menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Bezdrôtové zariadenia pre použitie v Power Point - Poradenstvo v oblasti vybavenia

Reply

Thread Tools
Old 29 január 2009, 19:19
Člen Skupina

Default Bezdrôtové zariadenia pre použitie v Power Point - Poradenstvo v oblasti vybavenia

Som v potrebe bezdrôtové zariadenie používať s mojí moc bodu. Videl som im, že majú aj laserové pripojený. Akékoľvek ďalšie funkcie musím dávať pozor na? Akákoľvek odporúčania?
Old 14. február 2009, 15:07
Člen Skupina

Default Bezdrôtové zariadenia pre použitie v Power Point - Poradenstvo v oblasti vybavenia

budem odporúčať Dell Axim X30 PDA .. môžete purchae jeden z ebay .. skvělá prodávající .. skvelý výrobok!

na zdravie
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC Nedodržanie myslím jeho napájacie napätie, ale potrebujú aj poradiť ... Jakey5565 Všeobecné Hardware Chat 3 31. august 2008 01:11
Bezdrôtový prístupový bod! chrismorris730 Siete, Modemy & VoIP 3 12. február 2008 10:30
Pripojenie káblové modem pre bezdrôtový prístupový bod / modem? Pomôžte prosím DKOli Siete, Modemy & VoIP 1 26. december 2007 08:51
Wireless Access Point embassy0808 Siete, Modemy & VoIP 2 15. mája 2007 06:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.