![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θέλω να αγοράσω ένα κινητό που doesn't εγκεφάλων τη μπαταρία αμέσως. Θα ήταν μεγάλη, αν ο καθένας μπορούσε να πει τι έχουν φορητό (το μοντέλο, το μέγεθος της οθόνης) και για πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί η μπαταρία. Επίσης, αν κάποιος θα μπορούσε να αναφέρω πόσο πολύ μεγαλύτερη είναι η τελευταία batterys μακρά αναμονή τους επιβάρυνση. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Paul. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μεταφέρθηκε στο Κινητά, Handhelds και PDA της.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| notebook, όπως σε φορητό υπολογιστή; im σύγχυση για το τι θέση σας ζητά περίπου
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φοιτητικό με Battery Issue - Τρόπος μείωσης Battery Στραγγίζεται | Poeticsoul44 | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 27 Φεβ 2009 21:48 |
| Laptop Battery δεν αναγνωρίζεται. | SlapnutSkits | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 29η Σεπ 2008 05:36 |
| Πόσο κάνει Q6700s σε φορητούς υπολογιστές επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; | Compasky | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 19 Φεβ 2008 17:24 |
| Laptop μπαταρία | mrdaveyk | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 25 Νοε 2007 16:52 |
| 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τη μια χρέωση | Hybr! Δ | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 25 Μαϊου 2007 09:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |