![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Noriu nusipirkti, kad mobiliojo doesnt nutekėjimo jo baterija karto. Būtų puiku, jei kiekvienas galėtų pasakyti, ką jie Notebook (modelis, ekrano dydis) ir kaip ilgai trunka jų baterijos. Taip pat, jei kas nors galėtų nurodyti, kiek jau pagaliau Batterien rengti nemokamai. Thanks very much! Paulius. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persikėlė į mobiliuosius telefonus, Delniniai kompiuteriai ir PDA.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Notebook kaip nešiojamas? im nežino, ką punktas esate klausdamas
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Studentų su baterija numeris - Kaip sumažinti Battery Drain | Poeticsoul44 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 27 vasaris 2009 21:48 |
| Laptop Battery neatpažįstamas. | SlapnutSkits | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 29 rugsėjis 2008 05:36 |
| Kiek Q6700s į nešiojamieji kompiuteriai veikia baterija? | Compasky | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 19 vasaris 2008 17:24 |
| Laptop Battery | mrdaveyk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Lapkritis 25, 2007 16:52 |
| 8 Valandos baterija iš vieno mokesčio | Hybr! D | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Gegužė 25, 2007 09:23 |
| Temos įrankiai | |
| |