menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

3 Network USB Modem - "nepodaří vytvořit ras vstupu" Chyba

Reply

Thread Nástroje
Old 18. června 2009, 16:12
Nový člen skupiny

Default 3 Network USB Modem - "nepodaří vytvořit ras vstupu" Chyba

Mám 3 usb modem a při pokusu o připojení na síť je coes modemu pracuje normálně a pak řekl "nepodaří vytvořit ras vstupu". Také jsem si žádný signál, kde žiji, pouze pokud jsem upstairs.I mít tryed vše a dokonce i vyzváněcí tři, ale jsou bez pomoci all.Please na někoho, dej mi answer.It je velmi frustrující! Také jsem žádný počítač geek tak prosím nedostávají příliš technické! válet se
: překotit:
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Lexmark E250DN "tonerové kazety kraj nesoulad" chyba shaun236 Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 25. května 2009 15:30
Internet Explorer Error - "Chyby na této stránce by mohlo způsobit, že se práce špatně" miklaw Webových prohlížečů & FTP Klienti 4 5. dubna 2009 12:12
Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" ashaiba Obecné Hardware Chat 6 13. Březen 2009 15:56
Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". aechain Operační systémy Windows 5 24. ledna 2008 15:45
Eternal "Získání síťových adres" na síťovou kartu Robbie Sítě, Modemy & VoIP 4 20. listopadu 2007 10:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.