![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám 3 usb modem a při pokusu o připojení na síť je coes modemu pracuje normálně a pak řekl "nepodaří vytvořit ras vstupu". Také jsem si žádný signál, kde žiji, pouze pokud jsem upstairs.I mít tryed vše a dokonce i vyzváněcí tři, ale jsou bez pomoci all.Please na někoho, dej mi answer.It je velmi frustrující! Také jsem žádný počítač geek tak prosím nedostávají příliš technické! válet se : překotit: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Lexmark E250DN "tonerové kazety kraj nesoulad" chyba | shaun236 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 25. května 2009 15:30 |
| Internet Explorer Error - "Chyby na této stránce by mohlo způsobit, že se práce špatně" | miklaw | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 5. dubna 2009 12:12 |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Eternal "Získání síťových adres" na síťovou kartu | Robbie | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 20. listopadu 2007 10:46 |
| Thread Nástroje | |
| |