kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

3 Network USB Modem - "nem teremt ras a" Hiba

Reply

Téma eszközök
Old Június 18 2009, 16:12
Új tag Csoport

Default 3 Network USB Modem - "nem teremt ras a" Hiba

Nekem van egy 3 USB modem, és amikor megpróbál csatlakozni a net, hogy coes up modemmel működik rendesen, majd azt mondja: "nem teremt ras bejegyzés." Én még nem kap jelet, hol vagyok élő csak akkor, ha én is upstairs.I tryed mindent és még három csengetés, de ezek nem segítenek a all.Please valaki add nekem a answer.It nagyon bosszantó! is én nem vagyok számítógép geek ezért ne túl műszaki! hangosan nevet
: ideges:
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lexmark E250DN "festékkazetta régió mismatch" hiba shaun236 Digital Imaging & Nyomtatók 1 25. május 2009 15:30
Internet Explorer hiba - "Ez a weboldal a hibák miatt, hogy működjön hibásan" miklaw Web böngésző és FTP Clients 4 5. április 2009 12:12
Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" ashaiba Általános fémáru Chat 6 13. március 2009 15:56
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Örökös "hálózati cím megszerzése" a hálózati kártya Robbie Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 20. november 2007 10:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.