mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

3 Tinklo USB modemas - "nepavyksta sukurti anksčiau įrašas" Klaida

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 18, 2009, 16:12
Naujas Narys

Default 3 Tinklo USB modemas - "nepavyksta sukurti anksčiau įrašas" Klaida

Turiu 3 USB modemas ir kai bando prisijungti prie neto tai COES modemą dirba normaliai ir tada sako "nesugeba sukurti anksčiau įrašas". Aš taip pat gauti jokio signalo, kur aš esu gyvenimo tik tada, kai aš upstairs.I turėti tryed viskas ir net skambėjimo tris, bet jie ne help all.Please kas nors man answer.It yra labai varginantis procesas! Taip pat aš ne kompiuteris Geek todėl prašome don't get too technikos! garsiai juoktis
: upset:
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Lexmark E250DN "Toner cartridge regiono neatitikimas klaidą shaun236 Digital Imaging & Printers 1 Gegužė 25, 2009 15:30
"Internet Explorer" klaida - "Klaidos šioje svetainėje gali sukelti jam dirbti neteisingai" miklaw Naršyklėms & FTP Klientai 4 5 balandis 2009 12:12
HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" ashaiba General Hardware Chat 6 Kovas 13, 2009 15:56
Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". aechain Windows "operacinės sistemos 5 24 sausis 2008 15:45
Amžinasis "įsigyjanti tinklo adresas" tinklo kortelė Robbie Networking, Modems & VoIP 4 Lapkritis 20, 2007 10:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.