![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu 3 USB modemas ir kai bando prisijungti prie neto tai COES modemą dirba normaliai ir tada sako "nesugeba sukurti anksčiau įrašas". Aš taip pat gauti jokio signalo, kur aš esu gyvenimo tik tada, kai aš upstairs.I turėti tryed viskas ir net skambėjimo tris, bet jie ne help all.Please kas nors man answer.It yra labai varginantis procesas! Taip pat aš ne kompiuteris Geek todėl prašome don't get too technikos! garsiai juoktis : upset: |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Lexmark E250DN "Toner cartridge regiono neatitikimas klaidą | shaun236 | Digital Imaging & Printers | 1 | Gegužė 25, 2009 15:30 |
| "Internet Explorer" klaida - "Klaidos šioje svetainėje gali sukelti jam dirbti neteisingai" | miklaw | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | 5 balandis 2009 12:12 |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Amžinasis "įsigyjanti tinklo adresas" tinklo kortelė | Robbie | Networking, Modems & VoIP | 4 | Lapkritis 20, 2007 10:46 |
| Temos įrankiai | |
| |