menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

3 Network USB Modem - "nepodarí vytvoriť rás vstupe" Chyba

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 16:12
Nový člen skupiny

Default 3 Network USB Modem - "nepodarí vytvoriť rás vstupe" Chyba

Mám 3 usb modem a pri pokuse o pripojenie na sieť je coes modemu pracuje normálne a potom povedal "nepodarí vytvoriť rás vstupu". Tiež som si žiadny signál, kde žijem, iba ak som upstairs.I mať tryed všetko a dokonca aj vyzváňacie tri, ale sú bez pomoci all.Please na niekoho, daj mi answer.It je veľmi frustrujúce! Tiež som žiadny počítač geek tak prosím nedostávajú príliš technickej! válet sa
: Překotit:
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Lexmark E250DN "tonerové kazety kraj nesúlad" chyba shaun236 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 25. mája 2009 15:30
Internet Explorer Error - "Chyby na tejto stránke by mohlo spôsobiť, že sa práce zle" miklaw Webových prehliadačov & FTP Klienti 4 5. apríla 2009 12:12
Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" ashaiba Všeobecné Hardware Chat 6 13. Marec 2009 15:56
Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". aechain Operačné systémy Windows 5 24. januára 2008 15:45
Eternal "Získanie sieťových adries" na sieťovú kartu Robbie Siete, Modemy & VoIP 4 20. novembra 2007 10:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.