![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám 3 usb modem a pri pokuse o pripojenie na sieť je coes modemu pracuje normálne a potom povedal "nepodarí vytvoriť rás vstupu". Tiež som si žiadny signál, kde žijem, iba ak som upstairs.I mať tryed všetko a dokonca aj vyzváňacie tri, ale sú bez pomoci all.Please na niekoho, daj mi answer.It je veľmi frustrujúce! Tiež som žiadny počítač geek tak prosím nedostávajú príliš technickej! válet sa : Překotit: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Lexmark E250DN "tonerové kazety kraj nesúlad" chyba | shaun236 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 25. mája 2009 15:30 |
| Internet Explorer Error - "Chyby na tejto stránke by mohlo spôsobiť, že sa práce zle" | miklaw | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 5. apríla 2009 12:12 |
| Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 13. Marec 2009 15:56 |
| Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". | aechain | Operačné systémy Windows | 5 | 24. januára 2008 15:45 |
| Eternal "Získanie sieťových adries" na sieťovú kartu | Robbie | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 20. novembra 2007 10:46 |
| Thread Tools | |
| |