мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

3 Нетуорк УСБ Модем - "успети створити Рас ентры" Еррор

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. јуни 2009, 16:12
Нови члан групе

Default 3 Нетуорк УСБ Модем - "успети створити Рас ентры" Еррор

Имам 3 усб модем и кад покушавате повезати на нет то цоес уп модем раде нормално и онда каже "не успију створити Рас улажење". И гет но сигнал и где сам ја живим само ако сам упстаирс.И имати све трыед па чак и три звона, али они не помажу у алл.Плеасе неко давати мене ансуер.Ит је врло фрустрирајући! Такође Нисам рачунар Геек стога немојте се превише технички! лол
: Узнемирио:
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лексмарк Е250ДН "Тонер касета за регион несклада" грешка схаун236 Дигитал Имагинг & Штампачи 1 25 мај 2009 15:30
Интернет Експлорер Еррор - "Грешке на овој уеб страници могу да проузрокује то раде, мо?" миклау Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 4 5 април 2009 12:12
Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 6 13 март 2009 15:56
Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". аецхаин Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 24 јануар 2008 15:45
Вјечна "Стицање адреса мреже" на мрежној картици Роббие Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 20 новембар 2007 10:46
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц