![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам 3 усб модем и кад покушавате повезати на нет то цоес уп модем раде нормално и онда каже "не успију створити Рас улажење". И гет но сигнал и где сам ја живим само ако сам упстаирс.И имати све трыед па чак и три звона, али они не помажу у алл.Плеасе неко давати мене ансуер.Ит је врло фрустрирајући! Такође Нисам рачунар Геек стога немојте се превише технички! лол : Узнемирио: |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лексмарк Е250ДН "Тонер касета за регион несклада" грешка | схаун236 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 25 мај 2009 15:30 |
| Интернет Експлорер Еррор - "Грешке на овој уеб страници могу да проузрокује то раде, мо?" | миклау | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 5 април 2009 12:12 |
| Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 13 март 2009 15:56 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| Вјечна "Стицање адреса мреже" на мрежној картици | Роббие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 20 новембар 2007 10:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |