менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

3 Мережевий USB-модем - "не створювати РАН запис" Помилка

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 16:12
Нові члени групи

Default 3 Мережевий USB-модем - "не створювати РАН запис" Помилка

У мене є 3 USB-модем і при спробі підключитися до чистої вона ЕЦ модему працює в нормальному режимі, а потім каже: "вдасться створити RAS Entry". Я також не отримують сигналу, де я живу, тільки якщо я upstairs.I є всі Tryed дзвонить і навіть трьох, але вони не допомагають у all.Please хтось давати мене answer.It дуже Обидно! Крім того, я не комп'ютером Geek тому, будь ласка, не надто технічної! ха-ха-ха
: Засмутився:
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Lexmark E250DN "Тонер картридж регіоні" невідповідність помилку shaun236 Digital Imaging & Принтери 1 25 травня 2009 15:30
Помилка в Internet Explorer - "Помилки на цьому сайті можуть призвести до її некоректної роботи" miklaw Веб-браузери & FTP-клієнти 4 5 квітня 2009 12:12
Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" ashaiba Генеральний обладнання чат 6 13 березня 2009 15:56
Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". aechain Операційні системи Windows 5 24 січня 2008 15:45
Eternal "Отримання мережевого адреси" на мережевої карти Роббі Мережа, Модеми & VoIP 4 20 листопада 2007 10:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.