по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Достъп до мрежата от далечно разстояние.

Reply

Нишка Инструменти
Old 12-ти януари, 2008, 16:25
Новите държави Група

Default Достъп до мрежата от далечно разстояние.

Здравейте:
Имам офис с пет comptuers мрежа и на сървър. Търся за достъп до мрежата си от моя компютър домашния офис. Не мога да се свързан с моя сървър чрез Remote Desktop връзка, но аз искам да се актуализират и запишете файла на работа у дома си в мрежата.
Аз съм имал няколко предложения: VPN, огледален сървър, UltraVNC използва за връзка с дистанционното, за да спаси и трансфер на файлове. Има ли други варианти? Какво е най-добрият ми се обзаложим?
Моят номер на компютри в мрежа ще се удвои през следващите шест месеца за общо 10-12.

Благодарности
Old 12-ти януари, 2008, 17:24
MJM
Номер на групата

Огледален сървър, както може би знаете е два пъти използването дисково пространство. Вие също трябва някакъв вид на приложения, които автоматично се синхронизира двата един до друг.

Виртуални частни мрежи е от това, което знам от него, болка да се създаде. Трябва да зададете контрол на достъпа и други подобни. Аз бях само някога от страната на клиента на това, така че аз не знам много за него.

UltraVNC е единственото нещо, което съм работил с много от това. Можете да контролирате чужд работен плот (Remote Desktop и с MS's), но можете също да прехвърляте файлове. Това вероятно ще бъде най-лесно да се създаде.

Моята система: Сателит Toshiba A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Дънната платка:
Мобилни Intel PM965 Express чипсет
RAM памет:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графична карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Засилено звукова система
Hard Drive (и):
200GB 5400RPM
Оптично устройство (а):
DVD Super Multi
Дело / PSU:
Сателит A200 Серия
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Intel 4965AGN
Монитор (и):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Операционна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 13-ти Януари 2008, 10:41
Номер на групата

Здрасти

Какъв софтуер се на сървъра план?

Много благодаря

Лео
Old 13-ти Януари 2008, 21:30
Sin
Член Група

Виртуални частни мрежи и ще е най-добрият залог. Това не е болка за да създаде, това е много лесно всъщност. Има няколко VPN клиенти, които са болка за създаване на софтуер от страна на клиента, но този на всички в съответствие с тази специфична доставчика на софтуера. Вие сте много ограничени с развитие на селските райони, и VNC е добро за контролиране на отдалечени настолни компютри, и прехвърляне на файлове, но е известно, че имат проблеми в смесен режим в мултиплатформена среда. Освен това не е толкова бързо, колкото връзка VPN. Какво се опитвате да направите, е това, което голяма част от бизнеса там, да, и най-използвания протокол е VPN поради своята скорост, лекота на употреба, надеждност и сигурност.

За бизнеса на размера на твоя, защитна стена SoHo като пещ или SonicWALL е това, което много други бизнеси, че размерите на употреба, и те са построени през VPN функции, които са изключително лесни за инсталиране. Можете да настроите на VPN, списъци с потребители, както и контрол на достъпа с всичко през HTTP (а) (уеб браузър), както и след това сте добре да тръгвам.
Old 19-ти януари, 2008 година, 08:17
Новите държави Група

Сървърът е тичане Прозорец Server2003.
Ако отида с VPN защитна стена, която ... Аз не знам нищо за ... има едно специално кой ще препоръчате? Колко лесно е да се определи VPN до ... IT технологии изисква?
Old 19-ти януари, 2008 година, 16:29
MJM
Номер на групата

Вероятно най-доброто за мен да се отнасят МС за това.

Има очевидно много неща, които могат да четат. Бих вероятно препоръчваме тази статия.
Old 20 януари 2008, 17:18
Sin
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от littleeddy View Post
Сървърът е тичане Прозорец Server2003.
Ако отида с VPN защитна стена, която ... Аз не знам нищо за ... има едно специално кой ще препоръчате? Колко лесно е да се определи VPN до ... IT технологии изисква?
За офис на този размер, Бих препоръчал огнище или SonicWALL. Те са добри и двете марки. Или Cisco продукти за мрежи Сохо. Но тези предмети, които беше публикуван в поста над мен са много добри неща, за да прочетете, ако не знам много за VPN's. Те са лесни за създаване, и обикновено са безпроблемно, но трябва да знаете какво правите. Като ИТ човек там ще бъде много помощ.
Old 20 януари 2008, 17:33
Номер на групата

Намерих това, не знам дали е годен за това, което искате.

http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs

Действителен е безплатна и позволява на отдалечени данни за вход.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Достъп до Vista, без парола MJM Windows операционни системи 18 29 Авг 2008 03:18
За съжаление му ме отново - Принтинг проблеми през мрежата + достъп до един компютър rbscooby В мрежа, модеми & VoIP 10 28 април 2008 13:58
Достъп до един закрит имейл профил atomicjenn01 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 3 Feb 2008 13:48
Отдалечен достъп до компютър чрез безплатни LAN vk3fcll Общи Софтуер Чат 2 24 Jan 2008 18:00
Контрол Инженеринг Win2000/Remote контрол Софтуер, Отивате Мрежата 597 Общи Софтуер Чат 1 28 ноември 2007 13:19
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc