![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте: Имам офис с пет comptuers мрежа и на сървър. Търся за достъп до мрежата си от моя компютър домашния офис. Не мога да се свързан с моя сървър чрез Remote Desktop връзка, но аз искам да се актуализират и запишете файла на работа у дома си в мрежата. Аз съм имал няколко предложения: VPN, огледален сървър, UltraVNC използва за връзка с дистанционното, за да спаси и трансфер на файлове. Има ли други варианти? Какво е най-добрият ми се обзаложим? Моят номер на компютри в мрежа ще се удвои през следващите шест месеца за общо 10-12. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Огледален сървър, както може би знаете е два пъти използването дисково пространство. Вие също трябва някакъв вид на приложения, които автоматично се синхронизира двата един до друг.
Виртуални частни мрежи е от това, което знам от него, болка да се създаде. Трябва да зададете контрол на достъпа и други подобни. Аз бях само някога от страната на клиента на това, така че аз не знам много за него. UltraVNC е единственото нещо, което съм работил с много от това. Можете да контролирате чужд работен плот (Remote Desktop и с MS's), но можете също да прехвърляте файлове. Това вероятно ще бъде най-лесно да се създаде. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Здрасти Какъв софтуер се на сървъра план? Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Виртуални частни мрежи и ще е най-добрият залог. Това не е болка за да създаде, това е много лесно всъщност. Има няколко VPN клиенти, които са болка за създаване на софтуер от страна на клиента, но този на всички в съответствие с тази специфична доставчика на софтуера. Вие сте много ограничени с развитие на селските райони, и VNC е добро за контролиране на отдалечени настолни компютри, и прехвърляне на файлове, но е известно, че имат проблеми в смесен режим в мултиплатформена среда. Освен това не е толкова бързо, колкото връзка VPN. Какво се опитвате да направите, е това, което голяма част от бизнеса там, да, и най-използвания протокол е VPN поради своята скорост, лекота на употреба, надеждност и сигурност. За бизнеса на размера на твоя, защитна стена SoHo като пещ или SonicWALL е това, което много други бизнеси, че размерите на употреба, и те са построени през VPN функции, които са изключително лесни за инсталиране. Можете да настроите на VPN, списъци с потребители, както и контрол на достъпа с всичко през HTTP (а) (уеб браузър), както и след това сте добре да тръгвам. |
|
| |||
| |||
| Сървърът е тичане Прозорец Server2003. Ако отида с VPN защитна стена, която ... Аз не знам нищо за ... има едно специално кой ще препоръчате? Колко лесно е да се определи VPN до ... IT технологии изисква? |
|
| |||
| |||
| Вероятно най-доброто за мен да се отнасят МС за това. Има очевидно много неща, които могат да четат. Бих вероятно препоръчваме тази статия. |
|
| |||
| |||
| За офис на този размер, Бих препоръчал огнище или SonicWALL. Те са добри и двете марки. Или Cisco продукти за мрежи Сохо. Но тези предмети, които беше публикуван в поста над мен са много добри неща, за да прочетете, ако не знам много за VPN's. Те са лесни за създаване, и обикновено са безпроблемно, но трябва да знаете какво правите. Като ИТ човек там ще бъде много помощ. |
|
| |||
| |||
| Намерих това, не знам дали е годен за това, което искате. http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs Действителен е безплатна и позволява на отдалечени данни за вход.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Достъп до Vista, без парола | MJM | Windows операционни системи | 18 | 29 Авг 2008 03:18 |
| За съжаление му ме отново - Принтинг проблеми през мрежата + достъп до един компютър | rbscooby | В мрежа, модеми & VoIP | 10 | 28 април 2008 13:58 |
| Достъп до един закрит имейл профил | atomicjenn01 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 3 Feb 2008 13:48 |
| Отдалечен достъп до компютър чрез безплатни LAN | vk3fcll | Общи Софтуер Чат | 2 | 24 Jan 2008 18:00 |
| Контрол Инженеринг Win2000/Remote контрол Софтуер, Отивате Мрежата | 597 | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 ноември 2007 13:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |