menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Přístup k síti ze vzdáleného místa.

Reply

Thread Nástroje
Old 12 leden 2008, 16:25
Nový člen skupiny

Default Přístup k síti ze vzdáleného místa.

Dobrý den:
Mám kancelář s pěti comptuers síti a serveru. I'm looking pro přístup k síti z mého počítače pro domácí kancelář. Nemohu se připojit na můj server přes Připojení ke vzdálené ploše, ale chci aktualizovat a ukládat soubory jsem práci na doma do sítě.
Já jsem měl několik návrhů: VPN, Mirror Server, Extrémní používá Připojení ke vzdálené ukládat a přenášet soubory. Existují i jiné možnosti? Co je to moje nejlepší sázka?
Moje počet počítačů v síti se meli v příštích šesti měsíců pro celkem 10-12.

Díky
Old 12 leden 2008, 17:24
MJM
Dárce Skupina

Mirror Server, jak asi víte znamená dvakrát disku použití. Vás by také potřebovat nějaký druh aplikací, které se automaticky synchronizovat jak k sobě navzájem.

VPN je od toho, co vím o tom, bolest nastavit. Musíte nastavit řízení přístupu a podobně. Já jsem jen někdy byl na straně uživatele tohoto, tak já nevím, moc o tom.

UltraVNC je jediná věc, kterou jsem pracoval z této šarže. Můžete ovládat cizí desktop (jak se ke vzdálené ploše MS je), ale můžete také přenášet soubory. To bude pravděpodobně nejsnadnější nastavení.

Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základní deska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Paměť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Užší Sound System
Pevný disk (y):
200gb 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitní A200 Series
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operační systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 13 leden 2008, 10:41
Dárce Skupina

Nazdar

Jaký software se spustit server?

Děkuji

Leo
Old 13 leden 2008, 21:30
Sin
Člen Skupina

VPN a bude je vaše nejlepší sázka. Není to bolest nastavit, je to vlastně velmi jednoduché. Existují nějaký VPN klientům, kteří jsou bolest nastavit software na straně klienta, ale to je vše v souladu s tímto zvláštním softwaru. Jste velmi omezené s RDP a VNC je dobrý pro ovládání vzdálených počítačů, a přenos souborů, ale je známo, že problémy v mixed-mode v multi-platform prostředí. To také není tak rychlé jako připojení VPN. Co se snažíte udělat, je to, co většina podniků tam dělají, a nejpoužívanější protokol VPN protože jeho rychlost, jednoduchost používání, spolehlivost a bezpečnost.

Pro obchodní velikost vy, firewall SoHo, jako je topeniště, nebo SonicWall je to, co spousta jiných firem, že na velikosti užívání, a mají vestavěný VPN funkce, které jsou velmi snadno nastavit. Můžete nastavit VPN, uživatelské seznamy a kontroly přístupu s tím vším prostřednictvím http (s) (webový prohlížeč), a pak jste dobře jít.
Old 19 leden 2008, 08:17
Nový člen skupiny

Na serveru se systémem Windows Server 2003.
Mám-li jít s VPN firewallem ..., které nic nevím ... je tu jedna speciálně někdo doporučit? Jak snadné je nastavit VPN do ... IT technologie potřebné?
Old 19 leden 2008, 16:29
MJM
Dárce Skupina

Pravděpodobně nejlepší pro mě vás odkázat na MS za to.

Existuje samozřejmě spousta věcí, které můžete číst. Já bych asi Doporučuji Tento článek.
Old 20 leden 2008, 17:18
Sin
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal littleeddy View Post
Na serveru se systémem Windows Server 2003.
Mám-li jít s VPN firewallem ..., které nic nevím ... je tu jedna speciálně někdo doporučit? Jak snadné je nastavit VPN do ... IT technologie potřebné?
Pro kancelář takové velikosti, tak bych doporučit Firebox nebo SonicWALL. Oba jsou dobré značky. Nebo produktu Cisco pro sítě SoHo. Ale ty články, který byl vyslán na post nade mnou, jsou velmi dobré věci, abyste se dozvěděli o pokud nevíte nic o VPN. Jsou snadno nastavit, a jsou obvykle potíže-free, ale musíte vědět, co děláte. S IT osoba tam bude hodně pomoci také.
Old 20 leden 2008, 17:33
Dárce Skupina

Našel, nevím, jestli je vhodné pro to, co chcete.

http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs

RealVNC je zdarma a umožňuje vzdálené přihlášení.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přístup Vista bez hesla MJM Operační systémy Windows 18 29. srpna 2008 03:18
Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači rbscooby Sítě, Modemy & VoIP 10 28. duben 2008 13:58
Přístup k e-mailovému účtu zrušen atomicjenn01 Email, VoIP & IM Diskuse 1 3. února 2008 13:48
Vzdálený přístup k počítači zdarma přes LAN vk3fcll Obecné Software Chat 2 24. ledna 2008 18:00
Řídicí techniky Win2000/Remote Ovládací software, který bude síť 597 Obecné Software Chat 1 28. listopadu 2007 13:19
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.