![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας: Έχω γραφείο με πέντε δικτυωμένες comptuers και Server. Ψάχνω για την πρόσβαση στο δίκτυο από τον υπολογιστή μου γραφείο σπίτι μου. Μπορώ να συνδεθείτε στο διακομιστή μου μέσω σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, αλλά θέλω να ενημερώσετε και να αποθηκεύσετε τα αρχεία μου εργασίες για το σπίτι στο δίκτυο. Είχα πολλές προτάσεις: VPN, Καθρέπτης Server, UltraVNC που χρησιμοποιούνται από την Σύνδεσης απομακρυσμένης για αποθήκευση και μεταφορά αρχείων. Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις; Τι είναι το καλύτερο στοίχημά μου; Αριθμό μου από δικτυωμένους υπολογιστές θα πρέπει να διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα έξι μηνών για συνολικά 10-12. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καθρέφτης Server, όπως ίσως γνωρίζετε είναι δύο φορές με τη χρήση χώρου στο δίσκο. Θα χρειαστεί επίσης κάποιο είδος των εφαρμογών που αυτόματα συγχρονισμό τόσο ο ένας στον άλλο.
VPN είναι από αυτά που ξέρω από που, ένας πόνος να δημιουργήσουν. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ελέγχει την πρόσβαση και παρόμοια. Έχω μόνο ποτέ από την πλευρά του χρήστη, έτσι δεν ξέρω πολλά γι 'αυτό. UltraVNC είναι το μόνο πράγμα που έχω δουλέψει με από την εν λόγω παρτίδα. Μπορείτε να ελέγξετε μια ξένη επιφάνεια εργασίας (όπως με ΚΜ Remote Desktop), αλλά μπορείτε επίσης να μεταφέρετε αρχεία. Αυτό θα είναι πιθανώς το πιο εύκολο να δημιουργηθεί. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου Τι κάνει το λογισμικό τρέχει server? Many Thanks Leo |
|
| |||
| |||
| VPN και θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Δεν είναι πόνος να συσταθεί, είναι πολύ εύκολο στην πραγματικότητα. Υπάρχουν μερικοί VPN πελάτες που είναι ένας πόνος για τη δημιουργία του λογισμικού από την πλευρά του πελάτη, αλλά thats όλα σύμφωνα με το συγκεκριμένο προμηθευτή λογισμικού. Είστε πολύ περιορισμένη με το RDP, VNC και είναι καλό για τον έλεγχο απομακρυσμένες επιφάνειες εργασίας, καθώς και μεταφορά αρχείων, αλλά είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα σε μικτές λειτουργία σε περιβάλλοντα πολλαπλών πλατφόρμα. Επίσης, δεν είναι τόσο γρήγορα όσο μια σύνδεση VPN. Τι προσπαθείτε να κάνετε είναι αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων είναι εκεί έξω, και το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται περισσότερο είναι VPN, λόγω της ταχύτητας του, η ευκολία χρήσης, αξιοπιστία και ασφάλεια. Για μια επιχείρηση του μεγέθους σου, ένα τείχος προστασίας Σόχο, όπως Firebox ή SonicWALL είναι αυτό που πολλές άλλες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το μέγεθος, και έχουν VPN χαρακτηριστικά χτίστηκε το που είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργηθεί. Μπορείτε να ρυθμίσετε το VPN, τους καταλόγους των χρηστών, και να ελέγχει την πρόσβαση με όλα αυτά μέσω http (s) (web browser), και στη συνέχεια, είστε καλοί να πάτε. |
|
| |||
| |||
| Ο διακομιστής εκτελεί Windows Server 2003. Αν πάω με ένα τείχος προστασίας VPN ... που δεν ξέρω τίποτα ... υπάρχει ένας ειδικά κάποιος θα προτείνουμε; Πόσο εύκολο είναι να τεθεί ένα VPN μέχρι ... πληροφορικής τεχνολογίας που απαιτείται; |
|
| |||
| |||
| Πιθανώς καλύτερο για μένα να σας παραπέμψω στο MS γι 'αυτό. Προφανώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να διαβάσετε. Είχα πιθανώς να συστήσω αυτό το άρθρο. |
|
| |||
| |||
| Για ένα γραφείο του εν λόγω μεγέθους, θα ήθελα να συστήσει Firebox ή SonicWALL. Και οι δύο καλές μάρκες. Ή ένα προϊόν της Cisco για Σόχο δίκτυα. Αλλά τα αντικείμενα που δημοσιεύτηκε στην παραπάνω θέση μου είναι πολύ καλά πράγματα για να διαβάσετε για αν δεν γνωρίζετε πολλά για το VPN. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί, και είναι συνήθως χωρίς προβλήματα, αλλά πρέπει να ξέρετε τι κάνετε. Έχοντας ΤΠ πρόσωπο θα υπήρχε πολλή βοήθεια επίσης. |
|
| |||
| |||
| Βρέθηκαν αυτό, δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για ό, τι θέλετε. http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs RealVNC είναι δωρεάν και επιτρέπει απομακρυσμένες συνδέσεις.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η πρόσβαση σε Vista, χωρίς κωδικό πρόσβασης | MJM | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 29 Αυγ 2008 03:18 |
| Συγγνώμη τη μου πάλι - Εκτυπώσεις προβλήματα + Πρόσβαση σε δίκτυο έναν υπολογιστή | rbscooby | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 28 Απρ 2008 13:58 |
| Πρόσβαση σε ένα λογαριασμό email ακυρωθούν | atomicjenn01 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 3 Φεβ 2008 13:48 |
| Απομακρυσμένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή δωρεάν μέσω LAN | vk3fcll | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 24 Ιαν 2008 18:00 |
| Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου | 597 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 28 Νοε 2007 13:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |