μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Πρόσβαση σε δίκτυο από απόσταση.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 16:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόσβαση σε δίκτυο από απόσταση.

Γεια σας:
Έχω γραφείο με πέντε δικτυωμένες comptuers και Server. Ψάχνω για την πρόσβαση στο δίκτυο από τον υπολογιστή μου γραφείο σπίτι μου. Μπορώ να συνδεθείτε στο διακομιστή μου μέσω σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, αλλά θέλω να ενημερώσετε και να αποθηκεύσετε τα αρχεία μου εργασίες για το σπίτι στο δίκτυο.
Είχα πολλές προτάσεις: VPN, Καθρέπτης Server, UltraVNC που χρησιμοποιούνται από την Σύνδεσης απομακρυσμένης για αποθήκευση και μεταφορά αρχείων. Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις; Τι είναι το καλύτερο στοίχημά μου;
Αριθμό μου από δικτυωμένους υπολογιστές θα πρέπει να διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα έξι μηνών για συνολικά 10-12.

Ευχαριστώ
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 17:24
MJM
Ομάδα Δωρητών

Καθρέφτης Server, όπως ίσως γνωρίζετε είναι δύο φορές με τη χρήση χώρου στο δίσκο. Θα χρειαστεί επίσης κάποιο είδος των εφαρμογών που αυτόματα συγχρονισμό τόσο ο ένας στον άλλο.

VPN είναι από αυτά που ξέρω από που, ένας πόνος να δημιουργήσουν. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ελέγχει την πρόσβαση και παρόμοια. Έχω μόνο ποτέ από την πλευρά του χρήστη, έτσι δεν ξέρω πολλά γι 'αυτό.

UltraVNC είναι το μόνο πράγμα που έχω δουλέψει με από την εν λόγω παρτίδα. Μπορείτε να ελέγξετε μια ξένη επιφάνεια εργασίας (όπως με ΚΜ Remote Desktop), αλλά μπορείτε επίσης να μεταφέρετε αρχεία. Αυτό θα είναι πιθανώς το πιο εύκολο να δημιουργηθεί.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 13 Ιανουαρίου 2008, 10:41
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου

Τι κάνει το λογισμικό τρέχει server?

Many Thanks

Leo
Old 13 Ιανουαρίου 2008, 21:30
Sin
Μέλος Ομάδα

VPN και θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Δεν είναι πόνος να συσταθεί, είναι πολύ εύκολο στην πραγματικότητα. Υπάρχουν μερικοί VPN πελάτες που είναι ένας πόνος για τη δημιουργία του λογισμικού από την πλευρά του πελάτη, αλλά thats όλα σύμφωνα με το συγκεκριμένο προμηθευτή λογισμικού. Είστε πολύ περιορισμένη με το RDP, VNC και είναι καλό για τον έλεγχο απομακρυσμένες επιφάνειες εργασίας, καθώς και μεταφορά αρχείων, αλλά είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα σε μικτές λειτουργία σε περιβάλλοντα πολλαπλών πλατφόρμα. Επίσης, δεν είναι τόσο γρήγορα όσο μια σύνδεση VPN. Τι προσπαθείτε να κάνετε είναι αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων είναι εκεί έξω, και το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται περισσότερο είναι VPN, λόγω της ταχύτητας του, η ευκολία χρήσης, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Για μια επιχείρηση του μεγέθους σου, ένα τείχος προστασίας Σόχο, όπως Firebox ή SonicWALL είναι αυτό που πολλές άλλες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το μέγεθος, και έχουν VPN χαρακτηριστικά χτίστηκε το που είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργηθεί. Μπορείτε να ρυθμίσετε το VPN, τους καταλόγους των χρηστών, και να ελέγχει την πρόσβαση με όλα αυτά μέσω http (s) (web browser), και στη συνέχεια, είστε καλοί να πάτε.
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 08:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Ο διακομιστής εκτελεί Windows Server 2003.
Αν πάω με ένα τείχος προστασίας VPN ... που δεν ξέρω τίποτα ... υπάρχει ένας ειδικά κάποιος θα προτείνουμε; Πόσο εύκολο είναι να τεθεί ένα VPN μέχρι ... πληροφορικής τεχνολογίας που απαιτείται;
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 16:29
MJM
Ομάδα Δωρητών

Πιθανώς καλύτερο για μένα να σας παραπέμψω στο MS γι 'αυτό.

Προφανώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να διαβάσετε. Είχα πιθανώς να συστήσω αυτό το άρθρο.
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 17:18
Sin
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας littleeddy View Post
Ο διακομιστής εκτελεί Windows Server 2003.
Αν πάω με ένα τείχος προστασίας VPN ... που δεν ξέρω τίποτα ... υπάρχει ένας ειδικά κάποιος θα προτείνουμε; Πόσο εύκολο είναι να τεθεί ένα VPN μέχρι ... πληροφορικής τεχνολογίας που απαιτείται;
Για ένα γραφείο του εν λόγω μεγέθους, θα ήθελα να συστήσει Firebox ή SonicWALL. Και οι δύο καλές μάρκες. Ή ένα προϊόν της Cisco για Σόχο δίκτυα. Αλλά τα αντικείμενα που δημοσιεύτηκε στην παραπάνω θέση μου είναι πολύ καλά πράγματα για να διαβάσετε για αν δεν γνωρίζετε πολλά για το VPN. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί, και είναι συνήθως χωρίς προβλήματα, αλλά πρέπει να ξέρετε τι κάνετε. Έχοντας ΤΠ πρόσωπο θα υπήρχε πολλή βοήθεια επίσης.
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 17:33
Ομάδα Δωρητών

Βρέθηκαν αυτό, δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για ό, τι θέλετε.

http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs

RealVNC είναι δωρεάν και επιτρέπει απομακρυσμένες συνδέσεις.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η πρόσβαση σε Vista, χωρίς κωδικό πρόσβασης MJM Λειτουργικά συστήματα Windows 18 29 Αυγ 2008 03:18
Συγγνώμη τη μου πάλι - Εκτυπώσεις προβλήματα + Πρόσβαση σε δίκτυο έναν υπολογιστή rbscooby Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 10 28 Απρ 2008 13:58
Πρόσβαση σε ένα λογαριασμό email ακυρωθούν atomicjenn01 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 3 Φεβ 2008 13:48
Απομακρυσμένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή δωρεάν μέσω LAN vk3fcll Γενικά Λογισμικό Chat 2 24 Ιαν 2008 18:00
Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου 597 Γενικά Λογισμικό Chat 1 28 Νοε 2007 13:19
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.