manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Pristup mreži s udaljenih lokacija.

Reply

Thread Tools
Old 12 siječanj 2008, 16:25
Novi član grupe

Default Pristup mreži s udaljenih lokacija.

Hello:
Imam ured s pet umreženih comptuers i poslužitelja. I'm looking to pristup moj mreža from moj računalo kućnom uredu. Ja mogu dobiti spojen na moj server preko Maknuti Radna površina povezivanje, ali želim da ažurirati i spremanje datoteka sam raditi na kod kuće u mrežu.
Ja sam imao nekoliko prijedloga: VPN, Ogledalo Server Pretjeran koristi Spajalice za spremanje i prijenos datoteka. Postoje li druge opcije? Što je moj najbolji kladiti?
Moj broj umreženih računala trebala udvostručiti u sljedećih šest mjeseci za ukupno 10-12.

Hvala
Old 12 siječanj 2008, 17:24
MJM
Donatorska Grupa

Mirror poslužitelja, kao što vjerojatno znate znači dvostruko korištenje prostora na disku. Vi bi također potrebna neka vrsta aplikacija koja automatski sinkro i jedni drugima.

VPN je ono što ja znam o tome, bol za postavljanje. Morate postaviti kontrole pristupa i slično. Ive 'ikada bio samo na korisnik strani ove, tako da ja ne znam puno o tome.

Pretjeran je jedina stvar koju sam radila sa puno od ovog. Možete kontrolirati stranih desktop (kao i sa MS na Maknuti Radna površina), ali također možete prenositi datoteke. To će vjerojatno biti lakši za postavljanje.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 13 siječanj 2008, 10:41
Donatorska Grupa

Bok

Koji softver ne trčanje poslužitelj?

Mnogo Hvala

Leo
Old 13 siječanj 2008, 21:30
Member Group

VPN-a bi je vaš najbolji kladiti se. Nije bol postaviti, to je zapravo vrlo jednostavno. Postoje neki VPN klijente koji su bol postaviti softver na strani klijenta, ali taj sve u skladu s tim specifičnim dobavljača softvera. Ti si veoma ograničena s RDP, VNC i dobar je za kontrolu udaljenog računala, te prijenos datoteka, ali je poznato da ima problema u mixed-mode u multi-platforma okruženja. To je također ne tako brzo kao VPN vezu. Ono što pokušavate učiniti je ono što velika većina poslovnih tamo raditi, a najviše se koristi protokol je VPN zbog svoje brzine, jednostavnosti uporabe, pouzdanost i sigurnost.

Za poslovne veličine od tvoje, SoHo firewall kao što je ložište ili SonicWall ono što je puno drugih poduzeća koja veličina, primjerice, i imaju mogućnosti izgrađen VPN-u, koji su vrlo lako postaviti. Možete postaviti VPN, korisnik popise i kontrole pristupa s njom sve preko HTTP (s) (web preglednik), a onda ste dobro ide.
Old 19 siječanj 2008, 08:17
Novi član grupe

Server je pokrenut sustav Windows Server2003.
Ako sam ići s VPN firewall ... što ne znam ništa o ... tamo je jedna posebno bilo tko će preporučiti? Kako je to lako postaviti VPN gore ... IT-Tech potreban?
Old 19 siječanj 2008, 16:29
MJM
Donatorska Grupa

Vjerojatno najbolji za mene uputiti na MS za to.

Postoji očito puno stvari koje možete pročitati. Ja bih vjerojatno preporučiti ovaj članak.
Old 20 siječanj 2008, 17:18
Member Group

Quote:
Originally Posted by littleeddy View Post
Server je pokrenut sustav Windows Server2003.
Ako sam ići s VPN firewall ... što ne znam ništa o ... tamo je jedna posebno bilo tko će preporučiti? Kako je to lako postaviti VPN gore ... IT-Tech potreban?
Za ured te veličine, ja bih preporučiti Zapaljiva granata ili Sonicwall. Obje su dobre marke. Ili Cisco proizvoda za SOHO mreže. Ali, one članke koji je oglašen u post iznad mene su jako dobre stvari za čitanje okolo, ako ne znate puno o VPN-u. Oni jednostavno postaviti, i obično su bez problema, ali trebate znati što radite. Vlasništvo IT osoba ne bi bilo puno pomoći kao dobro.
Old 20 siječanj 2008, 17:33
Donatorska Grupa

Pronađeno ovaj, ne znam ako je prikladan za ono što želite.

http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs

Stvarnost je besplatan i omogućuje daljinsko prijave.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pristup Vista bez lozinke MJM Windows Operating Systems 18 29. kolovoz 2008 03:18
Nažalost njegove mene opet - ispisom + Pristup mreži preko jednog računala rbscooby Networking, Modemi & VoIP 10 28. travanj 2008 13:58
Pristup jednom otkazan račun e-pošte atomicjenn01 Email, VoIP & IM Razgovor 1 3. veljača 2008 13:48
Udaljeni Pristup računala putem LAN-free vk3fcll Općenito Software Chat 2 24 siječanj 2008 18:00
Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network 597 Općenito Software Chat 1 28. studeni 2007 13:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.