![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello: Imam ured s pet umreženih comptuers i poslužitelja. I'm looking to pristup moj mreža from moj računalo kućnom uredu. Ja mogu dobiti spojen na moj server preko Maknuti Radna površina povezivanje, ali želim da ažurirati i spremanje datoteka sam raditi na kod kuće u mrežu. Ja sam imao nekoliko prijedloga: VPN, Ogledalo Server Pretjeran koristi Spajalice za spremanje i prijenos datoteka. Postoje li druge opcije? Što je moj najbolji kladiti? Moj broj umreženih računala trebala udvostručiti u sljedećih šest mjeseci za ukupno 10-12. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mirror poslužitelja, kao što vjerojatno znate znači dvostruko korištenje prostora na disku. Vi bi također potrebna neka vrsta aplikacija koja automatski sinkro i jedni drugima.
VPN je ono što ja znam o tome, bol za postavljanje. Morate postaviti kontrole pristupa i slično. Ive 'ikada bio samo na korisnik strani ove, tako da ja ne znam puno o tome. Pretjeran je jedina stvar koju sam radila sa puno od ovog. Možete kontrolirati stranih desktop (kao i sa MS na Maknuti Radna površina), ali također možete prenositi datoteke. To će vjerojatno biti lakši za postavljanje. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Bok Koji softver ne trčanje poslužitelj? Mnogo Hvala Leo |
|
| |||
| |||
| VPN-a bi je vaš najbolji kladiti se. Nije bol postaviti, to je zapravo vrlo jednostavno. Postoje neki VPN klijente koji su bol postaviti softver na strani klijenta, ali taj sve u skladu s tim specifičnim dobavljača softvera. Ti si veoma ograničena s RDP, VNC i dobar je za kontrolu udaljenog računala, te prijenos datoteka, ali je poznato da ima problema u mixed-mode u multi-platforma okruženja. To je također ne tako brzo kao VPN vezu. Ono što pokušavate učiniti je ono što velika većina poslovnih tamo raditi, a najviše se koristi protokol je VPN zbog svoje brzine, jednostavnosti uporabe, pouzdanost i sigurnost. Za poslovne veličine od tvoje, SoHo firewall kao što je ložište ili SonicWall ono što je puno drugih poduzeća koja veličina, primjerice, i imaju mogućnosti izgrađen VPN-u, koji su vrlo lako postaviti. Možete postaviti VPN, korisnik popise i kontrole pristupa s njom sve preko HTTP (s) (web preglednik), a onda ste dobro ide. |
|
| |||
| |||
| Server je pokrenut sustav Windows Server2003. Ako sam ići s VPN firewall ... što ne znam ništa o ... tamo je jedna posebno bilo tko će preporučiti? Kako je to lako postaviti VPN gore ... IT-Tech potreban? |
|
| |||
| |||
| Vjerojatno najbolji za mene uputiti na MS za to. Postoji očito puno stvari koje možete pročitati. Ja bih vjerojatno preporučiti ovaj članak. |
|
| |||
| |||
| Za ured te veličine, ja bih preporučiti Zapaljiva granata ili Sonicwall. Obje su dobre marke. Ili Cisco proizvoda za SOHO mreže. Ali, one članke koji je oglašen u post iznad mene su jako dobre stvari za čitanje okolo, ako ne znate puno o VPN-u. Oni jednostavno postaviti, i obično su bez problema, ali trebate znati što radite. Vlasništvo IT osoba ne bi bilo puno pomoći kao dobro. |
|
| |||
| |||
| Pronađeno ovaj, ne znam ako je prikladan za ono što želite. http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs Stvarnost je besplatan i omogućuje daljinsko prijave.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pristup Vista bez lozinke | MJM | Windows Operating Systems | 18 | 29. kolovoz 2008 03:18 |
| Nažalost njegove mene opet - ispisom + Pristup mreži preko jednog računala | rbscooby | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 28. travanj 2008 13:58 |
| Pristup jednom otkazan račun e-pošte | atomicjenn01 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 3. veljača 2008 13:48 |
| Udaljeni Pristup računala putem LAN-free | vk3fcll | Općenito Software Chat | 2 | 24 siječanj 2008 18:00 |
| Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network | 597 | Općenito Software Chat | 1 | 28. studeni 2007 13:19 |
| Thread Tools | |
| |