kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Belépés hálózat távoli helyen.

Reply

Téma eszközök
Old Január 12, 2008, 16:25
Új tag Csoport

Default Belépés hálózat távoli helyen.

Hello:
Én már iroda öt hálózati comptuers és egy szerver. I'm looking hozzáférni az otthoni hálózat az én irodai számítógép. Találok kapcsolódó én-m szolgál keresztül Távoli asztali kapcsolat, de szeretnék frissíteni, és fájlokat menteni munkáját, én otthon a hálózatra.
Elegem van néhány javaslat: VPN, Mirror Server, Túlzó használja a Távoli Kapcsolat a mentéshez és fájlok átvitelére. Vannak-e más lehetőségek? Mi a legjobb megoldás?
Saját szám A hálózatba kötött számítógépek kellene megkétszereződik az elkövetkező hat hónapban összesen 10-12.

Köszönöm
Old Január 12, 2008, 17:24
MJM
Donor Group

Mirror Server, ahogy azt valószínűleg tudja, azt jelenti, kétszer használt lemezterület. Akkor is szükség van valamilyen alkalmazás, mely automatikusan szinkronizál a két egymással.

VPN-ből származik, amit tudok róla, a fájdalom, hogy hozzanak létre. Önnek be kell állítania a hozzáférés ellenőrzése és hasonlók. Én már csak valaha a felhasználói oldalon a jelen, úgyhogy nem sokat róla.

Túlzó az egyetlen dolog, amit dolgoztam ezen sokat. Meg tudjuk adni a külföldi asztali (mint az MS Remote Desktop), de akkor is át fájlokat. Ez valószínűleg a legkönnyebb, hogy hozzanak létre.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Január 13, 2008, 10:41
Donor Group

Szia

Mit csinál a szerver szoftver fut?

Köszönet

Leo
Old Január 13, 2008, 21:30
Sin
Csoport tagja

VPN és IS lenne a legjobb fogadás. Ez nem a fájdalom, hogy hozzanak létre, ez valóban nagyon könnyű. Létezik néhány VPN-ügyfelek, amelyek a fájdalom, hogy hozzanak létre a szoftver a kliens oldalon, de amit minden összhangban az adott szoftver gyártójával. Nagyon korlátozott az RDP, VNC és jó irányító távoli asztali, és a fájlok átvitele, de már ismert problémája van a vegyes módban többplatformos környezetekben. Ugyancsak nem olyan gyors, mint a VPN-kapcsolatot. Mit akarsz csinálni, amit túlnyomó többségét az üzleti odakint sem, és a leggyakrabban használt protokoll VPN sebessége miatt, a könnyű használat, megbízhatóság és biztonság.

A vállalkozás méretét a tiéd, a SoHo tűzfal, mint Firebox SonicWALL, vagy az, ami sok más ilyen méretű vállalkozások használatra, és az általuk beépített VPN-funkciók, melyek rendkívül könnyen beállítható. Beállíthatja a VPN, felhasználói listákat, és a hozzáférés ellenőrzését az egészet http (s) (böngésző), és akkor még jól jöhet.
Old Január 19, 2008, 08:17
Új tag Csoport

A szerver fut a Windows Server 2003.
Ha én megyek egy VPN tűzfal, amely ... Nem tudom ... van egy külön bárki is ajánlanak? Mennyire könnyű beállítani a VPN-ig ... IT-tech szükséges?
Old Január 19, 2008, 16:29
MJM
Donor Group

Talán a legjobb számomra, hogy Önt az MS azért.

Vannak természetesen sok dolgot lehet olvasni. I'd valószínűleg ajánlom E cikk.
Old Január 20, 2008, 17:18
Sin
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by littleeddy View Post
A szerver fut a Windows Server 2003.
Ha én megyek egy VPN tűzfal, amely ... Nem tudom ... van egy külön bárki is ajánlanak? Mennyire könnyű beállítani a VPN-ig ... IT-tech szükséges?
Ahhoz, hogy egy ilyen nagyságú iroda, én azt javasolnám, vagy Firebox SonicWALL. Mindkettő jó márka. Vagy egy Cisco terméket SoHo hálózatokat. De ezek a cikkek, hogy a volt kifüggesztett A poszt fölöttem nagyon jó dolgokat olvasni, ha nem tud sokat a VPN's. Ők könnyen beállítható, és általában problémamentes, de tudnia kell, mit csinálsz. Miután az IT személy lenne sok segítséget is.
Old Január 20, 2008, 17:33
Donor Group

Találta, hogy ez nem biztos, hogy alkalmas-e, amit akarsz.

http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs

A RealVNC ingyenes és lehetővé teszi a távoli bejelentkezést.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.