![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello: Én már iroda öt hálózati comptuers és egy szerver. I'm looking hozzáférni az otthoni hálózat az én irodai számítógép. Találok kapcsolódó én-m szolgál keresztül Távoli asztali kapcsolat, de szeretnék frissíteni, és fájlokat menteni munkáját, én otthon a hálózatra. Elegem van néhány javaslat: VPN, Mirror Server, Túlzó használja a Távoli Kapcsolat a mentéshez és fájlok átvitelére. Vannak-e más lehetőségek? Mi a legjobb megoldás? Saját szám A hálózatba kötött számítógépek kellene megkétszereződik az elkövetkező hat hónapban összesen 10-12. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mirror Server, ahogy azt valószínűleg tudja, azt jelenti, kétszer használt lemezterület. Akkor is szükség van valamilyen alkalmazás, mely automatikusan szinkronizál a két egymással.
VPN-ből származik, amit tudok róla, a fájdalom, hogy hozzanak létre. Önnek be kell állítania a hozzáférés ellenőrzése és hasonlók. Én már csak valaha a felhasználói oldalon a jelen, úgyhogy nem sokat róla. Túlzó az egyetlen dolog, amit dolgoztam ezen sokat. Meg tudjuk adni a külföldi asztali (mint az MS Remote Desktop), de akkor is át fájlokat. Ez valószínűleg a legkönnyebb, hogy hozzanak létre. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Szia Mit csinál a szerver szoftver fut? Köszönet Leo |
|
| |||
| |||
| VPN és IS lenne a legjobb fogadás. Ez nem a fájdalom, hogy hozzanak létre, ez valóban nagyon könnyű. Létezik néhány VPN-ügyfelek, amelyek a fájdalom, hogy hozzanak létre a szoftver a kliens oldalon, de amit minden összhangban az adott szoftver gyártójával. Nagyon korlátozott az RDP, VNC és jó irányító távoli asztali, és a fájlok átvitele, de már ismert problémája van a vegyes módban többplatformos környezetekben. Ugyancsak nem olyan gyors, mint a VPN-kapcsolatot. Mit akarsz csinálni, amit túlnyomó többségét az üzleti odakint sem, és a leggyakrabban használt protokoll VPN sebessége miatt, a könnyű használat, megbízhatóság és biztonság. A vállalkozás méretét a tiéd, a SoHo tűzfal, mint Firebox SonicWALL, vagy az, ami sok más ilyen méretű vállalkozások használatra, és az általuk beépített VPN-funkciók, melyek rendkívül könnyen beállítható. Beállíthatja a VPN, felhasználói listákat, és a hozzáférés ellenőrzését az egészet http (s) (böngésző), és akkor még jól jöhet. |
|
| |||
| |||
| A szerver fut a Windows Server 2003. Ha én megyek egy VPN tűzfal, amely ... Nem tudom ... van egy külön bárki is ajánlanak? Mennyire könnyű beállítani a VPN-ig ... IT-tech szükséges? |
|
| |||
| |||
| Ahhoz, hogy egy ilyen nagyságú iroda, én azt javasolnám, vagy Firebox SonicWALL. Mindkettő jó márka. Vagy egy Cisco terméket SoHo hálózatokat. De ezek a cikkek, hogy a volt kifüggesztett A poszt fölöttem nagyon jó dolgokat olvasni, ha nem tud sokat a VPN's. Ők könnyen beállítható, és általában problémamentes, de tudnia kell, mit csinálsz. Miután az IT személy lenne sok segítséget is. |
|
| |||
| |||
| Találta, hogy ez nem biztos, hogy alkalmas-e, amit akarsz. http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs A RealVNC ingyenes és lehetővé teszi a távoli bejelentkezést.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |