פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

גישה לרשת מ מרוחק.

Reply

שרשרת כלים
Old 12 ינואר 2008, 16:25
קבוצת חברות חדשות

Default גישה לרשת מ מרוחק.

שלום:
יש לי משרד עם חמש comptuers רשת ושרת. אני מחפשת לגשת לרשת שלי מהמחשב במשרד הביתי שלי. אני יכול להתחבר לשרת שלי דרך חיבור שולחן עבודה מרוחק, אבל אני רוצה לעדכן ולשמור קבצים אני עובד בבית לרשת.
היו לי כמה הצעות: VPN, Mirror Server, UltraVNC בשימוש על ידי חיבור מרחוק כדי לשמור ולהעביר קבצים. האם יש אפשרויות אחרות? מהו ההימור הכי טוב שלי?
המספר שלי של מהמחשבים המחוברים לרשת צריכים להכפיל את ששת החודשים הבאים עבור סכום כולל של 10-12.

תודה
Old 12 ינואר 2008, 17:24
MJM
קבוצת תורמים

שרת המראה, כפי שאתה בוודאי יודע אומר פעמיים את השימוש שטח דיסק. אתה גם צריך איזה יישומים אשר באופן אוטומטי סינכרון שניהם אחד לשני.

VPN היא ממה שאני יודע על זה, כאב להגדיר. אתה צריך להגדיר את בקרת גישה דומה. יש לי רק פעם בצד של המשתמש הזה, אז אני לא יודע על זה הרבה.

UltraVNC הוא הדבר היחיד עבדתי עם הרבה מתוך זה. אתה יכול לשלוט שולחן עבודה זרה (כמו עם MS של שולחן עבודה מרוחק), אבל אתה יכול גם להעביר קבצים. זה בטח יהיה הכי קל להגדיר.

המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo T8100
לוח האם:
Mobile Intel PM965 Express שבבים
זיכרון RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
כרטיס מסך (S):
ATI HD 2600 XT
כרטיס קול:
Toshiba בס מערכת סאונד משופרת
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
כונן אופטי (S):
DVD סופר מולטי
Case / PSU:
Satellite A200 סדרה
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Intel 4965AGN
צג (S):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
מערכת הפעלה (S):
Windows Vista SP1 / Fedora I386
Old 13 ינואר 2008, 10:41
קבוצת תורמים

הי

מה פועלת תוכנת השרת?

Many thanks

ליאו
Old 13 ינואר 2008, 21:30
חבר קבוצת

VPN והוא היה ההימור הכי טוב שלך. זה לא כאב להגדיר, קל מאוד למעשה. יש כמה לקוחות ה-VPN כי הם כאב כדי להגדיר את התוכנה בצד הלקוח, אבל כל thats בהתאם ספק תוכנה ספציפית. אתה מאוד מוגבל עם RDP ו VNC אינו טוב עבור השליטה לשולחנות עבודה מרוחקים, וכן העברת קבצים, אך כבר ידוע כי בעיות במצב מעורב ב-multi-סביבות פלטפורמה. זה גם לא מהר כמו חיבור VPN. מה אתה מנסה לעשות זה מה שהרוב המכריע של העסק לעשות שם בחוץ, ואת פרוטוקול ביותר בשימוש הוא ה-VPN בגלל מהירות, קלות שימוש, אמינות, ובטחון.

עבור עסקים בגודל של שלך, חומת אש בסוהו כמו התנור או SonicWall מה הרבה עסקים אחרים להשתמש גודל, ויש להם תכונות נבנה ב-VPN, שבו מאוד קל להגדיר. באפשרותך להגדיר את ה-VPN, רשימות משתמש, בקרות גישה עם כל זה דרך http (s) (דפדפן אינטרנט), ולאחר מכן אתה טוב ללכת.
Old 19 ינואר 2008, 08:17
קבוצת חברות חדשות

השרת פועל Windows Server2003.
אם אני הולך עם חומת אש אשר VPN ... אני לא יודעת כלום על זה ... יש מישהו אחד ספציפי הייתי ממליץ? כמה קל זה להגדיר את ה-VPN ... ה-IT נדרש טק?
Old 19 ינואר 2008, 16:29
MJM
קבוצת תורמים

כנראה הטובה ביותר בשבילי להפנות אותך MS בשביל זה.

יש כמובן הרבה דברים שאתה יכול לקרוא. אני בטח ממליצים מאמר זה.
Old 20 ינואר 2008, 17:18
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי littleeddy View Post
השרת פועל Windows Server2003.
אם אני הולך עם חומת אש אשר VPN ... אני לא יודעת כלום על זה ... יש מישהו אחד ספציפי הייתי ממליץ? כמה קל זה להגדיר את ה-VPN ... ה-IT נדרש טק?
עבור משרד בסדר גודל כזה, הייתי ממליץ התנור או Sonicwall. שניהם מותגים טובים. או מוצר סיסקו לרשתות בסוהו. אבל המאמרים האלה כי פורסמה בהודעה מעלי הם דברים טובים מאוד לקרוא על אם אתה לא יודע הרבה על ה-VPN של. הם בקלות להגדיר, ובדרך כלל ללא בעיות, אבל אתה צריך לדעת מה אתה עושה. לאחר IT אדם יהיה הרבה עזרה גם.
Old 20 ינואר 2008, 17:33
קבוצת תורמים

מצאתי את זה, לא יודע אם זה מתאים מה שאתה רוצה.

http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs

RealVNC היא בחינם מאפשרת שמות משתמש מרוחק.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
גישה Vista ללא סיסמה MJM מערכות ההפעלה Windows 18 29 אוגוסט 2008 03:18
סליחה שלה אותי שוב - בעיות הדפסה מעל הרשת + גישה למחשב אחד rbscooby רישות, מודמים & VoIP 10 -28 לאפריל 2008 13:58
גישה של ביטול חשבון דוא"ל atomicjenn01 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 3rd פברואר 2008 13:48
גישה מרחוק למחשב דרך LAN בחינם vk3fcll כללי תוכנות צ 'אט 2 24 ינואר 2008 18:00
בקרת שליטה Win2000/Remote הנדסת תוכנה, עובר ברשת 597 כללי תוכנות צ 'אט 1 -28 נובמבר 2007 13:19
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.