![]() |
|
| |||
| |||
| שלום: יש לי משרד עם חמש comptuers רשת ושרת. אני מחפשת לגשת לרשת שלי מהמחשב במשרד הביתי שלי. אני יכול להתחבר לשרת שלי דרך חיבור שולחן עבודה מרוחק, אבל אני רוצה לעדכן ולשמור קבצים אני עובד בבית לרשת. היו לי כמה הצעות: VPN, Mirror Server, UltraVNC בשימוש על ידי חיבור מרחוק כדי לשמור ולהעביר קבצים. האם יש אפשרויות אחרות? מהו ההימור הכי טוב שלי? המספר שלי של מהמחשבים המחוברים לרשת צריכים להכפיל את ששת החודשים הבאים עבור סכום כולל של 10-12. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שרת המראה, כפי שאתה בוודאי יודע אומר פעמיים את השימוש שטח דיסק. אתה גם צריך איזה יישומים אשר באופן אוטומטי סינכרון שניהם אחד לשני.
VPN היא ממה שאני יודע על זה, כאב להגדיר. אתה צריך להגדיר את בקרת גישה דומה. יש לי רק פעם בצד של המשתמש הזה, אז אני לא יודע על זה הרבה. UltraVNC הוא הדבר היחיד עבדתי עם הרבה מתוך זה. אתה יכול לשלוט שולחן עבודה זרה (כמו עם MS של שולחן עבודה מרוחק), אבל אתה יכול גם להעביר קבצים. זה בטח יהיה הכי קל להגדיר. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| הי מה פועלת תוכנת השרת? Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| VPN והוא היה ההימור הכי טוב שלך. זה לא כאב להגדיר, קל מאוד למעשה. יש כמה לקוחות ה-VPN כי הם כאב כדי להגדיר את התוכנה בצד הלקוח, אבל כל thats בהתאם ספק תוכנה ספציפית. אתה מאוד מוגבל עם RDP ו VNC אינו טוב עבור השליטה לשולחנות עבודה מרוחקים, וכן העברת קבצים, אך כבר ידוע כי בעיות במצב מעורב ב-multi-סביבות פלטפורמה. זה גם לא מהר כמו חיבור VPN. מה אתה מנסה לעשות זה מה שהרוב המכריע של העסק לעשות שם בחוץ, ואת פרוטוקול ביותר בשימוש הוא ה-VPN בגלל מהירות, קלות שימוש, אמינות, ובטחון. עבור עסקים בגודל של שלך, חומת אש בסוהו כמו התנור או SonicWall מה הרבה עסקים אחרים להשתמש גודל, ויש להם תכונות נבנה ב-VPN, שבו מאוד קל להגדיר. באפשרותך להגדיר את ה-VPN, רשימות משתמש, בקרות גישה עם כל זה דרך http (s) (דפדפן אינטרנט), ולאחר מכן אתה טוב ללכת. |
|
| |||
| |||
| השרת פועל Windows Server2003. אם אני הולך עם חומת אש אשר VPN ... אני לא יודעת כלום על זה ... יש מישהו אחד ספציפי הייתי ממליץ? כמה קל זה להגדיר את ה-VPN ... ה-IT נדרש טק? |
|
| |||
| |||
| כנראה הטובה ביותר בשבילי להפנות אותך MS בשביל זה. יש כמובן הרבה דברים שאתה יכול לקרוא. אני בטח ממליצים מאמר זה. |
|
| |||
| |||
| עבור משרד בסדר גודל כזה, הייתי ממליץ התנור או Sonicwall. שניהם מותגים טובים. או מוצר סיסקו לרשתות בסוהו. אבל המאמרים האלה כי פורסמה בהודעה מעלי הם דברים טובים מאוד לקרוא על אם אתה לא יודע הרבה על ה-VPN של. הם בקלות להגדיר, ובדרך כלל ללא בעיות, אבל אתה צריך לדעת מה אתה עושה. לאחר IT אדם יהיה הרבה עזרה גם. |
|
| |||
| |||
| מצאתי את זה, לא יודע אם זה מתאים מה שאתה רוצה. http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs RealVNC היא בחינם מאפשרת שמות משתמש מרוחק.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| גישה Vista ללא סיסמה | MJM | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 29 אוגוסט 2008 03:18 |
| סליחה שלה אותי שוב - בעיות הדפסה מעל הרשת + גישה למחשב אחד | rbscooby | רישות, מודמים & VoIP | 10 | -28 לאפריל 2008 13:58 |
| גישה של ביטול חשבון דוא"ל | atomicjenn01 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 3rd פברואר 2008 13:48 |
| גישה מרחוק למחשב דרך LAN בחינם | vk3fcll | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 24 ינואר 2008 18:00 |
| בקרת שליטה Win2000/Remote הנדסת תוכנה, עובר ברשת | 597 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -28 נובמבר 2007 13:19 |
| שרשרת כלים | |
| |