mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Prieiga prie tinklo iš nuotolinio kompiuterio.

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 12, 2008, 16:25
Naujas Narys

Default Prieiga prie tinklo iš nuotolinio kompiuterio.

Hello:
Turiu biuras penkių comptuers tinklo ir serverio. Aš ieškau prieigą prie savo tinklo iš savo namų biuro kompiuterio. Galiu gauti prisijungę prie savo serverio per Remote Desktop Connection, bet noriu atnaujinti ir išsaugoti failus aš dirbti namuose tinklas.
Turėjau keletą pasiūlymų: VPT, Veidrodis Server UltraVNC naudojamas nuotolinio ryšio išsaugoti ir perkelti failus. Ar yra kitų pasirinkimo variantų? Kas yra mano geriausias statymas?
Mano numeris kompiuterių tinkle turėtų padvigubėti per artimiausius šešis mėnesius 10-12 iš viso.

Ačiū
Old Sausis 12, 2008, 17:24
MJM
Donorų grupės

Veidrodis Server, kaip jūs turbūt žinote tai dvigubai disko vietos naudojimas. Jūs taip pat reikia kai kurių programų Rūšiuoti kuris automatiškai sinchronizuoti tiek vienas kitam.

VPN nuo to, ką aš žinau apie tai, skausmas įsteigti. Turite nustatyti prieigos kontrolės ir pan. Aš tik kada nors buvo į vartotojo pusės į tai, kad i don't know much about it.

UltraVNC yra vienintelis dalykas, dirbau su iš šios partijos. Jūs galite kontroliuoti užsienio darbastalio (kaip su MS's Remote Desktop), tačiau Jūs taip pat galite perkelti failus. Tai tikriausiai bus lengviausia sukurti.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Old Sausis 13, 2008, 10:41
Donorų grupės

Labas

Kokia programinė įranga serveryje paleisti?

Ačiū

Liūtas
Old Sausis 13, 2008, 21:30
Sin
Narys

VPT tai ir yra geriausias statymą. Tai ne skausmas įsteigti, tai labai lengva tikrai. Yra šiek tiek VPN klientai, kurie yra skausmo sukurti programinę įrangą kliento pusėje, bet thats visus pagal tos konkrečios programinės įrangos. Jūs labai ribotas su RDP, VNC ir gerai kontroliuoti nuotolinio kompiuterių ir perkelti failus, bet jau žinoma, kad turi problemų mišraus būdo multi-platform aplinkoje. Jis taip pat yra ne taip sparčiai kaip VPN. Tai, ką jūs bandote daryti tai, ką dauguma įmonių ten padaryti, ir dažniausiai naudojamas protokolas VPT, nes jo greitis, naudojimo paprastumas, patikimumas ir saugumas.

Už verslo ir tavo dydis, SoHo ugniasienės kaip Krosnis SonicWall ar tai, ką kitų įmonių daug, kad dydis naudoti, ir jie VPT funkcijų pastatytas, kurios yra labai lengva nustatyti. Galite sukurti VPN, vartotojų sąrašus, prieigos kontrolės ir su ja visi per http (s) (interneto naršyklė), ir tada jums gerai eiti.
Old Sausis 19, 2008, 08:17
Naujas Narys

Serveris veikia Windows Server2003.
Jeigu aš einu su VPN firewall ... kurį aš nieko nežinau apie ... yra ten vienas konkrečiai kas nors rekomenduoti? Kaip lengva tai nustatyti VPT daugiau ... IT techninė reikalingas?
Old Sausis 19, 2008, 16:29
MJM
Donorų grupės

Turbūt geriausiai mane nukreipti Jus į MS tai.

Yra žinoma, apie ką galima skaityti daug. Man tikriausiai rekomenduoti Šiame straipsnyje.
Old Sausis 20, 2008, 17:18
Sin
Narys

Citata:
Originally Posted by littleeddy View Post
Serveris veikia Windows Server2003.
Jeigu aš einu su VPN firewall ... kurį aš nieko nežinau apie ... yra ten vienas konkrečiai kas nors rekomenduoti? Kaip lengva tai nustatyti VPT daugiau ... IT techninė reikalingas?
Dėl to dydžio biuras, norėčiau rekomenduoti Krosnis arba Sonicwall. Jie abu geri Brendis. Arba Cisco produkto SOHO networks. Bet tuose straipsniuose, kad buvo paskelbtas pirmiau man po labai gera skaityti apie if you don't know much about VPN's. Jie lengva nustatyti, ir paprastai be problemų, tačiau reikia žinoti, ką darai. Atsižvelgdama IT asmuo nebūtų daug pagalbos taip pat.
Old Sausis 20, 2008, 17:33
Donorų grupės

Surasta tai, nežinau, ar jis tinka, ką norite.

http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs

RealVNC yra nemokama ir leidžia nuotoliniu būdu prisijungti.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Prieiga Vista be slaptažodį MJM Windows "operacinės sistemos 18 Rugpjūtis 29, 2008 03:18
Atsiprašome jo man vėl - Spausdinimo problemas per Network + Prieiga prie vieno kompiuterio rbscooby Networking, Modems & VoIP 10 Balandis 28, 2008 13:58
Prieiga panaikinti pašto dėžutę atomicjenn01 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 3 vasaris 2008 13:48
Nuotolinė prieiga prie kompiuterio kainuoja per LAN vk3fcll BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 24 sausis 2008 18:00
Automatika Win2000/Remote kontrolės įranga, einu tinklas 597 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Lapkritis 28, 2007 13:19
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.