mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Piekļuvi tīklam no attālinātas vietas.

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 12, 2008, 16:25
New Member Group

Default Piekļuvi tīklam no attālinātas vietas.

Hello:
Man ir birojs ar pieciem tīklā comptuers un Server. Es meklēju piekļūt savam tīklam no manām mājām biroja datoru. Es varu saistīti ar mana servera, izmantojot attālās darbvirsmas savienojumu, bet es gribu, lai atjauninātu un saglabātu failus man darbu mājās tīklu.
Man bija vairāki ieteikumi: VPN, Mirror serveris, UltraVNC, ko izmanto Remote Connection, lai saglabātu un pārsūtītu failus. Vai ir citas iespējas? Kāda ir mana labākā likme?
Mans numurs ir tīklā saslēgti datori divkāršosies, kas nākamajos sešos mēnešos kopumā 10-12.

Pateicība
Old Janvāris 12, 2008, 17:24
MJM
Donors Group

Mirror Server, kā jūs droši vien zināt, ir divreiz diska vietas izmantošanu. Jums būs nepieciešama arī sava veida pieteikumu, kas automātiski sinhronizēt gan viena ar otru.

VPN ir no tā, ko es zinu no tā, sāpes izveidot. Jums ir jānosaka piekļuves kontroles un līdzīgi. Man tikai vienmēr bijis lietotāja pusē šo, tāpēc es nezinu daudz par to.

UltraVNC ir vienīgais, ko es esmu strādājis ar no šīs partijas. Jūs varat kontrolēt ārvalstu galddatoru (tāpat kā DV Remote Desktop), bet var arī pārsūtīt failus. Šis, iespējams, būs visvieglāk izveidot.

Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (s):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Series
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Janvāris 13, 2008, 10:41
Donors Group

Čau

Kāda programma to serveri palaist?

Many thanks

Leo
Old Janvāris 13, 2008, 21:30
Sin
Loceklis

VPN būs un ir labākā bet. Tas nav sāpes izveidot, tas ir ļoti viegli faktiski. Ir mazliet VPN klientu, kas ir sāpes, lai izveidotu programmatūras klienta pusē, bet thats visas saskaņā ar šīs konkrētās programmatūras pārdevējs. Jūs esat ļoti ierobežots ar LAP, un VNC ir labs, lai kontrolētu attālo darbvirsmu, un pārnesot failus, bet ir zināms, ka ir problēmas ar jauktas darbības režīmā multiplatformu vidē. Tas arī nav tik ātrs kā VPN savienojumu. Ko jūs cenšaties to darīt ir tas, ko lielākā daļa uzņēmumu, kas tur jādara, un visvairāk izmantotais protokols ir VPN, jo tās ātrumu, lietošanas ērtumu, uzticamību un drošību.

Par darījumu lielums yours, SoHo firewall kā kurtuve vai SonicWall ir tas, kas daudz citu uzņēmumu, kas izmēra izmantot, un tie ir VPN iezīmes būvēts, kas ir ļoti viegli izveidot. Jūs varat izveidot VPN, lietotāju sarakstu, un pieejas kontroli ar to visu caur http (s) (interneta pārlūks), un tad jūs labi iet.
Old Janvāris 19, 2008, 08:17
New Member Group

Serveris darbojas Windows Server2003.
If I go with VPN firewall ... kas es neko nezinu par ... ir tur viens konkrēti kāds ieteiktu? Cik viegli ir noteikt VPN līdz ... IT tehnoloģiju nepieciešama?
Old Janvāris 19, 2008, 16:29
MJM
Donors Group

Iespējams, vislabāk man jūs nosūtīt MS par tām.

Acīm redzami ir par lietām, ko var izlasīt partiju. Es droši vien ieteiktu šo rakstu.
Old Janvāris 20, 2008, 17:18
Sin
Loceklis

Quote:
Originally Posted by littleeddy View Post
Serveris darbojas Windows Server2003.
If I go with VPN firewall ... kas es neko nezinu par ... ir tur viens konkrēti kāds ieteiktu? Cik viegli ir noteikt VPN līdz ... IT tehnoloģiju nepieciešama?
Par muitas šo izmēru, es gribētu ieteikt Firebox vai Sonicwall. Viņi abi ir labi zīmoli. Vai Cisco produktu SoHo tīkliem. Bet šie panti, kas tika norīkoti darbā pēc iepriekš man ir ļoti labas lietas, lasīt par, ja Jūs nezināt daudz par VPN's. Tās ir viegli uzstādīt, un parasti bez problēmām, bet Jums jāzina, ko jūs darāt. Kam IT persona nebūtu daudz palīdzēt, kā arī.
Old Janvāris 20, 2008, 17:33
Donors Group

Uzskatīja, ka šis, nezinu, ja tas nav derīgs, ko jūs vēlaties.

http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs

RealVNC ir bezmaksas un dod iespēju no attāluma pieteikumvārdus.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.