mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Accesarea reţelei de la distanta.

Reply

Thread Tools
Old 12 ianuarie 2008, 16:25
Noile state Group

Default Accesarea reţelei de la distanta.

Bună ziua:
Eu am de birou cu cinci comptuers de reţea şi un server. Eu sunt în căutarea pentru a accesa reţeaua mea de la meu calculator Home Office. Nu pot sa ma conectat la serverul meu, prin intermediul Remote Desktop Connection, dar vreau să actualizeze şi salva fişiere-am de lucru pe acasă la reţea.
Am avut mai multe sugestii: VPN, Mirror Server, UltraVNC folosite de conexiuni la distanţă pentru a salva şi transferul de fişiere. Există alte opţiuni? Care este pariul meu cel mai bun?
Numărul meu de calculatoare în reţea se va dubla în următoarele şase luni pentru un total de 10-12.

Mulţumesc
Old 12 ianuarie 2008, 17:24
MJM
Grupul de donator

Mirror Server, după cum probabil ştiţi înseamnă de două ori pe utilizarea Disk Space. Va trebui, de asemenea, un fel de aplicaţii care în mod automat de sincronizare atât la unul pe altul.

VPN este de la ceea ce ştiu de el, o durere pentru a configura. Aţi pentru a seta controale de acces şi similare. Eu am fost vreodata doar pe partea de utilizator al acestui, aşa că nu ştiu prea multe despre asta.

UltraVNC este singurul lucru pe care l-am lucrat cu de la acest lot. Aveţi posibilitatea de a controla un desktop străini (ca în cazul lui MS Remote Desktop), dar puteţi, de asemenea, transferul de fişiere. Acest lucru va fi, probabil, cea mai uşoară de a crea.

Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo T8100
Plăci de bază:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Memorie RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Placă grafică (e):
ATI HD 2600 XT
Placă de sunet:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (e):
200GB 5400rpm
Optical Drive (e):
DVD Super Multi
Cauza / PSU:
Satellite A200 Series
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Sistem de operare (e):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 13 ianuarie 2008, 10:41
Grupul de donator

Salut

Ce software-ul nu rulaţi serverul?

Multumiri

Leo
Old 13 ianuarie 2008, 21:30
Sin
Grupul de stat

VPN-ar şi IS pariu cea mai bună. Nu este o durere de a înfiinţa, este foarte simplu de fapt. Nu sunt nişte Clientii VPN, care sunt o durere pentru a configura software-ul pe partea de client, dar thats toate, în conformitate cu respectivul furnizor de software-ul specific. Esti foarte limitată cu RDP, VNC si este bun pentru controlul desktop-uri de la distanţă, precum şi transferul de fişiere, dar a fost cunoscut de a avea probleme în mixte-mode în medii multi-platformă. De asemenea, nu este la fel de rapid ca o conexiune VPN. Ceea ce incercam sa facem este ceea ce marea majoritate a face afaceri acolo, şi protocolul cele mai folosite este de VPN, din cauza vitezei sale, uşurinţa utilizării, fiabilitate şi securitate.

Pentru o afacere de marimea ta, cum ar fi un firewall SoHo camine sau SonicWall este ceea ce o mulţime de alte întreprinderi care utilizează mărimea, şi le-au construit in VPN caracteristici, care sunt extrem de uşor de configurat. Puteţi configura VPN, liste de utilizator, precum şi controale de acces cu totul prin http (s) (web browser), si apoi esti bine să plec.
Old 19 ianuarie 2008, 08:17
Noile state Group

Server se execută Windows Server2003.
Dacă aş merge cu un firewall, VPN ... pe care nu stiu nimic despre ... acolo este unul specific cineva s-ar recomanda? Cât de uşor este să se stabilească un VPN sus ... IT Tech necesare?
Old 19 ianuarie 2008, 16:29
MJM
Grupul de donator

Probabil cel mai bun pentru mine să vă fac referire la MS pentru asta.

Există, evident, o mulţime de lucruri pe care le pot citi. Aş recomanda, probabil, acest articol.
Old 20 ianuarie 2008, 17:18
Sin
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de littleeddy View Post
Server se execută Windows Server2003.
Dacă aş merge cu un firewall, VPN ... pe care nu stiu nimic despre ... acolo este unul specific cineva s-ar recomanda? Cât de uşor este să se stabilească un VPN sus ... IT Tech necesare?
Pentru un birou de această dimensiune, as recomanda Firebox sau Sonicwall. Ele sunt atât branduri bune. Sau un produs Cisco pentru reţele Soho. Dar aceste articole, care a fost postat în postul de mai sus mi sunt lucruri foarte bune pentru a citi despre cazul în care nu ştii prea multe despre VPN lui. Sunt uşor de configurat, si sunt de obicei probleme gratuite, dar trebuie să ştiţi ce faci. Având un IT persoană nu ar fi o mulţime de ajutor, de asemenea.
Old 20 ianuarie 2008, 17:33
Grupul de donator

Găsit asta, nu ştiu dacă acesta este potrivit pentru ceea ce vrei.

http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs

Real este gratuit şi permite datele de conectare la distanţă.

Reply

Register

Marcaje