мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Приступ мрежи са удаљених локација.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Мар 2008, 16:25
Нови члан групе

Default Приступ мрежи са удаљених локација.

Хелло:
Имам канцеларију са пет умрежених цомптуерс и сервера. Тражим да приступи мом мрежи са мог рачунара кућне канцеларије. Могу да добију сам повезан на мом серверу преко Ремоте Десктоп Цоннецтион, али желим да ажурирате и сачувате датотеке радим код куће да се на мрежу.
Имао сам неколико предлога: ВПН сервер огледало, УлтраВНЦ користи Даљинско повезивање за чување и пренос датотека. Има ли других опција? Који је мој најбољи опкладу?
Мој број умрежених рачунара би требало удвостручити у наредних шест месеци за укупно 10-12.

Хвала
Old 12. Мар 2008, 17:24
Донаторска Група

Миррор сервера, као што вероватно знате значи двоструко коришћење простора на диску. Такође, би требало нека врста апликација која аутоматски синхронизацију како једни другима.

ВПН је из онога што знам о томе, бол за постављање. Морате да подесите контроле приступа и слично. Само сам икада био на страни овог корисника, тако да не знам много о томе.

УлтраВНЦ је једина ствар коју сам радио са много од овог. Можете контролисати страни десктопа (као са МС Ремоте десктоп), али можете и да пребацујете датотеке. Ово ће вероватно бити најлакши за подешавање.

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Old 13. Мар 2008, 10:41
Донаторска Група

Бок

Који софтвер сервера покренути?

Много Хвала

Лео
Old 13. Мар 2008, 21:30
Мембер Гроуп

ВПН-а би је ваш најбољи улог. То није бол да постави, врло лако заправо. Постоје неки ВПН клијената који су бол да поставите софтвера на клијентској страни, али тај све у складу са тим специфичним софтвером продавцу. Ви сте веома ограничени са Рдп и ВНЦ је добар за контролу удаљеног рачунара, као и пренос датотека, али је познато да има проблема у мешовитом режиму у мулти-срединама платформи. Такође, није тако брзо као ВПН конекција. Шта покушавате да урадите јесте да оно што велика већина пословних тамо раде, а највише користи протокол ВПН-ом јер је његова брзина, лакоћа коришћења, поузданост и сигурност.

За пословне величине твоје, СоХо заштитни зид као што је ложиште или СоницУАЛЛ је оно много других предузећа која величина, а они имају уграђене карактеристике ВПН-у, који се изузетно лако подесити. Можете подесити ВПН-ом, корисника листе, и контроле приступа са њом све кроз ХТТП (е) (веб прегледач), и онда си у реду.
Old 19. Мар 2008, 08:17
Нови члан групе

Сервер је покренут Уиндоус Сервер2003.
Ако одем са ВПН-фиреуалл-а ... што не знам ништа о томе ... да ли постоји једно специфично свакоме би препоручио? Како је лако да подесите ВПН-ом до ... То тек потребно?
Old 19. Мар 2008, 16:29
Донаторска Група

Вероватно најбоље за мене упутити на МС за то.

Очигледно има много ствари које можете прочитати. Ја бих вероватно препоручити овај члан.
Old 20. Мар 2008, 17:18
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы литтлеедды View Post
Сервер је покренут Уиндоус Сервер2003.
Ако одем са ВПН-фиреуалл-а ... што не знам ништа о томе ... да ли постоји једно специфично свакоме би препоручио? Како је лако да подесите ВПН-ом до ... То тек потребно?
За канцеларије те величине, Препоручио бих ложиште или СоницУАЛЛ. Обојица су добри брендови. Или Цисцо производа за СоХо мреже. Али, оне чланке у којима је оглашен у пост изнад мене су веома добре ствари за читање, ако о томе не знате много о ВПН-у. Они једноставно поставити, и обично без проблема, али морате да знате шта радите. Имајући информатику лице не би било много помогну.
Old 20. Мар 2008, 17:33
Донаторска Група

Пронашли овај, не знам да ли се уклапа у оно што желите.

хттп://ууу.иопус.цом/ипиг/?реф=падипигс

РеалВНЦ је бесплатан и омогућава даљинско пријаве.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Приступ Виста без лозинке МЈМ Уиндоус Оператинг Сыстемс 18 29 аугуст 2008 03:18
Нажалост његове мене опет - тампањем + Приступ мрежи преко једног рачунара рбсцообы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 10 28 април 2008 13:58
Приступ једном отказан налог е-поште атомицјенн01 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 3 фебруар 2008 13:48
Удаљени Приступ рачунара путем ЛАН-фрее вк3фцлл Уопштено Софтуаре Цхат 2 24 јануар 2008 18:00
Цонтрол Енгинееринг Уин2000/Ремоте Цонтрол Софтуаре, Гоинг Нетуорк 597 Уопштено Софтуаре Цхат 1 28 новембар 2007 13:19
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц