![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло: Имам канцеларију са пет умрежених цомптуерс и сервера. Тражим да приступи мом мрежи са мог рачунара кућне канцеларије. Могу да добију сам повезан на мом серверу преко Ремоте Десктоп Цоннецтион, али желим да ажурирате и сачувате датотеке радим код куће да се на мрежу. Имао сам неколико предлога: ВПН сервер огледало, УлтраВНЦ користи Даљинско повезивање за чување и пренос датотека. Има ли других опција? Који је мој најбољи опкладу? Мој број умрежених рачунара би требало удвостручити у наредних шест месеци за укупно 10-12. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Миррор сервера, као што вероватно знате значи двоструко коришћење простора на диску. Такође, би требало нека врста апликација која аутоматски синхронизацију како једни другима.
ВПН је из онога што знам о томе, бол за постављање. Морате да подесите контроле приступа и слично. Само сам икада био на страни овог корисника, тако да не знам много о томе. УлтраВНЦ је једина ствар коју сам радио са много од овог. Можете контролисати страни десктопа (као са МС Ремоте десктоп), али можете и да пребацујете датотеке. Ово ће вероватно бити најлакши за подешавање. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| Бок Који софтвер сервера покренути? Много Хвала Лео |
|
| |||
| |||
| ВПН-а би је ваш најбољи улог. То није бол да постави, врло лако заправо. Постоје неки ВПН клијената који су бол да поставите софтвера на клијентској страни, али тај све у складу са тим специфичним софтвером продавцу. Ви сте веома ограничени са Рдп и ВНЦ је добар за контролу удаљеног рачунара, као и пренос датотека, али је познато да има проблема у мешовитом режиму у мулти-срединама платформи. Такође, није тако брзо као ВПН конекција. Шта покушавате да урадите јесте да оно што велика већина пословних тамо раде, а највише користи протокол ВПН-ом јер је његова брзина, лакоћа коришћења, поузданост и сигурност. За пословне величине твоје, СоХо заштитни зид као што је ложиште или СоницУАЛЛ је оно много других предузећа која величина, а они имају уграђене карактеристике ВПН-у, који се изузетно лако подесити. Можете подесити ВПН-ом, корисника листе, и контроле приступа са њом све кроз ХТТП (е) (веб прегледач), и онда си у реду. |
|
| |||
| |||
| Сервер је покренут Уиндоус Сервер2003. Ако одем са ВПН-фиреуалл-а ... што не знам ништа о томе ... да ли постоји једно специфично свакоме би препоручио? Како је лако да подесите ВПН-ом до ... То тек потребно? |
|
| |||
| |||
| Вероватно најбоље за мене упутити на МС за то. Очигледно има много ствари које можете прочитати. Ја бих вероватно препоручити овај члан. |
|
| |||
| |||
| За канцеларије те величине, Препоручио бих ложиште или СоницУАЛЛ. Обојица су добри брендови. Или Цисцо производа за СоХо мреже. Али, оне чланке у којима је оглашен у пост изнад мене су веома добре ствари за читање, ако о томе не знате много о ВПН-у. Они једноставно поставити, и обично без проблема, али морате да знате шта радите. Имајући информатику лице не би било много помогну. |
|
| |||
| |||
| Пронашли овај, не знам да ли се уклапа у оно што желите. хттп://ууу.иопус.цом/ипиг/?реф=падипигс РеалВНЦ је бесплатан и омогућава даљинско пријаве.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Приступ Виста без лозинке | МЈМ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 18 | 29 аугуст 2008 03:18 |
| Нажалост његове мене опет - тампањем + Приступ мрежи преко једног рачунара | рбсцообы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 28 април 2008 13:58 |
| Приступ једном отказан налог е-поште | атомицјенн01 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 3 фебруар 2008 13:48 |
| Удаљени Приступ рачунара путем ЛАН-фрее | вк3фцлл | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 24 јануар 2008 18:00 |
| Цонтрол Енгинееринг Уин2000/Ремоте Цонтрол Софтуаре, Гоинг Нетуорк | 597 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 28 новембар 2007 13:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |