![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт: Я маю офіс з п'ятьма comptuers мережевої і серверної. Я шукаю для доступу до своєї мережі з мого комп'ютера в домашньому офісі. Я можу підключитися до свого сервера через віддалений робочий стіл зв'язку, але я хочу, щоб відновити і зберігати файли я працюю на дому в мережі. Я мав кілька пропозицій: VPN, сервер дзеркало, Крайня використовуваного підключення до віддаленого, щоб зберегти і передати файли. Чи існують інші варіанти? Яка моя краща? Мій номер мережевих комп'ютерів має подвоїтися протягом найближчих шести місяців в цілому на 10-12. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дзеркало сервера, як ви, напевно, знаєте засіб двічі використовувати дисковий простір. Вам також буде потрібно якийсь додаток, що автоматично синхронізувати як один з одним.
VPN це від того, що я знаю про це, біль в налаштуванні. Ви повинні встановити контроль доступу, і подібне. Я тільки коли-небудь були на стороні користувача про це, тому я не багато знаю про неї. UltraVNC це єдине, з якими я працював, багато чого. Ви можете контролювати іноземний робочий стіл (як з MS's Remote Desktop), але ви також можете перенести файли. Це буде, ймовірно, самий простий в налаштуванні. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Привіт Яке програмне забезпечення робить сервер запустити? Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| VPN б і є Вашим кращим вибором. Це не більше, щоб створити, це дуже легко насправді. Є кілька VPN-клієнти, які є більш налаштувати програмне забезпечення на стороні клієнта, але це і все відповідно до конкретних постачальником програмного забезпечення. Ви дуже обмежені RDP, VNC і хороша для управління віддаленим ПК та передачі файлів, але, як відомо, є проблеми в змішаному режимі в мульти-платформенний середовища. Крім того, не так швидко, як з'єднання VPN. Те, що ви намагаєтесь зробити те, що переважна більшість бізнес там робити, і найбільш використовуваний протокол VPN, оскільки його швидкість, зручність використання, надійність і безпеку. Для ділової розміру повагою, брандмауер Firebox як Сохо або SonicWall це те, що багато хто інші підприємства, що розмір використовувати, і вони мають VPN функцій, вбудованих у, які є надзвичайно прості у налаштуванні. Ви можете налаштувати VPN, списки користувачів та контролю доступу, разом з нею через HTTP (S) (веб-браузер), а потім ви добре йти. |
|
| |||
| |||
| Сервер працює під управлінням Windows Server2003. Якщо я йду з брандмауером VPN ... які я нічого не знаю ... є одне конкретно хтось порекомендувати? Наскільки легко встановити VPN до ... IT технологій потрібно? |
|
| |||
| |||
| Напевно, мені краще відсилаю вас до MS для цього. Є, очевидно, багато чого можна прочитати. Я, напевно, рекомендувати цій статті. |
|
| |||
| |||
| Для офісу такого розміру, я рекомендую Firebox або Sonicwall. Вони обидва гарні бренди. Або продуктів Cisco для мереж Сохо. Але ці статті, що був розміщений на посаді вище мене дуже гарні речі читати про, якщо ви не знаєте багато про в VPN. Вони прості в налаштуванні, і, як правило, безпроблемну, але ви повинні знати, що ти робиш. Маючи ІТ особі було б багато, а допомогти. |
|
| |||
| |||
| Знайдено цьому, не знаю, якщо вона придатна для чого ви хочете. http://www.iopus.com/ipig/?ref=padipigs RealVNC є безкоштовним і дозволяє віддаленого логінів.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Доступ Vista без пароля | MJM | Операційні системи Windows | 18 | 29 серпня 2008 03:18 |
| Вибачте мене своєю знову - мережного друку + доступ до одного комп'ютера | rbscooby | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 28 квітня 2008 13:58 |
| Доступ до облікового запису електронної пошти відмінено | atomicjenn01 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 3 лютого 2008 13:48 |
| Віддалений доступ до комп'ютера через локальну мережу вільний | vk3fcll | General Software чат | 2 | 24 січня 2008 18:00 |
| Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа | 597 | General Software чат | 1 | 28 листопада 2007 13:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |