по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Алтернатива за безжична.

Reply

Нишка Инструменти
Old 6 декември 2007, 10:25
Новите държави Група

Default Алтернатива за безжична.

Здравейте всички, нови за този форум, но си помислих, че би било най-доброто място да намерите някои много необходими info.Ive наскоро бе използването на безжични рутера (Linksys wrt54gs) не политане проблеми, но Im много сигурност в съзнание и след reeding за това, как лесно се към пляскане сигурността на тези Айв реши да използва Пауърлайн adapters.My проблем е, тези, които търсят най-Im http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 казва, че аз също трябва да си купя един рутер. Помощ, както си помислих те бяха просто включвате и далеч да отидеш, аз имам ограничени компютърни познания толкова малко съвети за това ще бъде голяма помощ ..... благодаря .... DAVE
Old 6-ти декември 2007, 15:25
Член Група

Десен. Имате ли паролата на вашата безжична мрежа? Ако е така какво сигурност тип пък казвам за вашата мрежа? Ако му WEP тогава itll да бъде доста лесно да проникна. Ако му WPA, че ще бъде изключително трудно да проникна и ако неговото WPA-PSK тогава itll вероятно е невъзможно да се получи върху без парола> Промяна тя да WPA или WPA-PSK ще ви бъде най-добрият вариант. Ако искате да знаете как да се направи проверка на всички, които след това да ме уведомите. Има всякакви потенциални проблеми с powerlne мрежи. Добре дошли на форума Дейв.
Old 7-ми декември 2007, 05:04
Новите държави Група

Благодаря за отговора Джими, Айв действително продадени на рутер, но Im сигурен беше WEP. За тези проблеми с Пауърлайн adaptersany шанс да се разработят по тях или може би оградете линк към проблемите както Im като малка радост намиране нищо за тях. Благодарение DAVE
Old 7-ми декември 2007, 05:54
Номер на групата

Ако сте наистина притеснен за сигурността, кабелна мрежа, ще ви бъде най-добрият вариант. Още hassel, но много сигурна.
С кабелна мрежа, няма сигурност притеснения.
В Пауърлайн адаптери не са напълно безжично, така че не са толкова далеч от кабелна мрежа, но те все още имат потенциал проблемите на сигурността.

Да прочетете тук:

http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487

Също така много Пауърлайн адаптери използвате USB портове, които могат да бъдат flakey интерфейс на най-добрите от времето и те разчитат на софтуер, инсталиран на всеки компютър, за защита на сигурността.
Всичко това в сравнение с направо пред Ethernet създаден, оставя много области за проблеми / въпроси.

В Linksys WRT54G tht разделиха с теб може да е настроен на WEP encrypyion, но просто смяна на настройката ще имат право да използват по-сигурни WPA, че Джими шапката, споменати по-горе.

HTH

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7-ми декември 2007, 06:30
Новите държави Група

Благодарение на Фил, който направи нещо интересно за четене и да си помисля. DAVE
Old 12 декември 2007, 15:57
Член Група

Да на Пауърлайн преходници arent напълно сигурна, която е наред, но тя няма да е сигурна, както като Ethernet мрежа или може би дори и WPA безжична мрежа Не знам. О BTW WPA PSK isn't един по-сигурен вариант на WPA както казах това е, това е в основата на "начало версия" на WPA (каквото и да означава). На Пауърлайн адаптер отпред Айв чувал за проблеми с намесата и общи ненадеждността, но дали тези проблеми бяха фиксирани в последните модели Не знам. Съжаляваме арго намерите всички уебстраници действително с подробно описание на проблемите, но аз ще поддържа окото.
Old 13-ти Декември 2007, 12:03
Новите държави Група

Наздраве за това Джими, Айв всъщност по-добре си купи безжичен рутер сега (belkin), която беше doddle да създават и има всички въпроси на сигурността Бях притеснен за сортиране.
Old 13 декември 2007, 14:34
Член Група

Добре тогава. Големите неща.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Алтернатива на Pixela 3 - Canon HFS10 jjuli Мултимедия & Codecs 0 12 Юни 2009 15:23
Има ли алтернатива на Internet Explorer? Каролин T Браузъри Уеб & FTP клиенти 18 17 Март 2009 06:23
Windows XP PC Алтернативен Brenna Linux & Алтернативни OS 11 27 Feb 2009 21:41
Алтернатива на PSU мощност конектор за системата Дело фен Джеймс X Случаи & Power Доставки 7 18 Дек 2008 19:50
Всеки, който използва качествена алтернатива на Firefox / операта? buchanan Браузъри Уеб & FTP клиенти 6 17 Feb 2008 04:36
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc