![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, нови за този форум, но си помислих, че би било най-доброто място да намерите някои много необходими info.Ive наскоро бе използването на безжични рутера (Linksys wrt54gs) не политане проблеми, но Im много сигурност в съзнание и след reeding за това, как лесно се към пляскане сигурността на тези Айв реши да използва Пауърлайн adapters.My проблем е, тези, които търсят най-Im http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 казва, че аз също трябва да си купя един рутер. Помощ, както си помислих те бяха просто включвате и далеч да отидеш, аз имам ограничени компютърни познания толкова малко съвети за това ще бъде голяма помощ ..... благодаря .... DAVE |
|
| |||
| |||
| Десен. Имате ли паролата на вашата безжична мрежа? Ако е така какво сигурност тип пък казвам за вашата мрежа? Ако му WEP тогава itll да бъде доста лесно да проникна. Ако му WPA, че ще бъде изключително трудно да проникна и ако неговото WPA-PSK тогава itll вероятно е невъзможно да се получи върху без парола> Промяна тя да WPA или WPA-PSK ще ви бъде най-добрият вариант. Ако искате да знаете как да се направи проверка на всички, които след това да ме уведомите. Има всякакви потенциални проблеми с powerlne мрежи. Добре дошли на форума Дейв. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговора Джими, Айв действително продадени на рутер, но Im сигурен беше WEP. За тези проблеми с Пауърлайн adaptersany шанс да се разработят по тях или може би оградете линк към проблемите както Im като малка радост намиране нищо за тях. Благодарение DAVE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте наистина притеснен за сигурността, кабелна мрежа, ще ви бъде най-добрият вариант. Още hassel, но много сигурна.
С кабелна мрежа, няма сигурност притеснения. В Пауърлайн адаптери не са напълно безжично, така че не са толкова далеч от кабелна мрежа, но те все още имат потенциал проблемите на сигурността. Да прочетете тук: http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487 Също така много Пауърлайн адаптери използвате USB портове, които могат да бъдат flakey интерфейс на най-добрите от времето и те разчитат на софтуер, инсталиран на всеки компютър, за защита на сигурността. Всичко това в сравнение с направо пред Ethernet създаден, оставя много области за проблеми / въпроси. В Linksys WRT54G tht разделиха с теб може да е настроен на WEP encrypyion, но просто смяна на настройката ще имат право да използват по-сигурни WPA, че Джими шапката, споменати по-горе. HTH Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Благодарение на Фил, който направи нещо интересно за четене и да си помисля. DAVE |
|
| |||
| |||
| Да на Пауърлайн преходници arent напълно сигурна, която е наред, но тя няма да е сигурна, както като Ethernet мрежа или може би дори и WPA безжична мрежа Не знам. О BTW WPA PSK isn't един по-сигурен вариант на WPA както казах това е, това е в основата на "начало версия" на WPA (каквото и да означава). На Пауърлайн адаптер отпред Айв чувал за проблеми с намесата и общи ненадеждността, но дали тези проблеми бяха фиксирани в последните модели Не знам. Съжаляваме арго намерите всички уебстраници действително с подробно описание на проблемите, но аз ще поддържа окото. |
|
| |||
| |||
| Наздраве за това Джими, Айв всъщност по-добре си купи безжичен рутер сега (belkin), която беше doddle да създават и има всички въпроси на сигурността Бях притеснен за сортиране. |
|
| |||
| |||
| Добре тогава. Големите неща. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Алтернатива на Pixela 3 - Canon HFS10 | jjuli | Мултимедия & Codecs | 0 | 12 Юни 2009 15:23 |
| Има ли алтернатива на Internet Explorer? | Каролин T | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 18 | 17 Март 2009 06:23 |
| Windows XP PC Алтернативен | Brenna | Linux & Алтернативни OS | 11 | 27 Feb 2009 21:41 |
| Алтернатива на PSU мощност конектор за системата Дело фен | Джеймс X | Случаи & Power Доставки | 7 | 18 Дек 2008 19:50 |
| Всеки, който използва качествена алтернатива на Firefox / операта? | buchanan | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 6 | 17 Feb 2008 04:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |