![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všem, aby toto nové fórum, ale myslel jsem, že by bylo nejlepší místo, aby si našli tolik potřebné info.Ive nedávno pomocí bezdrátového routeru (Linksys wrt54gs) bez problémů, ale cívka im velmi zabezpečení vědomé a po reeding o tom, jak snadné je crack na zabezpečení těchto IVE rozhodli používat elektrické energie adapters.My problém je ta im pohledu na http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 říká, že jsem se také muset koupit router. Nápověda, jak jsem myslel, to byly jen zasunout a jdete dál, i počítače mají omezené znalosti tak trochu poradenství o to by byl velkou pomocí ..... díky .... DAVE
|
|
|
|||
|
|||
|
Vpravo. Máte heslo na bezdrátové sítě? Pokud ano, jaké zabezpečení typu se říci, že na vaší síti? Pokud jeho WEP potom jo itll být docela snadno zaseknout. Pokud jeho WPA bude to nesmírně obtížné zaseknout a je-li její WPA-PSK itll pak pravděpodobně možné nasednout bez hesla> Změna ji WPA nebo WPA-PSK bude vaše nejlepší volba. Pokud chcete vědět, jak to udělat, aby prověřila všechny pak dejte mi vědět. Existují nejrůznější možné problémy s powerlne sítí. Vítejte na fóru Dave.
|
|
|
|||
|
|||
|
Díky za odpověď Jimmy, IVE skutečně prodala router, ale im Určitě to bylo WEP. O těchto problémech s rozvody elektrické energie adaptersany šanci se můžete vypracovat na nich nebo snad přiložit odkaz na problémy jako im s malou radost najít něco pro ně. díky DAVE
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud máte opravdu strach o bezpečnost, kabelové sítě bude vaše nejlepší volba. Více hassel, ale velice bezpečné.
S drátěnou sítí, neexistují žádné bezpečnostní obavy. V elektrické energie adaptéry nejsou zcela bezdrátový, takže nejsou tak vzdálené kabelové sítě, ale stále mají potenciální bezpečnostní problémy. Mají přečíst zde: http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487 Také mnoho využití elektrické energie adaptéry USB porty, které mohou být flakey rozhraní v nejlepších dobách a oni spoléhají na software, instalovaný na každý počítač, na zabezpečení ochrany. To vše v porovnání s vpřed Ethernet zřídila, nechává mnoho oblastí problémů / otázek. Linksys WRT54G THT parted s vámi může být nastaven na WEP encrypyion, ale prostou změnou nastavení by umožnily vám používat bezpečnější WPA, že Jimmy Hat je uvedeno výše. HTH Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
|
|||
|
|||
|
Díky Phile, že se zajímavé čtení a něco myslet. DAVE
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo na rozvody elektrické energie adaptéry arent zcela bezpečné, které byste být v pořádku, ale nebylo by to jako bezpečná jako ethernet síti, nebo možná i WPA bezdrátové sítě I dont vědět. Oh btw WPA PSK isnt mnohem bezpečnější verze WPA, jako bych řekl, že je v podstatě 'domácí verze' z WPA (to znamená cokoliv). Na elektrické energie adaptér před Ive slyšel o problémech s rušením a obecné nespolehlivosti, ale zda se tyto problémy byly stanoveny v nejnovější modely I dont vědět. Omlouváme převýšení nalezeny žádné webové stránky skutečně podrobným popisem problémů, ale budu hlídat ven.
|
|
|
|||
|
|||
|
sláva, že Jimmy, IVE skutečně koupil lepší bezdrátový router nyní (Belkin), který byl doddle zřídil a má všechny bezpečnostní otázky jsem se obávají setříděno.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobře tedy. Great stuff.
|