![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, nova na ovom forumu, ali sam mislio da bi bilo najbolje mjesto za pronaći neke neophodne info.Ive nedavno koristite bežični ruter (linksys wrt54gs) nema problema, ali im zateturati veoma svjesni sigurnosti i nakon napajanje o tome kako je lako za sigurnost ispucati na ovim Ive odlučio na korištenje powerline adapters.My problem one im gledate http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 I kaže da je potrebno kupiti ruter. Pomoći kao što sam mislio to su samo priključiti i dalje idete, imam ograničeno znanje računalo tako mali savjet će to biti odlična pomoć .... hvala ..... Dave |
|
| |||
| |||
| Desno. Imate li lozinku na Vašu bežičnu mrežu? Ako je tako što sigurnosti tip to reći za vašu mrežu? Ako je njegova WEP yeah itll tada biti prilično jednostavan za hack. Ako je njegova WPA će biti jako teško hack te ako njihova WPA-PSK itll tada vjerojatno biti nemoguće dobiti na bez lozinku> Changing to WPA i WPA-PSK bi biti vaš najbolji izbor. Ako želite znati kako to ček svi koji tada javite mi. Tu su sve vrste mogućih problema s powerlne mreža. Dobrodošli na forum Dave. |
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovor Jimmy, Ive zapravo prodala je ruter, ali sada im je to sigurni WEP. O ovim problemima s powerline adaptersany šansu možete razraditi na njih ili možda prilozite link na probleme, kao što im malo radosti nalaz ništa o njima. hvala Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste zaista zabrinuti o sigurnosti, a ožičen Mreža će biti vaš najbolji izbor. Više hassel, ali vrlo siguran.
Sa ožičen Network, nema sigurnosne brige. The powerline prilagodnici nisu potpuno bežični, tako da nisu daleko od ožičen mrežu, ali oni još uvijek imaju potencijalnih sigurnosnih pitanja. Have a pročitajte ovdje: http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487 Isto tako mnogi powerline adaptera koristiti USB portovi, što može biti flakey sučelje u najbolje vrijeme i oni se oslanjaju na softver instaliran na svaki PC, za sigurnosne zaštite. Sve to u odnosu na ravno naprijed Ethernet postavili, ostavlja mnoga područja za probleme / pitanja. The Linksys WRT54G tht vas prekinut sa svibanj su postavljena na WEP encrypyion, ali jednostavan promjenu postavku bi vam dozvoljeno da koristite WPA sigurniji da Jimmy Hat spomenuto. HTH My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Phil hvala, to je zanimljivo nešto za čitanje i misliti o tome. Dave |
|
| |||
| |||
| Da je powerline adaptors arent potpuno sigurna, ti bi biti u redu, ali to ne bi bilo kao siguran kao Ethernet mrežu ili možda čak i WPA bežične mreže I dont know. Oh btw WPA PSK nije više siguran verzija WPA kao što sam rekao to je bio, to je u osnovi 'home verzija "za WPA (što god to znači). Na powerline adapter ispred Ive čuo za probleme sa smetnje i opće nepouzdanost, ali da li su ti problemi fiksne u najnovijem modeli ja dont znati. Nažalost licemjerje nađi prema bilo koji zapravo web stranice s pojedinostima o problemima, ali ću se držati na oku out. |
|
| |||
| |||
| živjeli za taj Jimmy, Ive zapravo kupio bolji bežični usmjerivač sada (belkin) koji je bio doddle treba postaviti i ima sve sigurnosne probleme sam bio zabrinut o redaju. |
|
| |||
| |||
| Alrighty onda. Velike stvari. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Alternativa Pixela 3 - Canon HFS10 | jjuli | Multimedija i kodeci | 0 | 12. lipnja 2009 15:23 |
| Da li postoji alternativa za Internet Explorer? | Carolyn T | Web Browsers & FTP Klijenti | 18 | 17. ožujak 2009 06:23 |
| Windows XP PC Alternativni | Brenna | Linux OS i alternativna | 11 | 27. veljača 2009 21:41 |
| Alternativa PSU power konektor za sys Case fan | James X | Cases & Power Supplies | 7 | 18. prosinac 2008 19:50 |
| Svatko korištenje kvalitetnih alternativa Firefox / Opera? | Buchanan | Web Browsers & FTP Klijenti | 6 | 17. veljača 2008 04:36 |
| Thread Tools | |
| |