kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Alternatívája a vezeték nélküli.

Reply

Téma eszközök
Old December 6 2007, 10:25
Új tag Csoport

Hi all, új ezen a fórumon, de úgy vélte, ez lenne a legjobb hely, ahol néhány nagyon szükséges info.Ive közelmúltban használ vezeték nélküli router (Linksys wrt54gs) nincs probléma, de reel im nagyon tudatos biztonság és után mintegy reeding milyen könnyû a kiváló biztonsági ezeket ive úgy döntött, hogy Powerline adapters.My probléma azokat im looking at http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 azt mondja, hogy én is fel kell venni egy routert. Segítség, mint azt hittem ezek csak csatlakoztassa, és menj el, nekem van korlátozott számítógépes ismeretek így egy kicsit tanácsot ez egy nagy segítség ..... köszönöm .... DAVE
Old December 6, 2007, 15:25
Csoport tagja

Jobb. Van egy jelszót, a vezeték nélküli hálózaton? Ha igen, milyen típusú biztonsági és nem mondjuk a hálózat? Ha a WEP, akkor igen itll eléggé könnyen csapkod. Ha a WPA lesz rendkívül nehéz a hack és ha a WPA-PSK, majd itll valószínűleg lehetetlen anélkül, hogy be a jelszót> megváltoztatása, hogy a WPA vagy WPA-PSK lenne a legjobb megoldás. Ha meg szeretné tudni, hogyan lehet ezt ellenőrizni, hogy akkor let me know. Vannak mindenféle lehetséges problémákat powerlne hálózatokat. Üdvözlünk a fórumon Dave.
Old December 7, 2007, 05:04
Új tag Csoport

Köszi a választ Jimmy, ive ténylegesen értékesítették a router, de most már biztos volt im wep. Ezekről a problémákról Powerline adaptersany esélye is veti őket, vagy talán csatoljon egy linket a problémákra, mint im miután megállapította, bármi kis öröm rájuk. köszönet DAVE
Old December 7, 2007, 05:54
Donor Group

Ha valóban aggódik a biztonság, a vezetékes hálózat lesz a legjobb megoldás. További Hassel, de nagyon biztonságos.
A vezetékes hálózat, nincs olyan biztonsági probléma.
A Powerline adapterek nem teljesen vezeték nélküli, így nem is olyan messze a vezetékes hálózatról, de ők még mindig a potenciális biztonsági kérdéseket.

Legyen itt:

http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487

Szintén sok Powerline adapter USB portok használata, amely lehet egy flakey interfész a legjobb, és ők is támaszkodhat szoftver telepítése minden számítógépre, biztonsági védelem.
Mindennek az az egyenes előre Ethernet létre, levelek sok területek problémáit kérdéseket.

A Linksys WRT54G THT you parted az lehet, hogy be a WEP encrypyion, hanem egy egyszerű váltás a beállítás lehetővé tette volna, hogy használja a biztonságosabb WPA, hogy Jimmy Hat fent.

HTH

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old December 7, 2007, 06:30
Új tag Csoport

Thanks Phil, hogy történik valami érdekes, az olvasás és gondolkodni. DAVE
Old December 12 2007, 15:57
Csoport tagja

Persze a Powerline adapterek arent teljesen biztonságos, akkor lenne rendben, de ez nem olyan biztonságos, mint egy Ethernet-hálózaton keresztül, vagy talán még a WPA vezeték nélküli hálózat, I dont know. Oh btw WPA-PSK isnt egy biztonságosabb változata WPA mint mondtam azt, hogy alapvetően az "otthoni változata" a WPA (bármit is jelentsen ez.) A Powerline adapter első Ive hallott problémákat beavatkozás és az általános megbízhatatlan, hanem arról, hogy ezeket a problémákat állapítottak meg a legújabb modelleket, I dont know. Sajnáljuk vidám talál olyan weboldalakat ténylegesen részletezi a problémát, de én jobban odafigyeljenek végre.
Old December 13, 2007, 12:03
Új tag Csoport

cheers, hogy Jimmy, ive ténylegesen megvásárolta a jobb vezeték nélküli útválasztó most (Belkin), hogy egy doddle létrehozni, és a biztonsági kérdések voltam aggaszt válogatni.
Old December 13 2007, 14:34
Csoport tagja

Rendicsek majd. Fantasztikus.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.