פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

אלטרנטיבה אלחוטית.

Reply

שרשרת כלים
Old 6 דצמבר 2007, 10:25
קבוצת חברות חדשות

Default אלטרנטיבה אלחוטית.

היי כולם, חדש בפורום זה אבל חשבתי שזה יהיה המקום הטוב ביותר למצוא הרבה לאחרונה היה צורך info.Ive באמצעות נתב אלחוטי (Linksys wrt54gs) לא אשוה בעיות אבל מאוד IM אבטחה בהכרה ולאחר reeding לגבי כמה קל כדי לפצח את האבטחה על ive אלה החליטו להשתמש powerline adapters.My הבעיה אלה IM מסתכל http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 אומר כי גם אני צריך לקנות נתב. עזרה כפי חשבתי אלה היו רק תקע ואילו לך ללכת רחוק, יש לי ידע מוגבל המחשב כך קצת עצות על זה יהיה נהדר .... עזרה ..... תודה דייב
Old 6 דצמבר 2007, 15:25
חבר קבוצת

ימין. האם יש לך סיסמה על הרשת האלחוטית שלך? אם כן מה המשמעות של אבטחה מסוג זה אומר על הרשת? אם כן אז את WEP itll להיות די קל לקצץ. אם את WPA זה יהיה מאוד קשה לקצץ ואם שלה ב-WPA-PSK אז itll כנראה יהיה בלתי אפשרי להגיע על גבי ללא סיסמה> כדי לשנות את זה או ב-WPA-WPA-PSK תהיה את האפשרות הטובה ביותר. אם אתה רוצה לדעת איך לעשות את כל לבדוק את זה אז תודיע לי. יש כל מיני בעיות פוטנציאליות עם powerlne רשתות. ברוכים הבאים לפורום דייב.
Old 7 דצמבר 2007, 05:04
קבוצת חברות חדשות

תודה על התשובה ג 'ימי, ive דווקא עכשיו מכרתי את הנתב אך IM בטוח שזה WEP. על בעיות אלה עם powerline adaptersany סיכוי אתה יכול לפרט עליהם או אולי לצרף קישור הבעיות IM כמו שיש מעט מאוד שמחה למצוא כלום עליהם. תודה דייב
Old 7 דצמבר 2007, 05:54
קבוצת תורמים

אם אתה באמת מודאג הביטחון, של רשת חוטית תהיה את האפשרות הטובה ביותר. עוד hassel, אבל מאוד מאובטח.
עם רשת חוטית, אין ביטחון דאגה.
את מתאמי powerline אינם אלחוטית לחלוטין, לכן הם לא כל כך רחוק להסיר את רשת חוטית, אבל הם עדיין יש בעיות אבטחה פוטנציאליים.

יש לקרוא כאן:

http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487

כמו כן רבים powerline מתאמי להשתמש יציאות USB, מה שיכול להיות ממשק flakey בחלק הטוב ביותר של פעמים הם סומכים על התוכנה, המותקנת על כל מחשב, לצורך הגנה על ביטחון.
כל זה לעומת ישר קדימה Ethernet להגדיר, משאיר הרבה שטחים עבור בעיות / בעיות.

The Linksys WRT54G tht לך parted עם מאי היה מוגדר WEP encrypyion, אלא פשוט שינוי של הגדרת היה מותר לך להשתמש ב-WPA יותר בטוח כי ג 'ימי Hat, שהוזכרו לעיל.

HTH

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 7 דצמבר 2007, 06:30
קבוצת חברות חדשות

תודה פיל, שעשה משהו מעניין לקרוא או לחשוב. דייב
Old 12 דצמבר 2007, 15:57
חבר קבוצת

כן את powerline מתאמי arent מאובטח לחלוטין, אתה רוצה להיות בסדר אבל זה לא יהיה מאובטח ככל כקובץ רשת Ethernet או אולי אפילו ב-WPA ברשת האלחוטית dont אני יודע. אה btw WPA PSK isn't גירסה מאובטחת יותר של WPA כמו שאמרתי זה היה, זה בעצם את 'דף הבית הגירסה של WPA (מה זה אומר). על powerline מתאם מול Ive שמעתי על בעיות עם הפרעה תויללכו unreliability, אבל אם הבעיות הללו היו קבועים של הדגמים החדישים ביותר dont אני יודע. מצטער צביעות למצוא בכל דפי האינטרנט למעשה המפרט את הבעיות, אבל אני נשמור עיניים החוצה.
Old 13 דצמבר 2007, 12:03
קבוצת חברות חדשות

Cheers עבור ג 'ימי, ive למעשה קניתי נתב אלחוטי טוב יותר כעת (belkin), אשר היה doddle להקים ויש לו את כל בעיות האבטחה הייתי מודאג מיון.
Old 13 דצמבר 2007, 14:34
חבר קבוצת

Alrighty אז. דברים מעולים.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אלטרנטיבה Pixela 3 - Canon HFS10 jjuli מולטימדיה רכיבי Codec 0 12th יוני 2009 15:23
האם יש אלטרנטיבה ל-Internet Explorer? Carolyn T דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 18 -17 מרץ 2009 06:23
PC-Windows XP אלטרנטיבי Brenna מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 11 -27 פברואר 2009 21:41
אלטרנטיבה PSU הכוח של מחבר sys מקרה מעריץ ג 'יימס X מקרים & ספקי כוח 7 18 דצמבר 2008 19:50
כל אחד משתמש איכותית אלטרנטיבה Firefox / Opera? buchanan דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 6 -17 פברואר 2008 04:36
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.