![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, nauji šiame forume, bet aš maniau, kad bus geriausia vieta radote labai reikalingas info.Ive neseniai naudojate bevielį maršrutizatorių (Linksys wrt54gs) Nr vyniojama problemų, tačiau jiems labai saugumo sąmoningas ir po reeding apie tai, kaip lengva yra nulaužti saugumas šių IVE nusprendė naudoti elektros adapters.My problema yra tie im looking at http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 sako, kad aš taip pat reikia pirkti maršrutizatorių. Pagalba, kaip aš maniau tai buvo tik drauge ir toli jums eiti, aš tik kompiuterio žinių, šiek tiek patarimų, tai būtų didelė pagalba ..... ačiū .... DAVE |
|
| |||
| |||
| Teisingas. Ar turite savo belaidžio tinklo slaptažodį? Jei taip, kokios saugumo tipo jis sako savo tinklą? Jei jos WEP tada Yeah itll būti gana lengva nulaužti. Jei jos WPA tai bus itin sunku nulaužti, ir jei jos WPA-PSK itll tada tikriausiai būtų neįmanoma patekti į be slaptažodžio> Keisti jį į WPA ir WPA-PSK būtų geriausias pasirinkimas. Jei norite sužinoti, kaip tai patikrinti, kad visi ten let me know. Yra visos galimos problemos powerlne tinklų rūšys. Sveiki atvykę į forumo Dave. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą Jimmy, IVE faktiškai parduotų maršrutizatorių dabar, tačiau jiems tikrai buvo WEP. Apie šias problemas, susijusias su elektros adaptersany šansas galite parengti jų galbūt pridėti nuorodą į IM mažai džiaugsmo rasti ką nors apie jų problemas. Thanks Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei esate tikrai susirūpinę saugumo, laidinio tinklo bus Jūsų geriausias pasirinkimas. Daugiau Hassel, bet labai saugus.
Su laidinio tinklo, nėra jokių saugumo problemų. Elektros adapteriai nėra visiškai bevielis, tai yra ne tai, kad toli gražu laidinio tinklo, bet jie vis dar turi potencialo saugumo klausimais. Ar perskaityti čia: http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487 Taip pat daug elektros sujungimų naudoti USB, kuris gali būti Flakey sąsaja kartų geriau, ir jie priklauso nuo programinės įrangos, įdiegtos kiekviename kompiuteryje, saugumo apsaugos. Visa tai palyginti su tiesiai pirmyn Ethernet įsteigti palieka daugelio sričių problemos / klausimai. Linksys WRT54g THT jums atsiskyrė ir galėjo būti nustatyta WEP encrypyion, bet paprastą pakeitimą, kuriame būtų leidžiama naudoti saugesnę WPA, kad Inga Hat minėta pirmiau. HTH Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Thanks Phil, kad padarė įdomūs ir kažką galvoti. Dave |
|
| |||
| |||
| Yeah Powerline adapteriai ARENT visiškai saugus, you'd be alright, tačiau jis turėtų būti ne taip saugiai, kaip Ethernet tinklo, o gal net WPA belaidžio tinklo i dont know. Oh btw WPA PSK, forget saugesnę versija WPA, kaip sakiau, buvo, tai iš esmės "namų versijos 'apie WPA (kad ir ką reiškia). Dėl elektros adapteris priekyje Ive išgirsti apie problemas, su įsikišimo ir bendras nepatikimumas, tačiau ar šios problemos buvo nustatytos naujausius modelius i dont know. Atsiprašome cant find bet tinklalapius iš tikrųjų išsamiai problemų, tačiau I'll keep eye out. |
|
| |||
| |||
| Cheers to Jimmy, IVE tikrųjų nupirktas geriau bevielis maršrutizatorius dabar (BELKIN), kuris buvo doddle steigti ir turi visas saugumo klausimais buvau susirūpinęs surūšiuoti. |
|
| |||
| |||
| Alrighty tada. Great stuff. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Alternatyva Pixela 3 - Canon HFS10 | jjuli | Multimedia & Codecs | 0 | Birželis 12, 2009 15:23 |
| Ar yra alternatyva Internet Explorer? | Karolina T | Naršyklėms & FTP Klientai | 18 | Kovas 17, 2009 06:23 |
| "Windows XP" kompiuteryje Alternative | Brenna | Linux & Alternative OS | 11 | 27 vasaris 2009 21:41 |
| Alternatyva PSU maitinimo jungtis Sys CASE FAN | James X | Cases & Power Supplies | 7 | 18 gruodis 2008 19:50 |
| Kiekvienas naudoti kokybės alternatyva Firefox / Opera? | Buchanan | Naršyklėms & FTP Klientai | 6 | 17 vasaris 2008 04:36 |
| Temos įrankiai | |
| |