![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, jauni šo forumu, bet es domāju, ka būtu vislabākā vieta, lai atrastu kādu ļoti vajadzīgo info.Ive nesen izmantojot bezvadu maršrutētāju (Linksys wrt54gs) no ruļļa problēmas, bet im ļoti drošība apzinās un pēc reeding par to, cik viegli tas ir uz kreka drošību šajos IVE nolēma izmantot elektrolīniju adapters.My problēma ir tie, im looking at http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 saka, ka man arī jāpērk maršrutētāju. Palīdzība, kā es domāju, ka tie bija tikai spraudni un tālu Jūs dotos, es esmu ierobežots datora zināšanas, lai mazliet padomus tas būtu ļoti palīdzēs ..... paldies .... DEIVS |
|
| |||
| |||
| Labais. Vai Jūs esat paroli bezvadu tīklam? Ja tā, kādi drošības tipa tas saka savā tīklā? Ja tā WEP tad yeah itll ir diezgan viegli kapāt. Ja tā WPA tas būs ārkārtīgi grūti kapāt un ja to WPA-PSK tad itll droši vien ir iespējams iegūt uz bez paroles> Changing to WPA vai WPA-PSK būtu Jūsu labākais risinājums. Ja jūs vēlaties zināt, kā to pārbaudīt visu, tad let me know. Ir visas iespējamās problēmas saistībā ar powerlne tīklu veidu. Welcome to forum Dave. |
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi Jimmy, IVE faktiski pārdoti router tagad, bet im pārliecināts, ka tas bija WEP. Par šīs problēmas elektrolīniju adaptersany iespēja var izstrādāt uz tiem vai, iespējams pievienot saiti uz kā IP, kas ir maz prieks atrast kaut ko par tām problēmām. thanks DEIVS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja Jūs patiešām uztraucas par drošību, vadu tīklu būs jūsu labākā izvēle. Vairāk hassel, bet ļoti drošas.
Ar vadu tīklu, nav drošības rūpes. Elektrolīniju adapteri nav pilnīgi bezvadu, tā nav tik tālu no vadu tīklā, taču tie joprojām ir potenciāls drošības jautājumos. Vai lasīt šeit: http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487 Arī daudz elektrolīniju adapteri izmantot USB ports, kas var būt flakey saskarne cik reizes un tie balstās uz programmatūru, kas uzstādītas uz katra datora, drošības aizsardzību. Visi šīs salīdzinot ar taisni uz priekšu Ethernet izveidot, atstāj daudzas jomas problēmas / jautājumus. Linksys WRT54G THT jūs šķīrās ar noteikti ir ar WEP encrypyion, bet vienkārši mainīt iestatījumu ļautu jums izmantot drošāku WPA, ka Jimmy Hat minēts iepriekš. HTH Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| thanks Phil, kas padarīja interesanti lasīt un kaut ko domāt par. DEIVS |
|
| |||
| |||
| Yeah elektrolīniju adapteri arent pilnīgi droša, jūs būt alright, taču tas nav tik droši kā Ethernet tīkla vai varbūt pat WPA bezvadu tīklu I dont know. Oh btw WPA PSK isn't drošāku versiju WPA kā jau teicu tas bija, tas ir būtībā "vietējo versiju" ar WPA (neatkarīgi tas nozīmē). Uz elektrolīniju adapters priekšā Ive dzirdējis par problēmām ar traucējumiem un vispārējiem neuzticamību, bet vai šīs problēmas ir noteiktas jaunākajiem modeļiem I dont know. Sorry cant atrast jebkādu tīmekļa lapas faktiski sīki problēmas, bet es paturēt acīs out. |
|
| |||
| |||
| Cheers šim Jimmy, IVE tiešām ir iegādāts labāks bezvadu maršrutētāju tagad (belkin), kas tika doddle izveidot un tam ir visas drošības problēmas man bija noraizējies par sašķirots. |
|
| |||
| |||
| Alrighty tad. Great stuff. |