![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, noi la acest forum, dar m-am gândit că ar fi cel mai bun loc pentru a găsi unele mult nevoie de info.Ive fost recent, folosind un Wireless Router (Linksys wrt54gs) nu rolă probleme de securitate, dar im foarte conştient şi după reeding despre cât de uşor este pentru a crack de securitate cu privire la aceste ive a decis să utilizeze powerline adapters.My problema este a celor de chat uita la http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 spune că am nevoie, de asemenea, pentru a cumpara un router. Ajutor pentru ca am crezut ca acestea au fost doar în priză şi de departe ai merge, i-au limitat computer de cunoştinţe atât de puţin sfaturi cu privire la acest lucru ar fi de mare ajutor ..... multumesc .... Dave |
|
| |||
| |||
| Corect. Ai o parola de pe reţea fără fir? Dacă da ce tip de securitate nu se spune de reţea? Dacă da, atunci sa WEP itll fi destul de uşor pentru a lovi cu piciorul. Dacă WPA sa-l vom fi extrem de dificil de hack şi în cazul în care WPA-PSK apoi itll fi probabil imposibil de a obţine pe fără parola> Schimbarea la WPA sau WPA-PSK ar fi cea mai bună opţiune. Dacă doriţi să ştiţi cum să faceţi verifica toate că, atunci spune-mi. Există tot felul de probleme cu potenţial powerlne reţele. Bine ati venit la forum Dave. |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns Jimmy, ive vândute efectiv router acum, dar sigur că a fost im WEP. Despre aceste probleme cu powerline adaptersany şansa de a putea elabora pe ele sau poate anexeze o legătură la probleme care au ca im puţin bucurie a găsi nimic pe ele. mersi Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă sunteţi cu adevărat îngrijorat de securitate, o reţea cu fir va fi cea mai bună opţiune. Mai multe hassel, dar foarte sigură.
Cu o reţea cu fir, nu există nici o garanţie nu vă faceţi griji. De powerline adaptoare nu sunt complet wireless, aşa că nu sunt departe de o reţea cu fir, dar ei încă mai au potenţial probleme de securitate. Have a citi aici: http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487 De asemenea, multe powerline adaptoare de utilizare porturi USB, care poate sa fie o interfaţă flakey la cele mai bune de ori, şi ele se bazează pe software-ul, instalat pe fiecare calculator, din motive de securitate de protecţie. Toate acestea, comparativ cu un drept înainte Ethernet înfiinţat, frunze multe domenii de probleme / probleme. Linksys WRT54G tht te parted cu mai au fost stabilite la WEP encrypyion, dar o simpla schimbare de setare ar fi permis sa folositi de mai sigure WPA că Jimmy Hat menţionate mai sus. HTH Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| mersi Phil, care au facut ceva interesant de lectură şi să mă gândesc. Dave |
|
| |||
| |||
| Da de powerline adaptoare arent total sigur, vei fi bine, dar nu ar fi la fel de sigură ca o reţea Ethernet sau poate chiar o reţea fără fir WPA I dont know. Oh BTW WPA PSK isnt o mai sigură versiune de WPA cum am spus-o a fost, este în esenţă "acasă versiune" de WPA (orice ar insemna asta). Pe de powerline adaptor fata Ive auzit de probleme cu interferenţe şi general unreliability, dar dacă aceste probleme au fost stabilite în cele mai recente modele I dont know. Ne pare rău cant găsi orice pagini web de fapt, în detaliu a problemelor, dar voi ţine un ochi afară. |
|
| |||
| |||
| Noroc pentru că Jimmy, ive de fapt, a cumparat un router wireless, mai bine acum (belkin) că a fost un doddle pentru a seta şi a tuturor aspectelor de securitate am fost îngrijorat sortate. |
|
| |||
| |||
| În regulă, atunci. Mare îndesat. |
![]() |
|
| Marcaje |