![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, aby toto nové fórum, ale myslel som, že by bolo najlepšie miesto, aby si našli toľko potrebnej info.Ive nedávno pomocou bezdrôtového routeru (Linksys WRT54GS) bez problémov, ale cievka im veľmi zabezpečenia vedomej a po reeding o tom, aké ľahké je crack na zabezpečenie týchto IVE rozhodli používať elektrickej energie adapters.My problém je ta im pohľade na http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 vraví, že som sa tiež musieť kúpiť router. Pomoc, ako som myslel, to boli len zasunúť a idete ďalej, aj počítače majú obmedzené znalosti tak trochu poradenstvo o to by bol veľkou pomocou ..... vďaka .... DAVE |
|
| |||
| |||
| Vpravo. Máte heslo na bezdrôtové siete? Ak áno, aké zabezpečenia typu sa povedať, že na vašej sieti? Ak jeho WEP potom jo itll byť docela ľahko zamrznúť. Ak jeho WPA bude to nesmierne ťažké zamrznúť a je-li jej WPA-PSK itll potom pravdepodobne možné nasadnúť bez hesla> Zmena ju WPA alebo WPA-PSK bude vaša najlepšia voľba. Ak chcete vedieť, ako to urobiť, aby preverila všetky potom dajte mi vedieť. Existujú najrôznejšie možné problémy s powerlne sietí. Vitajte na fóre Dave. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď Jimmy, IVE skutočne predala router, ale im Určite to bolo WEP. O týchto problémoch s rozvody elektrickej energie adaptersany šancu sa môžete vypracovať na nich alebo snad přiložit odkaz na problémy, ako im s malou radosť nájsť niečo pre nich. vďaka DAVE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte naozaj strach o bezpečnosť, káblové siete bude vaša najlepšia voľba. Viac Hassel, ale veľmi bezpečné.
S drôtenou sieťou, neexistujú žiadne bezpečnostné obavy. V elektrickej energie adaptéry nie sú úplne bezdrôtový, takže nie sú tak vzdialené káblové siete, ale stále majú potenciálne bezpečnostné problémy. Majú prečítať tu: http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487 Tiež veľa využitie elektrickej energie adaptéry USB porty, ktoré môžu byť flakey rozhrania v najlepších časoch a oni sa spoliehajú na softvér, inštalovaný na každý počítač, na zabezpečenie ochrany. To všetko v porovnaní s vpred Ethernet zriadila, necháva veľa oblastí problémov / otázok. Linksys WRT54G THT parted s vami môže byť nastavený na WEP encrypyion, ale jednoduchou zmenou nastavenia by umožnili vám používať bezpečnejšie WPA, že Jimmy Hat je uvedené vyššie. HTH Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Vďaka Phil, že sa zaujímavé čítanie a niečo myslieť. DAVE |
|
| |||
| |||
| Jo na rozvody elektrickej energie adaptéry arent úplne bezpečné, ktoré by ste byť v poriadku, ale nebolo by to ako bezpečná ako ethernet sieti, alebo možno aj WPA bezdrôtovej siete I dont vedieť. Oh btw WPA PSK isnt oveľa bezpečnejšie verzia WPA, ako by som povedal, že je v podstate 'domáce verzie' z WPA (to znamená čokoľvek). Na elektrickej energie adaptér pred Ive počul o problémoch s rušením a všeobecné nespoľahlivosti, ale či sa tieto problémy boli stanovené v najnovšie modely I dont vedieť. Ospravedlňujeme prevýšenia nájdené žiadne webové stránky skutočne detailným opisom problémov, ale budem strážiť von. |
|
| |||
| |||
| sláva, že Jimmy, IVE skutočne kúpil lepšie bezdrôtový router teraz (Belkin), ktorý bol doddle zriadil a má všetky bezpečnostné otázky som sa obávajú Zoradené. |
|
| |||
| |||
| Dobre teda. Great stuff. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Alternatíva k Pixely 3 - Canon HFS10 | jjuli | Multimedia & Kodeky | 0 | 12 júna 2009 15:23 |
| Existuje alternatíva k Internet Exploreru? | Carolyn T | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 18 | 17. marca 2009 06:23 |
| Windows XP PC Alternatívne | Brenna | Linux & Alternatívne OS | 11 | 27 február 2009 21:41 |
| Alternatíva k PSU konektor pre napájanie Sys Case ventilátor | James X | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 18. december 2008 19:50 |
| Každý, kto používajú kvalitné alternatívu firefox / operu? | Buchanan | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 6 | 17. Február 2008 04:36 |
| Thread Tools | |
| |