мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Алтернатива бел̌ични.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. децембар 2007, 10:25
Нови члан групе

Default Алтернатива бел̌ични.

Поздрав свима, нова на овом форуму, али сам мислио да би било најбоље место за пронаћи неке неопходне инфо.Иве недавно користите радио рутери (линксыс урт54гс) нема проблема, али им затетурати веома свесни безбедности и након напајање о томе како је лако за безбедност прасак на овим Иве одлучио на коришћење поуерлине адаптерс.Мы проблем оне им гледате хттп://ууу.пцуорлд.цо.ук/мартпрд/сто...оры_оид=-32721 И каже да је потребно купити рутери. Помоћи као што сам мислио то су само прикључити и даље идете, имам ограничено знање рачунар тако мали савет ће то бити одлична помоћ .... хвала ..... Даве
Old 6. Нов 2007, 15:25
Мембер Гроуп

Десно. Имате ли лозинку на вашу бежичну мрежу? Ако је тако што безбедности тип то рећи за вашу мрежу? Ако је његова УЕП ыеах итлл тада бити прилично једноставан за пијук. Ако је његова УПА ће бити јако тешко пијук те ако њихова УПА-ПСК итлл тада вероватно бити немогуће добити на без лозинку> Цхангинг то УПА и УПА-ПСК би бити ваш најбољи избор. Ако желите знати како за провјерити сви који тада јавите ми. Ту су све врсте могућих проблема са поуерлне мрежа. Добродошли на форум Даве.
Old 7. Нов 2007, 05:04
Нови члан групе

Хвала за одговор Јиммы, Иве заправо продала је рутери, али сада им је то сигурни УЕП. О овим проблемима са поуерлине адаптерсаны шансу можете разрадити на њих или можда приложите линк на проблеме, као што им мало радости налаз ништа о њима. хвала Даве
Old 7. Нов 2007, 05:54
Донаторска Група

Ако сте заиста забринути о безбедности, а ожичен Мрежа ће бити ваш најбољи избор. Више хассел, али врло сигуран.
Са ожичен Нетуорк, нема безбедносне бриге.
Тхе поуерлине адаптери нису потпуно радио, тако да нису далеко од ожичен мрежу, али они још увек имају потенцијалних безбедносних питања.

Хаве а прочитајте овде:

хттп://тецх.ыахоо.цом/гд/поуеринг-уп...к-усаге/153487

Исто тако многи поуерлине адаптера користити УСБ портови, што може бити флакеы интерфејс у најбоље време и они се ослањају на софтвер инсталиран на сваки ПЦ, за безбедносне заштите.
Све то у односу на равно напред Етхернет поставили, оставља многа подручја за проблеме / питања.

Тхе Линксыс УРТ54Г тхт вас прекинут са мај су постављена на УЕП енцрыпыион, али једноставан промену поставку би вам дозвољено да користите УПА сигурнији да Јиммы Хат споменуто.

ХТХ

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 7. Нов 2007, 06:30
Нови члан групе

Пхил хвала, то је занимљиво нешто за читање и мислити о томе. Даве
Old 12 про 2007, 15:57
Мембер Гроуп

Да је поуерлине адапторс арент потпуно сигурна, ти би да буде у реду, али то не би било као сигуран као Етхернет мрежу или можда чак и УПА бежичне мреже И донт кноу. Ох бту УПА ПСК није више сигуран верзија УПА као што сам рекао то је био, то је у основи 'хоме верзија "за УПА (шта год то значи). На поуерлине адаптер испред Иве чуо за проблеме са сметње и опште непоузданост, али да ли су ти проблеми фиксне у најновијем модели ја донт кноткле. Нажалост лицемјерје наћи било који заправо уеб странице са детаљима о проблемима, али ћу се држати на оку оут.
Old 13. Нов 2007, 12:03
Нови члан групе

живели за тај Јиммы, Иве заправо купио бољи радио усмјеривач сада (Белкин) који је био доддле треба поставити и има све безбедносне проблеме сам био забринут о редају.
Old 13 про 2007, 14:34
Мембер Гроуп

Алригхты онда. Велике ствари.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Алтернатива пиксле 3 - Цанон ХФС10 јјули Мултимедија и кодеци 0 12. јуна 2009 15:23
Да ли постоји алтернатива за Интернет Експлорер? Царолын Т Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 18 17 март 2009 06:23
Уиндоус КСП ПЦ Алтернативни Бренна Линукс ОС и алтернативна 11 27 фебруар 2009 21:41
Алтернатива псу поуер конектор за сыс Цасе фан Џејмс Кс Цасес & Поуер Супплиес 7 18 децембар 2008 19:50
Свако коришћење квалитетних алтернатива Фирефокс / Опера? Буцханан Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 6 17 фебруар 2008 04:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц