az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Alternatif kablosuz.

Reply

Konu Araçları
Old 6 Aralık 2007, 10:25
Yeni Üye Grubu

Default Alternatif kablosuz.

Merhabalar, Bu forumun yeni ama biraz daha info.Ive gerekli yakın (Linksys wrt54gs) hayır silindirli sorunların ancak çok güvenlik bilinçli ve kolay hakkında reeding sonra Sohbet bir kablosuz yönlendirici kullanıyorsanız the best place to olacağını düşündüm bakarak Sohbet bu ive üzerindeki güvenlik çatlamak için adapters.My sorun powerline kullanmaya karar verdim olanlar ise http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 i de bir yönlendirici almanıza gerek diyor. Yardım gibi bu sadece ve size, bu büyük bir yardım ..... Dave .... sayesinde olur biraz tavsiye böylece bilgisayar bilgisi sınırlıdır git fiş sanıyordum
Old 6 Aralık 2007, 15:25
Üye Grubu

Sağ. Kablosuz ağınızda bir şifre var mı? Bu durumda ne güvenlik yazın şebeke için diyor? Eğer kendi WEP sonra evet itll kesmek çok kolay. Ve WPA Eğer çok kesmek için ve kendi WPA-PSK sonra muhtemelen üzerine şifre olmadan almak imkansız hale itll zor olacak> WPA veya WPA onu değiştirme-PSK en iyi seçenek olacaktır. Eğer tüm bu beni haberdar kontrol yapmak istiyorsanız biliyorum. İşte powerlne ağları ile potansiyel sorunlar her türlü bulunmaktadır. Welcome to the Forum Dave için.
Old 7 Aralık 2007, 05:04
Yeni Üye Grubu

Yanıt Jimmy için teşekkürler, aslında artık yönlendirici satılan ive ama bu WEP olduğunu IM. Bu sorunlar hakkında bunları veya detaylandırabileceğiniz belki Sohbet onlara bir şey bulmak biraz neşe olarak sorunları bir link ekleyiniz adaptersany Şans powerline. teşekkür Dave
Old 7 Aralık 2007, 05:54
Bağış Grubu

Eğer gerçekten güvenliğiyle ilgili endişeleriniz varsa, bir kablolu ağ için en iyi seçenek olacaktır. Diğer Hassel, ama çok güvenli.
Bir ağ kablolu, hiçbir güvenlik endişeleri vardır.
Bu powerline bağdaştırıcılar tamamen, bu yüzden değil o kadar kablolu ağ kaldırılır, kablosuz değil ama yine de olası güvenlik sorunları var.

Have a buradan okuyun:

http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487

Ayrıca birçok powerline bağdaştırıcılar bir Flakey arayüzü kez en iyi olabilir USB kullanmak ve yazılımı, her bilgisayarda yüklü güveniyoruz, güvenlik koruması için.
Bütün bunlar bir düz ileri ağ kurmak için karşılaştırıldığında sorunlar için birçok alanda yaprak / sorunlar.

The Linksys WRT54G için WEP encrypyion ayarlı olabilir ile parted, ama tht ayarı basit bir değişiklik olarak çok daha güvenli WPA bu Jimmy Hat yukarıda bahsedilen kullanmak için izin olurdu.

HTH

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 7 Aralık 2007, 06:30
Yeni Üye Grubu

teşekkür Phil, bu düşünmeye ilginç ve okurken bir şey yaptım. Dave
Old 12 Aralık 2007, 15:57
Üye Grubu

Evet bu powerline adaptörler tamamen güvenli öyle değil, sen iyi olurdu ama bir Ethernet ağ ya da belki de ben bilmiyorduysanız bir WPA kablosuz ağ olarak güvenli değildir. Gibi o, bu temelde WPA ve eve sürümü 'dedi's Oh BTW WPA PSK WPA ve daha güvenli bir sürüm isnt (ne demek). Bu powerline adaptör cephesinde etkileşim ve genel kaypaklık sorun, ama duydum Ive edip bu sorunları ben bilmiyorduysanız en son modelleri sabit olmuştur. Maalesef cant tüm web sayfalarının aslında sorunları ayrıntılı olarak bulabilirsiniz ama bir dikkat tutacağız.
Old 13 Aralık 2007, 12:03
Yeni Üye Grubu

için tezahürat bu Jimmy ive aslında şimdi kurmak için doddle ve tüm güvenlik sorunları Ama (Belkin) hakkında düzenlenmiş endişeli daha iyi bir kablosuz yönlendirici aldım.
Old 13 Aralık 2007, 14:34
Üye Grubu

Tamam o zaman. Great stuff.
Reply

Register

Bookmarks