![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, новий на цьому форумі, але я подумав, що буде найкращим місцем для знайшли таку необхідну info.Ive недавно за допомогою бездротового маршрутизатора (Linksys WRT54GS) немає проблем, але котушка їм дуже безпека свідомого і після reeding про те, як легко зламати безпеки на цих Ive вирішили використати Powerline adapters.My проблема полягає в них їм дивлячись на http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-32721 говорить, що я також необхідно купити маршрутизатор. Допомога як я думав, це були просто підключіть і геть ви йдете, і мають обмежені знання комп'ютера такий маленький рада з цього питання буде великою підмогою ..... Спасибо .... DAVE |
|
| |||
| |||
| Правий. У Вас є пароль на вашу бездротову мережу? Якщо це так, що тип безпеки це говорю для вашої мережі? Якщо її WEP то да Itll бути досить легко зламати. Якщо її WPA це буде вкрай складно зламати і якщо його WPA-PSK Itll то, ймовірно, неможливо отримати на без пароля> Зміна його WPA і WPA-PSK буде кращим варіантом. Якщо ви хочете знати, як зробити, щоб перевірити все, що тоді дайте мені знати. Є всякі можливі проблеми з powerlne мереж. Ласкаво просимо на форум Дейв. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ Джиммі, Ive фактично продав маршрутизатора зараз, але впевнений, що їм було WEP. Про ці проблеми з Powerline adaptersany шансів Ви можете зупинитися на них або, можливо, докласти посилання на проблеми, як їм маючи мало радості знайти що-небудь на них. Thanks Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви дійсно турбуються про безпеку, в дротову мережа буде вашим кращим варіантом. Подробнее турбот, але дуже безпечний.
З провідної мережі, не існує безпеки турботи. Powerline адаптерів не повністю бездротовим, так що не такі вже й далекі від провідних мереж, але вони досі потенційні проблеми безпеки. Have прочитати тут: http://tech.yahoo.com/gd/powering-up...k-usage/153487 Крім того, багато адаптерів Powerline використання USB портів, які можуть бути flakey інтерфейсу на кращі часи, і вони покладаються на програмне забезпечення, встановлене на кожному комп'ютері, для забезпечення безпеки захист. Все це в порівнянні з прямими вперед Ethernet створено, залишає багато областей для задач / проблем. Linksys WRT54G THT ви розлучилися з може бути встановлений на encrypyion WEP, але прості зміни налаштування дозволили б використовувати більш безпечний WPA що Джиммі Hat, згаданим вище. HTH Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Thanks Phil, що зробили цікаво читати і про що замислитися. DAVE |
|
| |||
| |||
| Так адаптерів Powerline Arent абсолютно безпечним, потрібно буде добре, але вона не буде настільки ж безпечною, як мережа Ethernet або навіть WPA бездротові мережі, яку я не знаю. Так до речі WPA PSK хіба більш безпечну версію WPA, як я сказав, що це, загалом 'Home версії' про WPA (що б це не коштів). На передній Адаптер Powerline Ive чули проблем, пов'язаних з втручанням і загальної ненадійністю, але чи то ці проблеми були виправлені в останніх моделях я не знаю. На жаль косяк знаходити будь-який веб-сторінки насправді з докладним описом проблем, але я буду тримати очей поза. |
|
| |||
| |||
| ура, що Джиммі, Ive фактично придбав кращу бездротового маршрутизатора зараз (Бєлкін), яка була doddle в налагодженні і має всі питання безпеки, я був стурбований відсортований. |
|
| |||
| |||
| Alrighty тоді. Великий матеріал. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Альтернатива Pixela 3 - Canon HFS10 | jjuli | Мультимедіа & кодеки | 0 | 12 червня 2009 15:23 |
| Чи є альтернатива Internet Explorer? | Каролін Т | Веб-браузери & FTP-клієнти | 18 | 17 березня 2009 06:23 |
| ОС Windows XP Альтернативні | Брена | Linux & альтернативних ОС | 11 | 27 лютого 2009 21:41 |
| Альтернатива БП роз'єму живлення для вентиляторів Sys справу | Джеймс X | Справа & блоки живлення | 7 | 18 грудня 2008 19:50 |
| Будь-яке використання якісною альтернативою Firefox / Opera? | Бьюкенен | Веб-браузери & FTP-клієнти | 6 | 17 лютого 2008 04:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |