![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я Voyager 190 ADSL-модем, Ethernet підключення не USB.
Я використовую aol9 VR Як я можу налаштувати з'єднання без програмного забезпечення AOL, Ive бачили декількох процедурах, які працюють, але не для Vista Мабуть, я можна створити ярлик на робочому столі для прямого зв'язку крок і за кроком гідів з вас, хлопці? ![]() Будь ласка, пам'ятайте, Ive Got Vista таким XP керівництво відрізняється Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати маршрутизатора замінити модем.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| VPN програмне забезпечення? | aff67611 | General Software чат | 5 | 19 березня 2009 13:59 |
| Програмне забезпечення. | mpenney | Операційні системи Windows | 14 | 19 жовтня 2008 14:54 |
| ДБЖ з Software | panda78 | Справа & блоки живлення | 2 | 5 грудня 2007 07:32 |
| Диск з програмним забезпеченням | Tinkerbell | General Software чат | 7 | 29 листопада 2007 03:41 |
| Право програмне забезпечення? | noah_johny | Digital Imaging & Принтери | 3 | 1 серпня 2007 13:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |