по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

ASUS WL-107G ограничен или липса на свързаност

Reply

Нишка Инструменти
Old 28 юни 2008, 04:35
Член Група

Default ASUS WL-107G ограничен или липса на свързаност

Здравейте момчета, аз се чудех дали може да ми помогне.
и тук е ситуацията:

Имам малки локални мрежи, който е свързан към интернет, мрежата се състои от 6 компютри (3 персонални компютри и лаптопи 3), те всички са свързани с безжичен рутер Бъфало (лаптопи безжични, бр жични) Аз съм с девствената медиите и да има 20MB връзка.
Аз купих нов лаптоп (Toshiba Сателитна про A10) и купува ASUS WL-107G безжична карта за лаптоп.
Аз включен в нея и по обичайните той открива, че и аз инсталирани драйверите др
НО
той казва на софтуер, който да получа с ASUS, че аз съм свързан добре, но аз имам ограничена или никаква връзка! и не могат да стигнат до интернет!
Имам нулирате рутер за няколко минути ... didn't работа, взеха почти всички други връзки в мрежата ... didn't работа, опитах с изключване и reenabling на лаптопи безжична връзка, didn't работи, ремонт на връзката и др ... всички идеи, момчета? Знам, че съм може би просто липсва една малка подробност, че ще ме направи ритник сам
Всички помогнат е много оценявам! Много благодаря, момчета
Old 28 юни 2008, 05:06
Член Група

Вие tryed изключване на парола, за да се към рутера, само за да сте сигурни, че не е сигурността?
Old 28 юни 2008, 06:05
Член Група

Здравейте даже аз не разполагате с парола или криптиране и т.н., то е забранено.
Old 28 юни 2008, 06:09
Член Група

ОК никаква представа тогава, съжалявам, че съм couldnt помогне, имате ли tryed то в друга машина?
Old 28 юни 2008, 16:24
Член Група

Nope Айв не опитах го в друга. би то все още работи, ако се обърнах вградената в wirless изключване на моето lappys и поставена на карта? Ако е така аз ще го пробвам другата ми лаптоп ^ ^ cheerz за помощта:)
Old 29 юни 2008, 04:25
Член Група

hummm Да аз ще опитам в друга машина, е една от вашите лаптопи не се безжична, но ви казват, че са купили нов лаптоп, обикновено всички нови лаптопи са безжични вграден в тях, така че защо да ти купи карта??
Old 29 юни 2008, 04:39
Член Група

За съжаление трябва да направи някои от научните изследвания, преди да казвате, че е безжична, не го dosent го построена през прави.

ОК да опитам в друга машина, но да бъдем честни Мразя използвайки pcima слотове на страната на лаптопа, не винаги е имал добри от него, USB е точно толкова лесно и Повярвай, но едно нещо, което трябва да направите, е да използвате най-новите драйвери за вашата карта:
http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g

Просто кликнете на безжични и изберете вашата операционна система, за да ми познания ще бъде XP, но може би съм сбъркал.

безжична технология от други машини не трябва да влиянието на вашия компютър, но и да бъде на безопасно страна, включете всички други безжични точки на разстояние (но аз имам никакви проблеми, защото аз имам този компютър свързан безжично, макар че имам PSP, свързани с нея и едно докосване ipod плюс 5 други рутери в района, но всички останали рутери работа на различни честоти, така няма проблеми там и аз също имат микровълнова oppoisite ми кутия така че ще получи много interfearence от това, но преди всичко е добре така че ще очакваме не на проблемите в резултат на всичко останало във вашия район)

също така можете да поставите вашата самооценка до рутер да се избегнат всякакви други interfearnce, може също да помислите за пускането му на кабелна връзка и ще Windows Update, за да сте сигурни, че всичко е актуализиран.

отговор как да Включено.

PS Съжалявам, че е била дълго тичане Надявам се, разбирате.
Old 29 юни 2008, 04:40
Член Група

Здравей приятелю даже и един бот TOSHIBA lappy от моя m8t coz той става отървем от него, така че ще го направи "LOL NI вече намери как да се оправим ... Аз деинсталиране на софтуера ASUS ... използва Windows ... работи перфектно сега ... ASUS наистина SUCK! Благодаря за помощта, дори и човек cheerz
Old 29 юни 2008, 04:42
Член Група

ooooo след всичко, което съм написал nvr ум, че най-малко ли, че работят

това може да е само на бъг или просто малка настройка conflicted, че ти никога не знае.
Old 29 юни 2008, 04:43
Член Група

Ох LOL и даже cheerz Имам съобщението LOL МОК не този да не дълго тичане Разбирам, cheerz за помощта, момчета съм благодарен ^ ^
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Ограничени Свързване - Ще се свържете samir786 В мрежа, модеми & VoIP 2 19 Юли 2009 20:20
Ограничени Свързване Помощ Моля Дани Скот В мрежа, модеми & VoIP 9 15 април 2008 13:07
IPv6 Limited Свързване Paul4763 В мрежа, модеми & VoIP 8 9 януари 2008 09:35
Ограничен или никаква връзка Joemama1960 В мрежа, модеми & VoIP 5 21 Дек 2007 02:43
"Limited или никаква връзка" - моля, помогни ми! af11 В мрежа, модеми & VoIP 4 20 ноември 2007 година 05:32
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc