menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

ASUS WL-107G omezené nebo žádné připojení

Reply

Thread Nástroje
Old 28. června 2008, 04:35
Člen Skupina

Default ASUS WL-107G omezené nebo žádné připojení

Ahoj kluci, jsem věděl, kdybyste mi pomohl.
i zde je situace:

Mám malou LAN, který je připojen k internetu, k síti se skládá ze 6 počítačů (3 počítačů a notebooků 3), jsou všechny připojené k bezdrátovému routeru buvolí (notebooky bezdrátové, kabelové ks) jsem s panenským médií a mají 20mb připojení.
Já si koupil nový notebook (Toshiba Satelite pro A10) a koupil ASUS WL-107G bezdrátovou kartu pro notebook.
i zapojit jej a podle obvyklé, že detekuje a to i nainstalované ovladače atd.
VUT
to říká o software, který mám s ASUS, že jsem připojen dobře, ale mám omezené nebo žádné připojení! a nemůže dosáhnout na internetu!
mám resetovat router za pár minut ... didnt práce, sňal všechny ostatní spoje na síti ... didnt práce pokusil vypnutím a reenabling pro bezdrátové připojení notebooků, didnt práce, opravy spojení, atd. ... jakékoliv nápady chlapi? Vím, že jsem snad chybí jen malý detail, který umožní mi nakopat sám
Veškerá pomoc je velmi oceňována! mnohé díky kluci
Old 28. června 2008, 05:06
Člen Skupina

Vám tryed vypnutí heslo dostat do routeru, jen aby se ujistil, že není jistota?
Old 28. června 2008, 06:05
Člen Skupina

Ahoj Anobrž nemám heslo nebo jakékoliv šifrování atd., je vypnuto.
Old 28. června 2008, 06:09
Člen Skupina

ok netuším pak, promiňte, že i couldnt pomoci, jste tryed je v jiném stroji?
Old 28. června 2008, 16:24
Člen Skupina

nope IVE není souzen v jiném. by to ještě fungovat, když se obrátil k postavena v wirless z mého lappys a vloží kartu? Pokud ano, zkusím to na mém notebooku ostatní ^ ^ cheerz za pomoc:)
Old 29. června 2008, 04:25
Člen Skupina

hummm ano já bych si to vyzkoušet v jiném počítači, je jedním z vašich notebooků nedostal bezdrátové, ale vy na to jste koupil nový notebook, a to obvykle všechny notebooky mají nové bezdrátové postaven do nich, tak proč jsi koupil kartu?
Old 29. června 2008, 04:39
Člen Skupina

líto by udělal některé výzkumné před vyslovením musela bezdrátové, no to dosent mít postavený v to.

ok ano zkusit v jiném počítači, ale třeba i upřímná nenávist pomocí pcima sloty na boku notebooku, nikdy neměl žádné dobré se od něj, USB je tak mnohem jednodušší i domnívat, ale jedna věc, kterou byste měli udělat, je použít nejnovější ovladače pro Vaše karty:
http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g

stačí kliknout na bezdrátových a vyberte váš operační systém, aby se moje znalosti bude XP, ale i možná mylně.

Bezdrátová technologie z jiných strojů by neměla vliv na váš počítač, ale třeba na bezpečné straně, naopak všechny ostatní bezdrátové položek off (ale já jsem žádné problémy, protože jsem tento počítač připojen bezdrátově, i když mám psp připojeny k ní a iPod dotek plus 5 dalších routerů v oblasti, ale i všechny ostatní směrovače pracují na různých frekvencích, aby bez problémů, a rovněž i mikrovlnné oppoisite mé krabici tak bych si hodně interfearence z toho, ale to je vše v pořádku tak bych se očekávají žádné problémy, na cokoli jiného v oblasti)

Také můžete umístit vedle sebe na routeru, aby se zabránilo jakékoli jiné interfearnce, budete také chtít, aby zvážila, že na kabelové připojení a chystá Windows Update, aby se ujistil, že je aktualizován.

odpověď, jak se dostat dále.

ps promiň bylo dlouho těžce dýchal Snad vám rozumím.
Old 29. června 2008, 04:40
Člen Skupina

ahoj mate Anobrž i bot lappy Toshiba jeden z mých m8t coz byl dostání zbavit ji tak i 'udělal to' lol ni se nyní nacházíme, jak ho vyřešit ... i odinstalovány ASUS software ... používaných oken ... Nyní to funguje perfektně ... ASUS opravdu Vykuř! díky za pomoc ThO muž cheerz
Old 29. června 2008, 04:42
Člen Skupina

ooooo poté, co jsem napsal, že všechny nvr mysli když alespoň máš to pracovní

může z právě chyba nebo malé jednoduché nastavení, které v rozporu nikdy nevíte.
Old 29. června 2008, 04:43
Člen Skupina

ohh lol a Anobrž cheerz Dostal jsem zprávu lol ERM ne ne to je na dlouho těžce dýchal Chápu, cheerz za pomoc, pánové ocení i to ^ ^
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.