![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jsem věděl, kdybyste mi pomohl. i zde je situace: Mám malou LAN, který je připojen k internetu, k síti se skládá ze 6 počítačů (3 počítačů a notebooků 3), jsou všechny připojené k bezdrátovému routeru buvolí (notebooky bezdrátové, kabelové ks) jsem s panenským médií a mají 20mb připojení. Já si koupil nový notebook (Toshiba Satelite pro A10) a koupil ASUS WL-107G bezdrátovou kartu pro notebook. i zapojit jej a podle obvyklé, že detekuje a to i nainstalované ovladače atd. VUT to říká o software, který mám s ASUS, že jsem připojen dobře, ale mám omezené nebo žádné připojení! a nemůže dosáhnout na internetu! mám resetovat router za pár minut ... didnt práce, sňal všechny ostatní spoje na síti ... didnt práce pokusil vypnutím a reenabling pro bezdrátové připojení notebooků, didnt práce, opravy spojení, atd. ... jakékoliv nápady chlapi? Vím, že jsem snad chybí jen malý detail, který umožní mi nakopat sám ![]() Veškerá pomoc je velmi oceňována! mnohé díky kluci |
|
| |||
| |||
| Vám tryed vypnutí heslo dostat do routeru, jen aby se ujistil, že není jistota? |
|
| |||
| |||
| Ahoj Anobrž nemám heslo nebo jakékoliv šifrování atd., je vypnuto. |
|
| |||
| |||
| ok netuším pak, promiňte, že i couldnt pomoci, jste tryed je v jiném stroji? |
|
| |||
| |||
| nope IVE není souzen v jiném. by to ještě fungovat, když se obrátil k postavena v wirless z mého lappys a vloží kartu? Pokud ano, zkusím to na mém notebooku ostatní ^ ^ cheerz za pomoc:) |
|
| |||
| |||
| hummm ano já bych si to vyzkoušet v jiném počítači, je jedním z vašich notebooků nedostal bezdrátové, ale vy na to jste koupil nový notebook, a to obvykle všechny notebooky mají nové bezdrátové postaven do nich, tak proč jsi koupil kartu? |
|
| |||
| |||
| líto by udělal některé výzkumné před vyslovením musela bezdrátové, no to dosent mít postavený v to. ok ano zkusit v jiném počítači, ale třeba i upřímná nenávist pomocí pcima sloty na boku notebooku, nikdy neměl žádné dobré se od něj, USB je tak mnohem jednodušší i domnívat, ale jedna věc, kterou byste měli udělat, je použít nejnovější ovladače pro Vaše karty: http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g stačí kliknout na bezdrátových a vyberte váš operační systém, aby se moje znalosti bude XP, ale i možná mylně. Bezdrátová technologie z jiných strojů by neměla vliv na váš počítač, ale třeba na bezpečné straně, naopak všechny ostatní bezdrátové položek off (ale já jsem žádné problémy, protože jsem tento počítač připojen bezdrátově, i když mám psp připojeny k ní a iPod dotek plus 5 dalších routerů v oblasti, ale i všechny ostatní směrovače pracují na různých frekvencích, aby bez problémů, a rovněž i mikrovlnné oppoisite mé krabici tak bych si hodně interfearence z toho, ale to je vše v pořádku tak bych se očekávají žádné problémy, na cokoli jiného v oblasti) Také můžete umístit vedle sebe na routeru, aby se zabránilo jakékoli jiné interfearnce, budete také chtít, aby zvážila, že na kabelové připojení a chystá Windows Update, aby se ujistil, že je aktualizován. odpověď, jak se dostat dále. ps promiň bylo dlouho těžce dýchal Snad vám rozumím. |
|
| |||
| |||
| ahoj mate Anobrž i bot lappy Toshiba jeden z mých m8t coz byl dostání zbavit ji tak i 'udělal to' lol ni se nyní nacházíme, jak ho vyřešit ... i odinstalovány ASUS software ... používaných oken ... Nyní to funguje perfektně ... ASUS opravdu Vykuř! díky za pomoc ThO muž cheerz |
|
| |||
| |||
| ooooo poté, co jsem napsal, že všechny nvr mysli když alespoň máš to pracovní může z právě chyba nebo malé jednoduché nastavení, které v rozporu nikdy nevíte. |
|
| |||
| |||
| ohh lol a Anobrž cheerz Dostal jsem zprávu lol ERM ne ne to je na dlouho těžce dýchal Chápu, cheerz za pomoc, pánové ocení i to ^ ^ |