μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

ASUS WL-107G περιορισμένη ή δεν συνδετικότητας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28η Ιουν. 2008, 04:35
Μέλος Ομάδα

Default ASUS WL-107G περιορισμένη ή δεν συνδετικότητας

Γεια σας παιδιά, Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε.
και εδώ είναι η κατάσταση:

Έχω ένα μικρό LAN που είναι συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο, το δίκτυο αποτελείται από 6 υπολογιστές (3 υπολογιστές και 3 φορητοί υπολογιστές), όλα αυτά είναι συνδεδεμένα με ένα ασύρματο δρομολογητή βουβάλου (φορητοί υπολογιστές ασύρματα, τεμ ενσύρματα) Είμαι παρθένα με τα μέσα ενημέρωσης και να έχει 20Mb σύνδεση.
Έχω αγοράσει ένα νέο laptop (Toshiba Satellite Pro A10) και αγόρασε ένα ASUS WL-107G ασύρματη κάρτα για το φορητό υπολογιστή.
i βουλώνονται αυτό όπως και σε κάθε συνηθισμένη ανιχνεύει και θ εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης κλπ.
ΑΛΛΑ
που λέει σχετικά με το λογισμικό που έχω με ASUS ότι είμαι συνδεδεμένος πρόστιμο αλλά έχω περιορισμένο ή δεν συνδετικότητας! και δεν μπορεί να φθάσει το internet!
Έχω επαναφέρετε το δρομολογητή για λίγα λεπτά ... didn't εργασία, απογειώθηκε όλες τις άλλες συνδέσεις με το δίκτυο ... didn't εργασία, προσπάθησε απενεργοποίηση και reenabling την ασύρματη σύνδεση φορητών υπολογιστών, didn't εργασία, την επισκευή της σύνδεσης, κλπ. ... καμιά ιδέα παιδιά; ξέρω ότι ίσως λείπει μόνο μια μικρή λεπτομέρεια που θα με κάνουν να εκδιώξουν τον εαυτό μου
Κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα! ευχαριστώ πολύ παιδιά
Old 28η Ιουν. 2008, 05:06
Μέλος Ομάδα

σας tryed απενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης για να προχωρήσουμε προς το router, απλά για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι η ασφάλεια;
Old 28η Ιουν. 2008, 06:05
Μέλος Ομάδα

hi υπάρχει όντως δεν έχω έναν κωδικό πρόσβασης ή οποιαδήποτε κρυπτογράφηση κτλ, είναι όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Old 28η Ιουν. 2008, 06:09
Μέλος Ομάδα

ok δεν γνωρίζει τότε, συγνώμη ότι i couldnt βοήθεια, έχετε tryed σε άλλο μηχάνημα;
Old 28η Ιουν. 2008, 16:24
Μέλος Ομάδα

Όχι δεν IVE δοκιμάσει σε άλλο. θα εξακολουθεί να λειτουργεί, αν θ ενεργοποιημένη την ενσωματωμένη στο wirless off μου lappys και παρεμβάλλεται η κάρτα; αν ναι, θα προσπαθήσω αυτό για τις άλλες μου laptop ^ ^ cheerz για τη βοήθεια:)
Old 29η Ιουν 2008, 04:25
Μέλος Ομάδα

hummm ναι θα ήθελα να δοκιμάσω σε ένα άλλο μηχάνημα που έχει ένα από φορητούς υπολογιστές σας δεν πήρε ένα ασύρματο, αλλά λέτε έχετε αγοράσει ένα νέο laptop, που συνήθως όλοι οι νέοι φορητοί υπολογιστές έχουν ενσωματωμένο ασύρματο τους, οπότε γιατί να το αγοράσατε την κάρτα?
Old 29η Ιουν 2008, 04:39
Μέλος Ομάδα

Συγγνώμη πρέπει να του γίνει κάποια έρευνα πριν έλεγε ότι είχε ασύρματο, δεν θα έχουν αυτό dosent χτισμένο το κάνει αυτό.

ok ναι δοκιμάσω σε ένα άλλο μηχάνημα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς Μισώ τη χρήση του διαθέσιμου χρόνου χρήσης pcima από την πλευρά του laptop, ποτέ δεν είχε ποτέ κανένα καλό από αυτό, USB είναι μόνο τόσο πολύ ευκολότερη i belive, αλλά ένα πράγμα θα πρέπει να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης για την κάρτα σας:
http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g

κάντε κλικ για ασύρματη σας και επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα, με τις γνώσεις μου θα είναι XP αλλά ίσως λάθος.

ασύρματης τεχνολογίας από άλλες συσκευές δεν πρέπει να έχει επίπτωση στο μηχάνημά σας, αλλά για να είναι σχετικά με την ασφαλή πλευρά, τη σειρά της όλα τα άλλα σημεία ασύρματης off (αλλά δεν έχω προβλήματα, επειδή έχω αυτό τον υπολογιστή που συνδέεται ασύρματα, αν και έχω ένα psp συνδέεται με αυτό και ένα iPod touch συν 5 άλλους δρομολογητές στην περιοχή, αλλά όλους τους άλλους δρομολογητές εργασία σε διαφορετικές συχνότητες οπότε δεν υπάρχουν προβλήματα και έχω επίσης μικροκυμάτων oppoisite θέση μου, λοιπόν, θα πάρετε πολλά interfearence από ότι είναι όμως όλα καλά, λοιπόν, θα ανέμενε δεν προκύπτουν προβλήματα από οτιδήποτε άλλο στην περιοχή σας)

Επίσης, μπορεί να θέλετε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας δίπλα στο router για να αποφευχθεί οποιαδήποτε άλλη interfearnce, μπορείτε επίσης να θέλουν να εξετάσουν τη θέση της σε μια ενσύρματη σύνδεση και θα το Windows Update για να βεβαιωθείτε ότι είναι όλα ενημέρωση.

απάντηση για το πώς θα αποκτήσετε.

ps συγνώμη ήταν μακρά ασθμαίνων ελπίζω να καταλαβαίνεις.
Old 29η Ιουν 2008, 04:40
Μέλος Ομάδα

hi mate υπάρχει όντως ένα bot i Toshiba lappy από μου m8t coz ήταν gettin απαλλαγούμε από αυτό το θ 'κάνει μέχρι "lol ni έχουν πλέον διαπιστωθεί πώς μπορεί να διορθωθεί ... i απεγκατασταθεί το λογισμικό asus ... χρησιμοποιούνται παράθυρα ... δουλεύει τέλεια τώρα ... ASUS πραγματικά SUCK! ευχαριστώ για τη βοήθεια καίτοι άνθρωπος cheerz
Old 29η Ιουν 2008, 04:42
Μέλος Ομάδα

ooooo μετά έγραψα όλα nvr υπόψη ότι αν και τουλάχιστον το βρήκες αυτό εργασίας

θα μπορούσε να γίνει μόνο από ένα σφάλμα ή μια απλή ρύθμιση που αντίκειται λίγο ποτέ δεν ξέρεις.
Old 29η Ιουν 2008, 04:43
Μέλος Ομάδα

OHH lol cheerz i και μάλιστα μόλις πήρε το μήνυμα lol ΜΣΙ δεν thats καιρό ασθμαίνων να μην καταλαβαίνω, για τη βοήθεια cheerz guys i εκτιμούσα ^ ^
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Συνδεσιμότητα Limited - δεν θα συνδέσει samir786 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 19 Ιουλ 2009 20:20
Περιορισμένη Συνδεσιμότητα Βοήθεια Παρακαλώ danny scott Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 9 15 Απρ 2008 13:07
IPv6 Limited Connectivity Paul4763 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 8 9 Ιαν 2008 09:35
Περιορισμένη ή δεν συνδετικότητας Joemama1960 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 21 Δεκ. 2007 02:43
"Περιορισμένη ή δεν συνδετικότητας" - PLEASE HELP! af11 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 20 Νοε 2007 05:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.