![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, bio sam zadivljen, ako bi mogao pomoć mene. i ovdje je situacija: imam mali LAN koji je spojen na Internet, mreža sastoji se od 6 kompjutera (3 laptop računala i 3), te su svi povezani s bežični usmjerivač bivolsko (laptop bežični, ožičen kom) sam s djevicom medijima i imaju 20MB vezu. Ja sam kupio novi laptop (Toshiba Satellite Pro A10) i kupio jedan ASUS WL-107G bežičnu karticu za laptop. i priključen je kao i obično se otkrije po tome i ja instalirane upravljačke programe itd. ALI piše na softver koji sam sa ASUS da sam spojen u redu, ali sam ograničena ili nikakva povezanost! i ne može stići na internetu! Imam resetirati ruter za par minuta ... nije funkcionirati, skinula sve ostale veze na mreži ... nije funkcionirati, pokušao isključivanja i reenabling je laptop bežične veze, nije funkcionirati, popraviti veza, itd. ... bilo koji ideja dečki? Znam da sam vjerojatno samo nedostaje mali detalj koji će me kick sebe ![]() Sva pomoć je mnogo poštovati! mnogo hvala momci |
|
| |||
| |||
| vi tryed isključivanja lozinku da bi dobili na ruter, samo kako bi bili sigurni da to nije sigurnosti? |
|
| |||
| |||
| Hi there čak i nemate zaporku ili bilo koju enkripcija itd., sve je to onemogućeno. |
|
| |||
| |||
| Nemam pojma onda ok, ispričavam se da sam couldnt help, da li ste tryed to na drugom računalu? |
|
| |||
| |||
| Nope Ive 'pokušao to u drugoj. bi se i dalje raditi ako ja obratio izgrađena u wirless off moje lappys i umetnuli karticu? ako je tako ja htijenje probati Internet na moj laptop druge ^ ^ cheerz za pomoć:) |
|
| |||
| |||
| hummm da bih probati na drugom stroju, ima jednu od vaših laptop nije dobio bežična, ali vi kažete imate kupio novi laptop, obično imaju svi novi laptop bežični ugrađene u njih, pa zašto si kupio karticu? |
|
| |||
| |||
| ispričavam se trebali uraditi u nekim istraživanjima prije kazivanje je bežični, nema ga dosent imati izgrađen u to. ok da ga probati u nekom drugom stroju, ali da budem iskren ja mrzim koristeći pcima utore na bočnoj strani laptopa, nikada ikada imao bilo kakve dobra od nje, USB je isto tako mnogo lakše i belive, ali jedna stvar koju biste trebali učiniti je korištenje najnovije drivere za svoju karticu: http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g samo kliknite na bežične i odaberite vaš operativni sustav, na moje znanje da će se XP, ali možda sam u zabludi. bežičnu tehnologiju s drugih strojeva ne bi trebalo utjecati na vaš stroj, ali da se na sigurnu stranu, skrenuti sve ostale stavke isključite bežični (ali ja nemam problema jer sam ovo računalo spojeno bežično, iako imam psp spojeni na Internet i iPod touch plus 5 drugih usmjerivača na tom području, ali i sve druge usmjerivači rade na različitim frekvencijama tako da nema problema i ja isto tako imati mikrovalnu oppoisite moj box pa ja bi puno interfearence od toga, ali je sve dobro i tako bi se nema problema od svega ostalog u vašem području) Također Vas svibanj želite Upišite svoju self uz ruter da se izbjegne bilo koja druga interfearnce, vi svibanj također uzeti u obzir stavljajući ga na ožičen priključkom i odlaska na Windows Update kako biste bili sigurni da je sve ažurirano. dobijete odgovor kako dalje. ps ispričavam se je dugo izložen vjetru nadamo se da ćete shvatiti. |
|
| |||
| |||
| Hi there mate čak i jedan bot Toshiba lappy iz mog m8t coz je gettin osloboditi ga tako sam učinio ga 'lol Ni sada pronađeno kako to popraviti ... ja je deinstaliran ASUS softver ... koriste prozori ... Internet utvrde savršeno sada ... ASUS stvarno učiniti sisanje! hvala za pomoć mada čovjek cheerz |
|
| |||
| |||
| ooooo nakon što sam napisao sve što nvr umu da barem imaš ga rade možda samo bio bug ili jednostavno podešavanje malo u sukobu da nikad ne znate. |
|
| |||
| |||
| ohh lol i tako cheerz ja pravedan je dobio poruku lol ERM no taj nije dugo izložen vjetru i razumjeti, cheerz za pomoć momački Cijenim ga ^ ^ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Limited Connectivity - Will Not Connect | samir786 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 19. srpnja 2009 20:20 |
| Limited Connectivity Molimo Pomoć | Danny Scott | Networking, Modemi & VoIP | 9 | 15. travanj 2008 13:07 |
| IPv6 Limited Connectivity | Paul4763 | Networking, Modemi & VoIP | 8 | 9. siječanj 2008 09:35 |
| Ograničena ili nikakva povezanost | Joemama1960 | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 21. prosinac 2007 02:43 |
| "Ograničena ili nijedan Povezivanje" - molim pomoć! | af11 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 20. studeni 2007 05:32 |
| Thread Tools | |
| |