kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

ASUS WL-107G-kapcsolat korlátozott vagy nem

Reply

Téma eszközök
Old Június 28 2008, 04:35
Csoport tagja

Default ASUS WL-107G-kapcsolat korlátozott vagy nem

Helló srácok, Csodálkoztam ha ön tudna segítsen nekem.
és itt a helyzet:

Van egy kis LAN, hogy csatlakozik az internethez, a hálózat áll 6 számítógépek (3 PC-k és laptopok 3), ezek mind csatlakozik egy vezeték nélküli útválasztó buffalo (laptop vezeték nélküli, vezetékes db) i szűz vagyok, a média és a 20MB kapcsolatot.
Én vettem egy új laptopot (Toshiba Satellite A10 pro), és vettem egy ASUS WL-107G vezeték nélküli kártyát a laptop.
Én azt le kell zárni, és mint egy szokásos, és azt észleli, Telepítettem a járművezetők stb
BUT
azt mondja, a szoftver, hogy jutok az ASUS, hogy én csatlakozik a finom, de csak korlátozott mértékben, vagy egyáltalán nem kapcsolaton! és nem tudja elérni az interneten!
I have a router reset pár percet ... didnt dolgozik, levetette minden egyéb kapcsolat a hálózaton ... didnt dolgozik, próbáltam kikapcsolni, és reenabling a laptop vezeték nélküli kapcsolat, didnt dolgozik, javítás a kapcsolat, stb ... Any ideas guys? Tudom, valószínűleg csak egy kis részlet hiányzik, hogy majd én magam, kick
Minden segítséget nagyon méltányol! Sok köszönet fickók
Old Június 28 2008, 05:06
Csoport tagja

Ön tryed kikapcsolása a jelszót kap, hogy a router, csak azért, hogy győződjön meg róla, hogy nem a biztonság?
Old Június 28 2008, 06:05
Csoport tagja

Szia igen nincs jelszó vagy titkosítás stb, hogy minden tiltva.
Old Június 28 2008, 06:09
Csoport tagja

OK, akkor fogalmam sincs, sajnálom, hogy én couldnt help, van tryed hogy egy másik gép?
Old Június 28 2008, 16:24
Csoport tagja

nope ive nem próbált meg másik. ez még mindig működik, ha én fordult a beépített wirless ki az én lappys és beilleszteni a kártya? ha igen, megpróbálom az én más laptop ^ ^ cheerz a segítséget:)
Old Június 29 2008, 04:25
Csoport tagja

hummm igen azt próbálja ki egy másik gép, az egyik a laptopokon nincs vezeték nélküli, de azt mondta, hogy vásárolt egy új laptop, általában minden új laptop van vezeték nélküli épített számukra, hogy miért is vásárolt a kártya?
Old Június 29 2008, 04:39
Csoport tagja

Sajnáljuk kell tenni az egyes kutatási előtt mondja azt a vezeték nélküli, no meg adag, hogy azt nem épült meg.

OK Igen, próbálja meg egy másik gép, hanem az, hogy őszinte legyek utálom a pcima nyílások mellett a laptop, soha nem volt olyan jó vele, az USB csak így sokkal könnyebb i belive, de egy dolog, amit meg kell tennie a használata A legújabb meghajtókat a kártya:
http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g

csak kattints a vezeték nélküli és válasszuk ki az operációs rendszert, hogy tudomásom szerint ez lesz XP de talán tévedek.

vezeték nélküli technológia más gépek nem hatással van a gép, hanem az, hogy biztonságban legyünk, viszont minden más vezeték nélküli tételek ki (de nem probléma, mert ez a számítógép vezeték nélkül csatlakozik, még akkor is, ha van egy psp kapcsolódik hozzá, és az iPod touch és 5 más router a területen, de az összes többi útvonalválasztók munka különböző frekvenciákon így nem jelent problémát, és azt is, hogy a mikrohullámú oppoisite fiókomban, tehát én egy csomó interfearence hogy de ez mind így azt várják nem probléma a bármi mást, ami a terület)

még akkor, hogy a saját tovább a routert, hogy ne más interfearnce, te is azt szeretné, hogy olyan, hogy a vezetékes kapcsolatot és megy a Windows Update, hogy jól van frissítve.

válaszolni, hogyan lesz tovább.

ps sajnálom, hogy már rég kifulladt hope you understand.
Old Június 29 2008, 04:40
Csoport tagja

Helló haver igen i bot a Toshiba lappy az én m8t coz ő lesz megszabadulni, szóval én "tette ki" lol nem most találtam, hogyan lehet javítani ... I uninstalled Az ASUS szoftver ... használt Windows ... ez tökéletesen működik most ... ASUS Tényleg köcsög! köszönöm a segítséget tho ember cheerz
Old Június 29 2008, 04:42
Csoport tagja

Óóóh után írtam, hogy nvr arra, hogy legalább megvan dolgozik

ez csak egy hiba, vagy egy egyszerű kis beállítás hogy ütközött sose tudni.
Old Június 29 2008, 04:43
Csoport tagja

ohh lol, és igen cheerz Most az üzenetet lol ERM nem thats nem hosszú kifulladó megértem, cheerz a segítséget srácok i appreciate it ^ ^
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Korlátozott Kapcsolódás - nem fog Connect samir786 Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 19. július 2009 20:20
Limited Connectivity Help Please danny scott Hálózatépítés, Modems & VoIP 9 15. április 2008 13:07
IPv6 Limited Connectivity Paul4763 Hálózatépítés, Modems & VoIP 8 9. január 2008 09:35
Korlátozott vagy nem csatlakoztathatóság Joemama1960 Hálózatépítés, Modems & VoIP 5 21. december 2007 02:43
"Csak nem vagy kapcsolaton" - kérem, segítsen! af11 Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 20. november 2007 05:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.