![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, Csodálkoztam ha ön tudna segítsen nekem. és itt a helyzet: Van egy kis LAN, hogy csatlakozik az internethez, a hálózat áll 6 számítógépek (3 PC-k és laptopok 3), ezek mind csatlakozik egy vezeték nélküli útválasztó buffalo (laptop vezeték nélküli, vezetékes db) i szűz vagyok, a média és a 20MB kapcsolatot. Én vettem egy új laptopot (Toshiba Satellite A10 pro), és vettem egy ASUS WL-107G vezeték nélküli kártyát a laptop. Én azt le kell zárni, és mint egy szokásos, és azt észleli, Telepítettem a járművezetők stb BUT azt mondja, a szoftver, hogy jutok az ASUS, hogy én csatlakozik a finom, de csak korlátozott mértékben, vagy egyáltalán nem kapcsolaton! és nem tudja elérni az interneten! I have a router reset pár percet ... didnt dolgozik, levetette minden egyéb kapcsolat a hálózaton ... didnt dolgozik, próbáltam kikapcsolni, és reenabling a laptop vezeték nélküli kapcsolat, didnt dolgozik, javítás a kapcsolat, stb ... Any ideas guys? Tudom, valószínűleg csak egy kis részlet hiányzik, hogy majd én magam, kick ![]() Minden segítséget nagyon méltányol! Sok köszönet fickók |
|
| |||
| |||
| Ön tryed kikapcsolása a jelszót kap, hogy a router, csak azért, hogy győződjön meg róla, hogy nem a biztonság? |
|
| |||
| |||
| Szia igen nincs jelszó vagy titkosítás stb, hogy minden tiltva. |
|
| |||
| |||
| OK, akkor fogalmam sincs, sajnálom, hogy én couldnt help, van tryed hogy egy másik gép? |
|
| |||
| |||
| nope ive nem próbált meg másik. ez még mindig működik, ha én fordult a beépített wirless ki az én lappys és beilleszteni a kártya? ha igen, megpróbálom az én más laptop ^ ^ cheerz a segítséget:) |
|
| |||
| |||
| hummm igen azt próbálja ki egy másik gép, az egyik a laptopokon nincs vezeték nélküli, de azt mondta, hogy vásárolt egy új laptop, általában minden új laptop van vezeték nélküli épített számukra, hogy miért is vásárolt a kártya? |
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk kell tenni az egyes kutatási előtt mondja azt a vezeték nélküli, no meg adag, hogy azt nem épült meg. OK Igen, próbálja meg egy másik gép, hanem az, hogy őszinte legyek utálom a pcima nyílások mellett a laptop, soha nem volt olyan jó vele, az USB csak így sokkal könnyebb i belive, de egy dolog, amit meg kell tennie a használata A legújabb meghajtókat a kártya: http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g csak kattints a vezeték nélküli és válasszuk ki az operációs rendszert, hogy tudomásom szerint ez lesz XP de talán tévedek. vezeték nélküli technológia más gépek nem hatással van a gép, hanem az, hogy biztonságban legyünk, viszont minden más vezeték nélküli tételek ki (de nem probléma, mert ez a számítógép vezeték nélkül csatlakozik, még akkor is, ha van egy psp kapcsolódik hozzá, és az iPod touch és 5 más router a területen, de az összes többi útvonalválasztók munka különböző frekvenciákon így nem jelent problémát, és azt is, hogy a mikrohullámú oppoisite fiókomban, tehát én egy csomó interfearence hogy de ez mind így azt várják nem probléma a bármi mást, ami a terület) még akkor, hogy a saját tovább a routert, hogy ne más interfearnce, te is azt szeretné, hogy olyan, hogy a vezetékes kapcsolatot és megy a Windows Update, hogy jól van frissítve. válaszolni, hogyan lesz tovább. ps sajnálom, hogy már rég kifulladt hope you understand. |
|
| |||
| |||
| Helló haver igen i bot a Toshiba lappy az én m8t coz ő lesz megszabadulni, szóval én "tette ki" lol nem most találtam, hogyan lehet javítani ... I uninstalled Az ASUS szoftver ... használt Windows ... ez tökéletesen működik most ... ASUS Tényleg köcsög! köszönöm a segítséget tho ember cheerz |
|
| |||
| |||
| Óóóh után írtam, hogy nvr arra, hogy legalább megvan dolgozik ez csak egy hiba, vagy egy egyszerű kis beállítás hogy ütközött sose tudni. |
|
| |||
| |||
| ohh lol, és igen cheerz Most az üzenetet lol ERM nem thats nem hosszú kifulladó megértem, cheerz a segítséget srácok i appreciate it ^ ^ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Korlátozott Kapcsolódás - nem fog Connect | samir786 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 19. július 2009 20:20 |
| Limited Connectivity Help Please | danny scott | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | 15. április 2008 13:07 |
| IPv6 Limited Connectivity | Paul4763 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 8 | 9. január 2008 09:35 |
| Korlátozott vagy nem csatlakoztathatóság | Joemama1960 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 21. december 2007 02:43 |
| "Csak nem vagy kapcsolaton" - kérem, segítsen! | af11 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 20. november 2007 05:32 |
| Téma eszközök | |
| |