![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, תהיתי אם תוכל לעזור לי. גם כאן הוא מצב: יש לי רשת קטנה, כי הוא מחובר לאינטרנט, הרשת מורכבת מ 6 מחשבים (3 מחשבים אישיים מחשבים ניידים ו 3), כל אלה קשורים נתב אלחוטי Buffalo (אלחוטיים מחשבים ניידים, מחשבים אישיים חוטית) אני עם בתולה מדיה יש 20MB חיבור. אני קניתי מחשב נייד חדש (רמה מקצועית Toshiba Satellite A10) ו קנו של ASUS WL-107G כרטיס אלחוטי עבור מחשב נייד. אני פקוק אותו לכל הרגיל וכפי שזה מזהה אותו התקנתי את הנהגים וכו ' אבל זה אומר על התוכנה שאני מקבל עם ASUS שאני מחובר בסדר אבל יש לי קישוריות מוגבלת או לא! ואינו יכול להגיע לאינטרנט! אני צריך לאפס את הנתב במשך כמה דקות ... didn't לעבוד, הורידו ממני את כל שאר החיבורים ברשת ... didn't העבודה, ניסו השבתת מחשבים ניידים reenabling את החיבור האלחוטי, didn't עבודה, לתקן את החיבור, וכו '... כל רעיונות חבר 'ה? אני יודע שאני כנראה רק חסר פרט קטן, כי תעשה לי לבעוט את עצמי ![]() כל עזרה הוא מוערך מאוד! הרבה תודה, חבר 'ה |
|
| |||
| |||
| tryed אתה מכבה את הסיסמה על מנת לקבל את הנתב, רק כדי לוודא שזה לא ביטחון? |
|
| |||
| |||
| אהלן כן אין לי שום סיסמה או הצפנה וכו ', זה הכל מושבת. |
|
| |||
| |||
| קיי, אז שום מושג, מצטער שאני couldnt עזרה, יש לך את זה tryed מכונה אחרת? |
|
| |||
| |||
| לא ive לא ניסו את זה אחרת. היה זה עדיין עובד אם פניתי המובנה ב wirless off של אזור lappys ו מוכנס הכרטיס? אם כן אני אנסה את זה על הנייד שלי אחר ^ ^ cheerz בשביל לעזור:) |
|
| |||
| |||
| hummm כן אני ינסה אותה במכונה אחרת, יש את אחד המחשבים הניידים לא ירדו אלחוטית, אבל אתה אומר שיש לך קנה מחשב נייד חדש, בדרך כלל, כל המחשבים הניידים החדשים יש להם אלחוטית מובנית, אז למה אתה קנית את הכרטיס?? |
|
| |||
| |||
| מצטער של צריכה לעשות קצת מחקר לפני אומר שהיא אלחוטית, לא צריך את זה זה dosent מובנים עושים את זה. אישור כן לנסות את זה מכונה אחרת, אבל כדי להיות כנים, אני שונא את השימוש pcima משבצות בצד של הנייד, לא פעם היה טוב ממנו, USB הוא פשוט כל כך הרבה יותר קל לי belive, אך דבר אחד שאתה צריך לעשות זה להשתמש מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבור כרטיס האשראי שלך: http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g כל שעליך לעשות הוא ללחוץ על האלחוטית ולבחור את מערכת ההפעלה שלך, שלי ידע שזה יהיה XP אבל אולי אני טועה. טכנולוגיה אלחוטית מכל המכונות לא אמור להשפיע על המחשב שלך, אבל כדי להיות על הצד בטוח, להפעיל את כל שאר הפריטים מחוץ אלחוטית (אבל אין לי בעיות כי יש לי מחשב המחובר באופן אלחוטי, גם אם יש לי PSP מחובר אליו ו ipod touch בתוספת של 5 נתבים אחרים באזור, אבל כל שאר נתבים לעבוד על תדרים שונים ולכן אין בעיות ואני גם שם יש לי את תיבת מיקרוגל oppoisite הייתי מקבל כל כך הרבה interfearence מזה אבל זה כל כך טוב הייתי מצפה אין בעיות של כל דבר אחר באזור שלך) כמו כן, ייתכן שתרצה למקם את עצמי ליד הנתב, כדי למנוע כל סוג אחר של interfearnce, מומלץ גם לשקול לשים אותה על החיבור חוטית ו הולך ל-Windows Update על מנת לוודא שהיא כל עדכון. תגובה על איך אתה מקבל. נ.ב. מצטער שזה היה ארוך נשימה מקווה שאתה מבין. |
|
| |||
| |||
| אהלן חבר כן אני רובוט של Toshiba lappy שלי m8t coz שהוא gettin להיפטר מזה, אז אני סיימתי את זה 'LOL ni נמצא כעת כיצד לתקן את זה ... אני הוסר ASUS את התוכנה ... נעשה שימוש ב-Windows ... עכשיו זה עובד באופן מושלם ... ASUS באמת תדחפי! Thanks for the help tho האיש cheerz |
|
| |||
| |||
| ooooo אחרי שכתבתי את כל זה למרות nvr דעתך לפחות יש לך את זה עובד זה אולי היה רק תקלה קטנה או פשוט הגדרה conflicted אתה אף פעם לא יודע. |
|
| |||
| |||
| אווו LOL cheerz ועל כן אני רק צריך את ההודעה erm LOL לא thats לא ארוך נשימה אני מבין, cheerz עבור עזרה חבר 'ה אני מעריך את זה ^ ^ |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קישוריות מוגבלת - לא התחבר | samir786 | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 19th יולי 2009 20:20 |
| קישוריות מוגבלת עזרה בבקשה | סקוט דני | רישות, מודמים & VoIP | 9 | ה -15 לאפריל 2008 13:07 |
| IPv6 קישוריות מוגבלת | Paul4763 | רישות, מודמים & VoIP | 8 | 9th ינואר 2008 09:35 |
| קישוריות מוגבלת או לא | Joemama1960 | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 21st דצמבר 2007 02:43 |
| "קישוריות מוגבלת או לא" - בבקשה לעזור! | af11 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 20 נובמבר 2007 05:32 |
| שרשרת כלים | |
| |