mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Asus WL-107g ribotas arba jokio ry

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 28, 2008, 04:35
Narys

Hi guys, I was wondering, jei galėtumėte man padėti.
gerai čia yra situacija:

Aš mažas LAN kuris yra prijungtas prie interneto, tinklo sudaro 6 kompiuterius (3 vnt ir 3 nešiojamieji kompiuteriai), visi jie yra prijungti prie belaidžio Buffalo maršrutizatorių (bevielį nešiojamųjų kompiuterių, vnt Wired) Aš esu su Virgin Media, ir turi 20MB ryšys.
Aš nusipirkau naują kompiuterį (Toshiba Satellite Pro A10) ir nusipirkau Asus WL-107g bevielis kortelė nešiojamas.
Aš prijungtas jį ir kaip už įprastą ji aptinka tai ir aš įdiegtas tvarkykles ir tt
BET
ji sako apie programinę įrangą, kad man su ASUS, kad aš susijęs baudą, bet turiu ribotą arba jokio ry! ir negali pasiekti internetu!
Turiu Reset maršrutizatorius už poros minučių ... didnt darbą, pakilo visos kitos jungtys tinklo ... didnt darbą, bandė išjungti ir reenabling nešiojamųjų kompiuterių bevielio ryšio, didnt darbai, remonto atžvilgiu, ir tt ... idėjų vaikinai? Aš žinau, aš turbūt tik trūksta maža detalė, kuri padės man ateityje save
All help is greatly appreciated! many thanks guys
Old Birželis 28, 2008, 05:06
Narys

Jūs tryed išjungti slaptažodį Get prie maršrutizatorius, tiesiog įsitikinkite, kad nėra pavojaus saugumui?
Old Birželis 28, 2008, 06:05
Narys

Hi there yea I don't have slaptažodį ar šifravimo ir tt, visa tai išjungta.
Old Birželis 28, 2008, 06:09
Narys

no ok idėja tada, atsiprašau, kad i couldnt help, jūs tryed jį į kitą kompiuterį?
Old Birželis 28, 2008, 16:24
Narys

Nope IVE ne bandė ją į kitą. Ar jis vis dar veikia, jei aš pasuko pastatytas Wirless ne mano lappys ir įterpiamos kortele? If so i will try it mano kiti laptop ^ ^ cheerz for help:)
Old Birželis 29, 2008, 04:25
Narys

Hummm Taip norėčiau pabandyti jį į kitą mašiną, turi vieną iš savo nešiojamųjų kompiuterių ain't got bevielis, bet tu sakai tu nusipirkai nauja laptopa, paprastai visi nauji nešiojamieji kompiuteriai turi bevielio statomi į juos, tai kodėl jūs pirko kortele?
Old Birželis 29, 2008, 04:39
Narys

Atsiprašome turėtų būti padaryta kai kurių iš tyrimo, prieš tai ji turėjo bevielį, ne ji dosent jį pastatyti ji.

Gerai taip pabandyti jį į kitą mašiną, bet ir būti sąžiningas I hate naudojant pcima slots dėl nešiojamas pusės, niekada niekada neturėjo gero nuo to, USB tiesiog taip daug lengviau ir įsitikinę, bet vienas dalykas, kurį reikia padaryti, tai naudoti naujausias tvarkykles, skirtas jūsų kortelės:
http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g

tiesiog paspauskite ant bevielio ryšio ir pasirinkite operacinę sistemą, kad mano žiniomis, tai bus XP, bet aš gal klaidingai.

bevielio ryšio technologija, nuo kitos mašinos neturi įtakos jūsų kompiuteryje, bet ir būti saugūs pusė, savo ruožtu visus kitus elementus bevielis įrenginys (bet aš jokios problemos, nes turiu šio kompiuterio jungiasi be laidų, nors aš PSP prijungti prie jo ir iPod Touch plius 5 kiti maršrutizatoriai rajone, bet ir visi kiti maršrutizatoriai dirbti skirtingų dažnių, kad jokių problemų nėra, ir aš taip pat turiu mikrobangų oppoisite mano dėžutę taip norėčiau gauti iš interfearence daug nuo to, bet visa tai taip pat norėčiau tikėtis, ne nuo nieko kito savo srities problemos)

Taip pat galite pastatyti save į kitą maršrutizatorių, kad būtų išvengta bet kokios kitos interfearnce, taip pat galite apsvarstyti galimybę jį į laidinio ryšio ir pereinant prie "Windows Update" ir įsitikinti, ar visa tai atnaujinti.

atsakymo, kaip jums toliau.

PS sorry buvo ilgas bėgantis tikimės, kad Jūs suprantate.
Old Birželis 29, 2008, 04:40
Narys

Hi there mate yea I Bot Toshiba lappy mano m8t coz jis Gettin atsikratyti to, kad aš padariau tai iki "lol ni dabar rasti, kaip išspręsti problemą ... I pašalinta Asus programinė įranga ... naudojamas Windows ... ji puikiai veikia dabar ... ASUS tikrai SUCK! Thanks for the help tho vyras cheerz
Old Birželis 29, 2008, 04:42
Narys

OOOOO po to, kai parašiau, kad visi NVR proto nors bent jau turite ji darbo

ji gali šiek tiek buvo klaida ar paprastas mažai nustatant, kad konfliktuoja You never know.
Old Birželis 29, 2008, 04:43
Narys

ohh yea lol ir cheerz I just got žinutę lol VKM nėra thats ne ilgai kalbantis Suprantu, cheerz for the help guys I appreciate it ^ ^
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.