![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi guys, i bija jautājums, ja jūs varētu man palīdzēt. arī šeit ir situācija: i ir neliels LAN, kas ir savienots ar internetu, tīklu veido 6 datori (3 datoriem un 3 klēpjdatoriem), tie visi ir saistīti ar bezvadu bifeļu maršrutētāju (klēpjdatoriem bezvadu, gab vadu) es esmu kopā ar neapstrādātām medijiem un ir 20MB savienojumu. Es nopirku jaunu portatīvo datoru (Toshiba Satellite Pro A10) un nopirku ASUS WL-107g bezvadu karti klēpjdators. i plugged to un kā vienu parasti to atrod, un es instal autovadītāju utt BET ir teikts par programmatūru, kas man ar ASUS, ka es esmu saistīts naudas sodu, bet man ir ierobežota vai nav savienojuma! un nevar sasniegt internetā! i ir reset router uz pāris minūtēm ... didn't darbs, novilka visu pārējo savienojumi tīkla ... didn't darbu, mēģināja atspējošanas un reenabling klēpjdatorus bezvadu savienojumu, didn't darbs, remonts pieslēgums, utt ... any ideas guys? Es zinu, es esmu varbūt tikai trūkst mazu dati, kas dos man kick sevi ![]() Visi palīdzība ir ļoti appreciated! many thanks guys |
|
| |||
| |||
| Jūs tryed izslēgt paroli, lai saņemtu par to maršrutētāju, tikai lai pārliecinātos, ka nav drošību? |
|
| |||
| |||
| Hi there jā man nav parole vai šifrēšanas utt, tas viss atspējota. |
|
| |||
| |||
| ok ne jausmas, tad, piedodiet, ka i couldnt help, jūs esat tryed to citu mašīnu? |
|
| |||
| |||
| Nē IVE nav mēģinājuši to citā. Vai tas vēl joprojām strādā, ja es pagriezās būvēts wirless pie manas lappys un ievieto karti? ja, tāpēc es centīšos to citi mani klēpjdators ^ cheerz par help:) |
|
| |||
| |||
| hummm jā, es mēģinātu to citā mašīnā, ir viens no jūsu klēpjdatoriem negūst bezvadu, bet jums saku esat nopirkuši jaunu portatīvo datoru, parasti visi jaunie klēpjdatori ir bezvadu iebūvēti tām, kāpēc tu esi nopircis karti? |
|
| |||
| |||
| žēl būtu no izdarīts dažu pētījumu pirms sakot, tas bija bezvadu, bez tam dosent ir tā uzcelta tas. ok, jā, mēģiniet to citā mašīnā, bet ja godīgi i hate izmantojot pcima slots uz pusi laptop, nekad bijusi laba no tā, USB ir tikai tik daudz vieglāk i belive, bet viena lieta, jums vajadzētu darīt, ir izmantot jaunāko draiveri, lai varētu karte: http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g vienkārši uzklikšķiniet uz bezvadu un izvēlieties savu operētājsistēmu, lai manas zināšanas būs XP, bet es varbūt maldīgs. Bezvadu tehnoloģijas no citām mašīnām nevajadzētu ietekmēt savu mašīnu, bet arī būt par drošu pusē, savukārt visiem citiem bezvadu posteņiem off (bet man nav nekādu problēmu, jo man tas datoram bezvadu, lai gan man PSP saistīti ar to un ipod touch plus 5 citām frēzmašīnas in zonā, bet visiem citiem maršrutētājiem strādāt dažādās frekvencēs, lai nav problēmu, un es arī mikroviļņu oppoisite manā kastē, lai es varētu iegūt daudz interfearence no tās, bet tas ir visiem labi, lai es varētu sagaidīt neviens no kaut kas cits jūsu reģionā problēmas) Arī jūs varat novietot sev blakus maršrutētāju, lai izvairītos no jebkuras citas interfearnce, jūs arī varat apsvērt iespēju to vadu pieslēgums un dodas uz Windows Update, lai pārliecinātos, ka tā ir visiem jaunākajiem. atbilde, kā jūs satikt. ps sorry tas bija sen aizdusu ceru, ka jūs saprotat. |
|
| |||
| |||
| Hi there mate yea i bot toshiba lappy no mana m8t coz viņš gettin vaļā to tik i 'darījuši up' lol ni tagad ir konstatēts, kā to salabot ... i atinstalējāt asus programmatūru ... lieto windows ... tas darbojas pilnīgi tagad ... ASUS tiešām SUCK! Paldies par palīdzību tho cilvēks cheerz |
|
| |||
| |||
| OOOOO pēc es uzrakstīju visu, kas NVR prātā, taču vismaz jums tā strādā tas varētu nedaudz ir bug vai vienkārši nedaudz iestatījums, kas ir pretrunā jūs nekad zināt. |
|
| |||
| |||
| ohh lol un jā cheerz es tikko saņēmu ziņu lol erm nav thats nav ilgi aizdusu es saprotu, cheerz par palīdzību puišiem i appreciate it ^ ^ |