![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I was wondering, jeśli może mi pomóc. również tutaj jest sytuacja: Mam małe sieci, który jest podłączony do Internetu, sieć składa się z 6 komputerów (3 komputery i 3 laptopy), są to wszystkie podłączone do routera bezprzewodowego bawole (laptopów bezprzewodowych, wired sztuk) i jestem z pierwszego tłoczenia mediów i mieć 20MB połączenia. Mam kupił nowego laptopa (Toshiba Satellite PRO A10) i kupił jeden ASUS WL-107G bezprzewodowej karty do laptopa. i podłączyć go i jak zwykle na wykryje to i ja zainstalowanych sterowników itp. LECZ mówi na oprogramowanie, które mogę otrzymać z ASUS, że jestem podłączony dobrze, ale mam ograniczone lub brak łączności! i nie może dotrzeć do internetu! Mam zresetować router za kilka minut ... didnt work, nabrał wszystkich innych połączeń w sieci ... didnt work, próbował unieruchomieniem i reenabling do laptopów połączenie bezprzewodowe, didnt work, naprawy połączenia, itp. ... jakieś pomysły chłopaki? Wiem, że jestem prawdopodobnie brakuje małych szczegółów, które uczyni mnie kopać sobie ![]() Wszystko jest w dużym stopniu pomóc appreciated! many thanks guys |
|
| |||
| |||
| tryed można wyłączyć, aby uzyskać hasło do routera, tak aby upewnić się, że nie jest bezpieczeństwo? |
|
| |||
| |||
| hi there yea Nie mam hasła ani żadnych szyfrowania itp, to jest wyłączony. |
|
| |||
| |||
| ok to nie idea, przepraszam, że i couldnt pomoc, Pan tryed go w innym komputerze? |
|
| |||
| |||
| nope ive nie próbował go w innym. będzie nadal działać, jeśli się z wbudowanych wirless off of my lappys i dodaje kartę? I jeśli tak będzie próbował go na inne moje laptopa ^ ^ Cheerz za pomoc:) |
|
| |||
| |||
| hummm tak chciałbym spróbować go w innym komputerze, ma jeden z laptopów nie dostał bezprzewodowych, ale można powiedzieć, masz kupił nowego laptopa, zwykle wszystkie nowe laptopy mają wbudowane bezprzewodowe, więc dlaczego mają zakupu karty? |
|
| |||
| |||
| Przepraszam powinien zrobić rozeznanie przed mówiąc miała bezprzewodowej, to nie ma to dosent zbudowany w to. ok tak spróbować go w innym komputerze, ale są uczciwi i hate użyciu pcima szczeliny z boku laptopa, nigdy kiedykolwiek jakieś dobre z niego, USB jest tak dużo łatwiejsze i belive, ale jedno należy zrobić jest wykorzystanie najnowsze sterowniki do karty: http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g po prostu kliknij na bezprzewodowych i wybrać system operacyjny, do mojej wiedzy będzie XP, ale i może być błędne. Bezprzewodowa technologia z innych maszyn nie powinno wpływ na komputerze, ale się na bezpiecznej stronie, z kolei wszystkie inne elementy poza bezprzewodowe (ale nie mam problemów, bo ten komputer podłączony bezprzewodowo, chociaż mam PSP podłączone do niego i iPod touch oraz 5 innych routerów w obszarze, ale wszystkich innych routerów pracy na różnych częstotliwościach więc nie istnieją problemy i ja także mikrofalową oppoisite moje pole i tak dostaniemy dużo interfearence z tego, ale to jest wszystko dobrze, tak bym się spodziewał żadnych problemów z niczym innym w danym obszarze) również można umieścić obok siebie do routera, aby uniknąć wszelkich innych interfearnce, może również wziąć pod uwagę oddanie go na połączenia i przejściu do witryny Windows Update, aby upewnić się, że jest aktualizacja. Odpowiedź, jak masz na. ps sorry to była długa zdyszany hope you understand. |
|
| |||
| |||
| hi there mate yea i bot Toshiba lappy jeden z moich m8t coz był gettin pozbyć tak i "zrobić to" lol nie ma teraz znaleźć jak to naprawić ... I odinstalowana ASUS oprogramowania ... używanych okien ... to działa teraz ... ASUS naprawdę SUCK! Thanks for the help tho człowiek Cheerz |
|
| |||
| |||
| ooooo po napisałem, że wszystkie nvr umysł choć przynajmniej you got it pracy może to był tylko błąd lub zwykłą nieco ustawienie, które kolidowały nigdy nie wiesz. |
|
| |||
| |||
| ohh lol yea i Cheerz I just got wiadomość lol erm nie thats nie długo zdyszany Rozumiem, Cheerz za pomoc chłopaki i appreciate it ^ ^ |
![]() |
|
| Zakładki |