![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, ma intrebam daca ai putea să-mi ajute. si aici este situaţia: Am o mică LAN care este conectat la internet, de reţea alcătuită din 6 computere (3 PC-uri şi 3 laptop-uri), toate acestea sunt conectate la un router wireless, Buffalo (laptop-uri wireless, cu fir buc) eu sunt virgin cu mass-media şi au o 20MB de conectare. Am cumparat un nou laptop (Toshiba Satellite Pro A10) şi a cumpărat un ASUS WL-107g carte fără fir pentru laptop. am conectat-o şi ca de obicei detectează o şi am instalat driverele, etc DAR se spune pe software-ul care i lua cu ASUS că i-am conectat bine, dar i-au limitat sau nu de conectare! şi nu pot ajunge la internet!! Am reseta router pentru câteva minute ... didnt de lucru, a luat pe toate celelalte conexiuni la reţea ... didnt locul de muncă, a încercat şi dezactivarea reenabling de laptop-uri Wireless Connection, didnt locul de muncă, repararea de conexiune, etc ... orice idei, baieti? Ştiu că sunt, probabil, lipsesc doar un mic detaliu, care vor sa-mi da eu ![]() Toate ajutor este extrem de apreciat! mersi baieti |
|
| |||
| |||
| te tryed dezactivarea parola pentru a ajunge la un router, doar pentru a vă asigura că nu este de securitate? |
|
| |||
| |||
| hi acolo da nu am nici o parola sau criptare, etc, totul este dezactivat. |
|
| |||
| |||
| ok nici o idee de atunci, îmi pare rău că i couldnt ajuta, te-ai tryed-o într-o altă maşină? |
|
| |||
| |||
| Nu ive nu a încercat-o într-un alt. ar fi încă de lucru, dacă i sa dovedit a construit în wirless off de meu lappys şi introdusa de carte? aşa că, dacă va încerca-o pe alte meu laptop ^ ^ cheerz pentru ajutor:) |
|
| |||
| |||
| hummm da, i-ar încerca-o într-o altă maşină, are unul dintre dumneavoastră nu are un laptop-uri wireless, dar vă spun pe care le-aţi cumpărat un nou laptop, de obicei, toate noile laptop-uri wireless, au construit în ele, aşa că de ce v-aţi cumpărat cartela?? |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău trebuie de facut si ceva de cercetare, înainte de a spune nu avea wireless, nu-l dosent au construit-o în nu-i asa. ok da-l încerci într-o altă maşină, dar să fiu sincer i hate folosind pcima sloturi pe partea laterală a laptop, a avut niciodată nici un bun de la ea, USB este atat de mult mai uşor i credem, dar un lucru pe care trebuie să faceţi este să folosiţi cele mai recente drivere pentru cartea dvs. de credit: http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g doar să faceţi clic pe radio şi să selectaţi sistemul de operare, pentru cunoştinţele mele, va fi XP, dar i poate înşela. tehnologia de comunicaţii fără fir la alte masini nu ar trebui să impactul pe maşina dvs., dar pentru a fi în siguranţă parte, transforma toate celelalte elemente de pe mobil (dar nu am probleme, pentru că am acest computer conectat fără fir, chiar dacă am o PSP conectat la el şi un iPod touch, plus alte 5 routere din zona, dar toate celelalte rutere de lucru pe frecvenţe diferite astfel încât nu există probleme şi i de asemenea, de un cuptor cu microunde oppoisite meu, aşa că am caseta ar obţine o mulţime de interfearence de la care însă este tot atât de bine i-ar aştepta nu probleme de la orice altceva în zona dumneavoastră) De asemenea, poate doriţi să vă auto locul de lângă router pentru a evita orice alte interfearnce, de asemenea, s-ar putea să vrea să ia în considerare punerea sa pe un fir de conectare şi o să Windows Update pentru a vă asigura că totul este actualizat. răspuns cum ai ajuns pe. ps imi pare rau ce a fost mult timp gâfâie sper ca intelegi. |
|
| |||
| |||
| Salut amice yea i bot un Toshiba lappy de la meu m8t văr primesc, el a fost scăpat de ea, aşa că am "făcut-o în sus" lol ni s-au găsit modalitatea de a repara ... i dezinstalată ASUS software-ul ... utilizat Windows ... funcţionează perfect acum ... ASUS Chiar suge! Multumesc pentru ajutor Thợ om cheerz |
|
| |||
| |||
| ooooo după ce am scris toate NVR minte că, deşi cel puţin le ai de lucru s-ar putea a fost doar un bug sau un simplu conflict de mică setare care nu se ştie niciodată. |
|
| |||
| |||
| lol ohh yea cheerz şi tocmai am primit mesajul lol erm nu thats nu gâfâie timp am înţeles, pentru a ajuta cheerz baieti i apreciez asta ^ ^ |
![]() |
|
| Marcaje |