menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

ASUS WL-107g obmedzené alebo žiadne pripojenie

Reply

Thread Tools
Old 28. júna 2008, 04:35
Člen Skupina

Default ASUS WL-107g obmedzené alebo žiadne pripojenie

Ahoj kluci, som vedel, keby ste mi pomohol.
aj tu je situácia:

Mám malú LAN, ktorý je pripojený k internetu, k sieti sa skladá zo 6 počítačov (3 počítačov a notebookov 3), sú všetky pripojené k bezdrôtovému routeru byvolie (notebooky bezdrôtové, káblové ks) jsem s panenským médií a majú 20mb pripojenie.
Já si kúpil nový notebook (Toshiba Satellite pre A10) a kúpil ASUS WL-107g bezdrôtovú kartu pre notebook.
i zapojiť ho a podľa obvyklej, že detekuje a to aj nainštalované ovládače atď
VUT
to hovorí o softvér, ktorý mám s ASUS, že som pripojený dobre, ale mám obmedzené alebo žiadne pripojenie! a nemôže dosiahnuť na internete!
mám resetovat router za pár minút ... didnt práce, snaľi všetky ostatné spoje na sieti ... didnt práce pokúsil vypnutím a reenabling pre bezdrôtové pripojenie notebookov, didnt práce, opravy spojenia, atď ... akékoľvek nápady chlapi? Viem, že som snáď chýba len malý detail, ktorý umožní mi nakopat sám
Všetka pomoc je veľmi ocenené! mnohé vďaka kluci
Old 28. júna 2008, 05:06
Člen Skupina

Vám tryed vypnutie heslo dostať do routeru, len aby sa ubezpečil, že nie je istota?
Old 28. júna 2008, 06:05
Člen Skupina

Ahoj Anobrž nemám heslo alebo akékoľvek šifrovanie atď, je vypnuté.
Old 28. júna 2008, 06:09
Člen Skupina

ok netuším potom, prepáčte, že aj couldnt pomôcť, ste tryed je v inom stroji?
Old 28. júna 2008, 16:24
Člen Skupina

Nope IVE nie je súdený v inom. by to ešte fungovať, keď sa obrátil k postavená v wirless z môjho lappys a vložia kartu? Ak áno, skúsim to na mojom notebooku ostatné ^ ^ cheerz za pomoc:)
Old 29. júna 2008, 04:25
Člen Skupina

hummm áno já bych si to vyskúšať v inom počítači, je jedným z vašich notebookov nedostal bezdrôtové, ale vy na to ste kúpil nový notebook, a to zvyčajne všetky notebooky majú nové bezdrôtové postavený do nich, tak prečo si kúpil kartu?
Old 29. júna 2008, 04:39
Člen Skupina

ľúto by urobil niektoré výskumné pred vyslovením musela bezdrôtové, no to dosent mať postavený v to.

ok áno skúsiť v inom počítači, ale napríklad aj úprimná nenávisť pomocou pcima sloty na boku notebooku, nikdy nemal žiadne dobré sa od neho, USB je tak oveľa jednoduchšie i domnievať, ale jedna vec, ktorú by ste mali urobiť, je použiť najnovšie ovládače pre Vaše karty:
http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g

stačí kliknúť na bezdrôtových a vyberte váš operačný systém, aby sa moje vedomosti bude XP, ale aj možná mylně.

Bezdrôtová technológia z iných strojov by nemala vplyv na váš počítač, ale treba na bezpečnej strane, naopak, všetky ostatné bezdrôtové položiek off (ale já jsem žiadne problémy, pretože som tento počítač pripojený bezdrôtovo, aj keď mám psp pripojené k nej a iPod dotyk plus 5 ďalších routerov v oblasti, ale aj všetky ostatné smerovače pracujú na rôznych frekvenciách, aby bez problémov, a tiež aj mikrovlnnej oppoisite mojej krabici tak bych si hodně interfearence z toho, ale to je všetko v poriadku tak bych sa očakávajú žiadne problémy, na čokoľvek iného v oblasti)

Tiež môžete umiestniť vedľa seba na routeru, aby sa zabránilo akejkoľvek inej interfearnce, budete tiež chcieť, aby zvážila, že na káblové pripojenie a chystá Windows Update, aby sa ubezpečil, že je aktualizovaný.

odpoveď, ako sa dostať ďalej.

vc promiň bolo dlho ťažko dýchal Snáď vám rozumiem.
Old 29. júna 2008, 04:40
Člen Skupina

ahoj mate Anobrž i topánok Lappy Toshiba jeden z mojich m8t coz bol dostaniu zbaviť ju tak aj 'urobil to' lol ni sa teraz nachádzame, ako ho vyriešiť ... i odinstalování ASUS software ... používaných okien ... Teraz to funguje perfektne ... ASUS naozaj Vykuř! vďaka za pomoc Tho muž cheerz
Old 29. júna 2008, 04:42
Člen Skupina

ooooo potom, čo som napísal, že všetky NVR mysli keď aspoň máš to pracovné

môže z práve chyba alebo malé jednoduché nastavenie, ktoré v rozpore nikdy neviete.
Old 29. júna 2008, 04:43
Člen Skupina

ohh lol a Anobrž cheerz Dostal som správu lol ERM ne ne to je na dlho ťažko dýchal Chápem, cheerz za pomoc, páni ocenia aj to ^ ^
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Limited Pripojiteľnosť - nebude Pripojenie samir786 Siete, Modemy & VoIP 2 19. júla 2009 20:20
Obmedzené Pripojenie Pomôžte prosím Danny scott Siete, Modemy & VoIP 9 15. apríla 2008 13:07
IPv6 Limited Pripojenie Paul4763 Siete, Modemy & VoIP 8 9. januára 2008 09:35
Obmedzené alebo žiadne pripojenie Joemama1960 Siete, Modemy & VoIP 5 21. december 2007 02:43
"Obmedzené alebo žiadne pripojenie" - prosím pomoc! af11 Siete, Modemy & VoIP 4 20. novembra 2007 05:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.