![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Бок момачки, био сам задивљен, ако би могао помоћ мене.
и овде је ситуација: имам мали ЛАН који је спојен на Интернет, мрежа састоји се од 6 компјутера (3 лаптоп рачунара и 3), те су сви повезани са радио усмјеривач биволско (лаптоп радио, ожичен ком) сам са дјевица медијима и имају 20МБ везу. Ја сам купио нови лаптоп (Тосхиба сателлите Про А10) и купио један Асус УЛ-107Г бежичну картицу за лаптоп. и повезан је као и обично се открије по томе и ја инсталиране управљачке програме итд АЛИ пише на софтвер који сам са Асус да сам спојен у реду, али сам ограничена или никаква повезаност! и не може стићи на интернету! Имам ресетирати рутери за пар минута ... није посао, скинула све остале везе на мрежи ... није посао, покушао искључивања и реенаблинг је лаптоп бежичне везе, није посао, поправити веза, итд ... било који идеја момци? Знам да сам вероватно само недостаје мали детаљ који ће ме кицк себе ![]() Сва помоћ је много поштовати! много хвала момци |
|
|
|||
|
|||
|
ви трыед искључивања лозинку да би добили на рутери, само како би били сигурни да то није безбедности?
|
|
|
|||
|
|||
|
Хи тхере чак и немате лозинку или било коју енкрипција итд, све је то онемогућено.
|
|
|
|||
|
|||
|
Немам појма онда ок, извињавамо се да сам цоулднт хелп, да ли сте трыед то на другом рачунару?
|
|
|
|||
|
|||
|
Нопе Иве 'суђен то у другој. би се и даље радити ако ја обратио изграђена у уирлесс офф моје лаппыс и уметнули картицу? ако је тако ја воља пробати то на мој лаптоп друге ^ ^ цхеерз за помоћ:)
|
|
|
|||
|
|||
|
хуммм да бих пробати на другом машини, има једну од ваших лаптоп није добио бежична, али ви кажете имате купио нови лаптоп, обично имају сви нови лаптоп радио уграђене у њих, па зашто си купио картицу?
|
|
|
|||
|
|||
|
извињавамо се требало урадити у неким истраживањима пре казивање је радио, нема га досент имати изграђен у то.
ок да га пробати у неком другом машини, али да будем искрен ја мрзим помоћу пцима слот на бочној страни лаптоп, никада икада имао било какве добра од ње, УСБ је исто тако много лакше и беливе, али једна ствар коју бисте требали учинити је коришћење најновије дривер за своју картицу: хттп://суппорт.асус.цом/доунлоад/доу...&модел=УЛ-107г само кликните на бежичне и изаберите ваш оперативни систем, на моје знање да ће се КСП, али можда сам у заблуди. бежичну технологију са других машина не би требало да утиче на ваш машина, али да се на сигурну страну, скренути све остале ставке искључите радио (али ја немам проблема јер сам ово рачунар спојено бежично, иако имам псп повезани на Интернет и иПод тоуцх плус 5 других усмерива на том подручју, али и све друге усмерива раде на различитим фреквенцијама тако да нема проблема и ја исто тако имати микроталасна оппоисите мој бокс па ја би пуно интерфеаренце од тога, али је све добро и тако би се нема проблема од свега осталог у вашем подручју) Такође Вас мај желите Унесите своју селф уз рутери да се избегне било која друга интерфеарнце, ви мај такође узети у обзир стављајући га на ожичен прикључком и одласка на Уиндоус Упдате како бисте били сигурни да је све ажурирано. добијете одговор како даље. пс извињавамо се је дуго изложен вјетру надамо се да ћете схватити. |
|
|
|||
|
|||
|
Хи тхере мате чак и један БОТ Тосхиба лаппы из мог м8т цоз је геттин ослободити га тако сам учинио га 'лол Ни сада пронађено како то поправити ... ја је деинсталирана Асус софтвер ... користе прозори ... То утврде савршено сада ... Асус стварно учинити сисање! хвала за помоћ мада човек цхеерз
|
|
|
|||
|
|||
|
ооооо након што сам написао све што нвр уму да барем имаш га раде
можда само био буг или једноставно подешавање мало у сукобу да никад не знате. |
|
|
|||
|
|||
|
Охх лол и тако цхеерз ја праведан је добио поруку лол ЕРМ но тај није дуго изложен вјетру и разумети, цхеерз за помоћ момачки Цијеним га ^ ^
|