az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

ASUS WL-107G veya hiç bağlantısı sınırlı

Reply

Konu Araçları
Old 28 Haziran 2008, 04:35
Üye Grubu

Eğer bana yardımcı olabilir Merhaba çocuklar, ben merak ediyorum.
iyi burada durum:

i ağ 6 bilgisayar (3 PC ve dizüstü bilgisayarlar 3) oluşur, bu bir bufalo kablosuz yönlendirici bağlıyken (dizüstü bilgisayar, kablosuz ve internete bağlı küçük bir LAN var kablolu) ve bakire medya ile beraberim ve bir adet 20MB bağlantısı.
Yeni bir dizüstü bilgisayar (Toshiba Satellite yanlısı A10) aldım ve bir ASUS WL-107G ve dizüstü bilgisayar için kablosuz kartı aldım.
i ve takılı bu algılar ve i vb sürücüleri yüklü başı her zamanki gibi
AMA
Bu benim ASUS i iyi ama i veya hiç bağlantısı sınırlıdır bağlı pm ile elde yazılımı diyor! ve internet ulaşamaz!
Ben birkaç dakika için yönlendirici sıfırladınız ... didnt work, ağ üzerindeki diğer tüm bağlantıları çıkardım ... didnt work, devre dışı bırakmayı denedi ve kablosuz bağlantısı dizüstü bilgisayarlar yeniden etkinleştirdikten, didnt work, vb bağlantı onarım ... herhangi bir fikir adamlar? i ihtimalle beni kendime tekme yapacak küçük bir detay yok biliyorum
Her türlü yardıma büyük appreciated! çok teşekkürler çocuklar
Old 28 Haziran 2008, 05:06
Üye Grubu

size yönlendiriciye almak için şifre kapatarak, sadece güvenlik olmadığından emin olun tryed?
Old 28 Haziran 2008, 06:05
Üye Grubu

Merhaba evet bir şifre ya da şifreleme vs yoksa, tüm devre dışı.
Old 28 Haziran 2008, 06:09
Üye Grubu

sonra hiç bir fikrim ok, i couldnt yardım, üzgünüm başka bir makinede bu tryed var mı?
Old 28 Haziran 2008, 16:24
Üye Grubu

hayır ive başka denedim değil. Eğer döndü hala iş olan wirless kapal benim lappys yapılmış ve kart takılı? eğer böyle ise benim diğer dizüstü üzerinde çalışacağız ^ ^ cheerz yardım için:)
Old 29 Haziran 2008, 04:25
Üye Grubu

hummm evet başka bir makinede vardır biri dizüstü bilgisayarlar değil bir kablosuz var deneyin edeceğini, ancak, bu yüzden kart almış yeni bir dizüstü bilgisayar, genellikle tüm yeni dizüstü bilgisayarlar kablosuz onları yerleştirdiğimiz satın söylüyorlar?
Old 29 Haziran 2008, 04:39
Üye Grubu

üzgünüm gerekiyor kablosuz vardı, hayır onu inşa var dosent söyleyerek bazı araştırma yapılır onu yapar.

Tamam evet bir başka makineye ancak denemek için dürüst i dizüstü bilgisayar ve yan tarafındaki pcima yuvaları kullanarak nefret ediyorum, hiç de iyi hiç USB, sadece bu kadar kolay ben inanıyoruz, ama sizin yapmanız gereken tek şey kullanın kartınız için en son sürücüleri
http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g

tıklayın kablosuz ve işletim sistemi seçerseniz, XP ama belki yanlış olur benim bildiğim kadarı ile.

diğer bilgisayarlarından kablosuz teknolojisi makine, ancak etki gerekir güvenli tarafta olmak için, kapatma tüm diğer kablosuz öğeleri açmak (ama sorun var, çünkü bu bilgisayarda kablosuz bağladıysanız rağmen, bir edep ona bağlı ve bir iPod touch artı alanında 5 diğer yönlendiriciler farklı frekanslarda tüm diğer yönlendiriciler iş bu kadar sorun var ve ben de bir mikrodalga böylece ancak tüm iyi Çok beklediğiniz de interfearence bir çok tanınacak benim kutusu oppoisite var Bölgenizde bir şey başka hiçbir problemi)

Ayrıca diğer interfearnce kaçınmak için kendini yönlendiricinin yanında yer isteyebilirsiniz, ayrıca bir kablolu bağlantı üzerine koyarak düşünün ve Windows emin tüm güncellenir için güncelleştirme devam edebilirsiniz.

cevap ne olur.

PS üzgünüm uzun soluksuz olduğunu anlamak umuyoruz.
Old 29 Haziran 2008, 04:40
Üye Grubu

O gettin bu Yani bu 'yapıldı lol Ni şimdi nasıl düzeltmek için bulduğunuzda kurtulmak benim m8t coz kimden Selam dostum evet ben robot Toshiba lappy ... i ASUS yazılım kaldırıldı ... kullanılan pencereler ... bu mükemmel çalışması ... ASUS gerçekten berbat yapmak! Yardım tho adam cheerz için teşekkürler
Old 29 Haziran 2008, 04:42
Üye Grubu

ooooo sonra da bütün bu nvr düşünülerek yazıldı en azından bir çalışma var

bu sadece bir hata ya da asla bilemezsiniz conflicted bir küçük ayar edilmiş olabilir.
Old 29 Haziran 2008, 04:43
Üye Grubu

Ohh lol ve evet cheerz Sadece uzun soluksuz i mesaj lol ERM hiç değilse şu var, yardım çocuklar i cheerz anlamak o ^ ^ için teşekkür ederiz
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından