менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

ASUS WL-107g обмежений або взагалі відсутній зв'язок

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 червня 2008, 04:35
Член групи

Default ASUS WL-107g обмежений або взагалі відсутній зв'язок

Привіт хлопці, я було цікаво якщо б ви могли мені допомогти.
Ну от ситуація:

У мене є невеликий локальної мережі, підключеного до мережі Інтернет, мережа складається з 6 комп'ютерів (3 ПК і ноутбуками 3), всі ці підключення до бездротової маршрутизатор Buffalo (ноутбуки бездротові, провідні шт) я з Virgin Media і 20MB зв'язку.
Я купив новий ноутбук (Toshiba Satellite Pro A10) і купив 107g ASUS WL-бездротова карта для ноутбука.
Я підключив його і як зазвичай він виявить його, і я установки драйверів т.д.
АЛЕ
він говорить про програму, яку я отримую з ASUS, що я пов'язав нормально, але я практично не мають підключення! і не може досягти Інтернету!
Я скидання маршрутизатора на пару хвилин ... didn't роботи, зняв всі інші з'єднання по мережі ... didn't роботи, спробувала відключити і reenabling ноутбуки бездротового з'єднання, didnt роботи, ремонт з'єднання і т.д. ... будь-які ідеї, хлопці? Я знаю, що я, мабуть, просто зникли безвісти невелика деталь, яка зробить мене удар себе
Все це допоможе високу оцінку! Багато хлопців завдяки
Old 28 червня 2008, 05:06
Член групи

Ви Tryed відключення паролем, щоб потрапити на маршрутизатор, просто щоб переконатися, що вона не є безпека?
Old 28 червня 2008, 06:05
Член групи

Привіт там але ж в мене немає пароля або шифрування і т.д., це все інваліди.
Old 28 червня 2008, 06:09
Член групи

ОК не знав тоді, шкода, що я Couldnt допомогти, у вас Tryed його в іншу машину?
Old 28 червня 2008, 16:24
Член групи

Nope Ive не пробували його в іншій. Чи буде працювати, якщо я повернув побудований в Wirless від мого lappys і вставити карту? У цьому випадку я постараюся його на моєму ноутбуці ^ ^ Cheerz за допомогу:)
Old 29 червня 2008, 04:25
Член групи

Hummm Так, я постараюся його в іншу машину, один з ваших ноутбуках не отримав в бездротових, але ви кажете, що купила новий ноутбук, як правило, всі нові ноутбуки мають вбудовані бездротові в них, так чому ж ви купили карту?
Old 29 червень 2008, 04:39
Член групи

На жаль повинна зробити з деяких досліджень, перш ніж сказати вона бездротова, ні його доцент Have It побудований в це робить.

OK Та спробувати його в іншу машину, але, чесно кажучи я ненавиджу допомогою pcima прорізи на стороні ноутбука, ніколи не були коли-небудь доброго від неї, USB просто так набагато простіше Я вірю, але одна річ, яку ви повинні зробити, це використовувати останні драйвера для вашої картки:
http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g

просто натисніть на бездротові і вибрати операційну систему, наскільки мені відомо, він буде XP, а може бути, я помиляюся.

Технологія бездротового зв'язку від інших машин не повинна впливати на вашу машину, але щоб бути на всякий випадок, увімкніть всі інші бездротові пунктів Off (але в мене немає проблем, тому що я цього комп'ютера підключені, хоча у мене є PSP підключених до нього і Ipod Touch плюс 5 інших маршрутизаторів в цьому районі, але всі інші роботи маршрутизаторів на різних частотах такої проблеми не існує, і я також є мікрохвильова oppoisite моє вікно, я хотів би отримати багато Interfearence від цього, але це все добре, тому я очікую ніяких проблем від чогось у вашому районі)

Також ви можете помістити себе поряд з маршрутизатором, щоб уникнути будь-яких інших interfearnce, ви можете також рекомендується помістити його на провідний зв'язок і збирається Windows Update, щоб переконатися, що всі оновлено.

яку відповідь ви отримаєте на.

PS Вибач він довго намотаною сподіваюся, ви розумієте.
Old 29 червня 2008, 04:40
Член групи

Привіт там Mate да я бота Toshiba lappy мого m8t Coz він Gettin позбавитися від так я зробив його 'LOL Н.І. вже знайшов як це можна виправити ... Я видалив ASUS Software ... використовувати Windows ... вона чудово працює зараз ... ASUS дійсно SUCK! Спасибо за людиною Cheerz Тхо допомогу
Old 29 червня 2008, 04:42
Член групи

Ooooo після того як я написав все, що NVR виду по крайней мере, хоча ви його отримали робочі

його мощі були просто помилка чи просто трохи настройки, які суперечать ви ніколи не знаєте.
Old 29 червня 2008, 04:43
Член групи

Ohh LOL і Cheerz Та я тільки що отримав повідомлення LOL ERM НЕ Thats не довго намотаною я розумію, Cheerz за допомогу, хлопці я ціную це ^ ^
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Обмежена Зв'язок - Буде Не приєднуйте samir786 Мережа, Модеми & VoIP 2 19 липня 2009 20:20
Обмежена взаємодія Help Please Денні Скотт Мережа, Модеми & VoIP 9 15 квітня 2008 13:07
IPv6 обмежена взаємодія Paul4763 Мережа, Модеми & VoIP 8 9 січня 2008 09:35
Обмежено або відсутній підключення Joemama1960 Мережа, Модеми & VoIP 5 21 грудня 2007 02:43
"Товариство з обмеженою чи ні підключення" - будь ласка, допоможіть! AF11 Мережа, Модеми & VoIP 4 20 листопада 2007 05:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.