![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, я було цікаво якщо б ви могли мені допомогти. Ну от ситуація: У мене є невеликий локальної мережі, підключеного до мережі Інтернет, мережа складається з 6 комп'ютерів (3 ПК і ноутбуками 3), всі ці підключення до бездротової маршрутизатор Buffalo (ноутбуки бездротові, провідні шт) я з Virgin Media і 20MB зв'язку. Я купив новий ноутбук (Toshiba Satellite Pro A10) і купив 107g ASUS WL-бездротова карта для ноутбука. Я підключив його і як зазвичай він виявить його, і я установки драйверів т.д. АЛЕ він говорить про програму, яку я отримую з ASUS, що я пов'язав нормально, але я практично не мають підключення! і не може досягти Інтернету! Я скидання маршрутизатора на пару хвилин ... didn't роботи, зняв всі інші з'єднання по мережі ... didn't роботи, спробувала відключити і reenabling ноутбуки бездротового з'єднання, didnt роботи, ремонт з'єднання і т.д. ... будь-які ідеї, хлопці? Я знаю, що я, мабуть, просто зникли безвісти невелика деталь, яка зробить мене удар себе ![]() Все це допоможе високу оцінку! Багато хлопців завдяки |
|
| |||
| |||
| Ви Tryed відключення паролем, щоб потрапити на маршрутизатор, просто щоб переконатися, що вона не є безпека? |
|
| |||
| |||
| Привіт там але ж в мене немає пароля або шифрування і т.д., це все інваліди. |
|
| |||
| |||
| ОК не знав тоді, шкода, що я Couldnt допомогти, у вас Tryed його в іншу машину? |
|
| |||
| |||
| Nope Ive не пробували його в іншій. Чи буде працювати, якщо я повернув побудований в Wirless від мого lappys і вставити карту? У цьому випадку я постараюся його на моєму ноутбуці ^ ^ Cheerz за допомогу:) |
|
| |||
| |||
| Hummm Так, я постараюся його в іншу машину, один з ваших ноутбуках не отримав в бездротових, але ви кажете, що купила новий ноутбук, як правило, всі нові ноутбуки мають вбудовані бездротові в них, так чому ж ви купили карту? |
|
| |||
| |||
| На жаль повинна зробити з деяких досліджень, перш ніж сказати вона бездротова, ні його доцент Have It побудований в це робить. OK Та спробувати його в іншу машину, але, чесно кажучи я ненавиджу допомогою pcima прорізи на стороні ноутбука, ніколи не були коли-небудь доброго від неї, USB просто так набагато простіше Я вірю, але одна річ, яку ви повинні зробити, це використовувати останні драйвера для вашої картки: http://support.asus.com/download/dow...&model=WL-107g просто натисніть на бездротові і вибрати операційну систему, наскільки мені відомо, він буде XP, а може бути, я помиляюся. Технологія бездротового зв'язку від інших машин не повинна впливати на вашу машину, але щоб бути на всякий випадок, увімкніть всі інші бездротові пунктів Off (але в мене немає проблем, тому що я цього комп'ютера підключені, хоча у мене є PSP підключених до нього і Ipod Touch плюс 5 інших маршрутизаторів в цьому районі, але всі інші роботи маршрутизаторів на різних частотах такої проблеми не існує, і я також є мікрохвильова oppoisite моє вікно, я хотів би отримати багато Interfearence від цього, але це все добре, тому я очікую ніяких проблем від чогось у вашому районі) Також ви можете помістити себе поряд з маршрутизатором, щоб уникнути будь-яких інших interfearnce, ви можете також рекомендується помістити його на провідний зв'язок і збирається Windows Update, щоб переконатися, що всі оновлено. яку відповідь ви отримаєте на. PS Вибач він довго намотаною сподіваюся, ви розумієте. |
|
| |||
| |||
| Привіт там Mate да я бота Toshiba lappy мого m8t Coz він Gettin позбавитися від так я зробив його 'LOL Н.І. вже знайшов як це можна виправити ... Я видалив ASUS Software ... використовувати Windows ... вона чудово працює зараз ... ASUS дійсно SUCK! Спасибо за людиною Cheerz Тхо допомогу |
|
| |||
| |||
| Ooooo після того як я написав все, що NVR виду по крайней мере, хоча ви його отримали робочі його мощі були просто помилка чи просто трохи настройки, які суперечать ви ніколи не знаєте. |
|
| |||
| |||
| Ohh LOL і Cheerz Та я тільки що отримав повідомлення LOL ERM НЕ Thats не довго намотаною я розумію, Cheerz за допомогу, хлопці я ціную це ^ ^ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Обмежена Зв'язок - Буде Не приєднуйте | samir786 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 19 липня 2009 20:20 |
| Обмежена взаємодія Help Please | Денні Скотт | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 15 квітня 2008 13:07 |
| IPv6 обмежена взаємодія | Paul4763 | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 9 січня 2008 09:35 |
| Обмежено або відсутній підключення | Joemama1960 | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 21 грудня 2007 02:43 |
| "Товариство з обмеженою чи ні підключення" - будь ласка, допоможіть! | AF11 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 20 листопада 2007 05:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |