![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Най-благодарен, ако някой може да ми помогне направя малко диагноза. Имам нова работа лаптопа (Долчинка Географска ширина D630), който приема на безжични мрежи, наред по време на работа (когато е настроено на "у дома в сайта" на романа вход екран), но няма да изглежда Трансфер до безжичната мрежа на моята майка си дом (когато е настроено на "не у дома Сайт"). Имам друга Dell loptop което хваща моята майка мрежата на глобата, така че проблемът не е с това. В D630 могат да достъпват уеб перфектно чрез Ethernet кабел, свързан към Virging Media кабелни услуги в моя апартамент. Имах проблеми при свързването с това на първия, но те бяха разрешени чрез движение на VM за създаване на CD. Бихте ли някой, ако има начин да се реши това? Много благодаря, Люк |
|
| |||
| |||
| Това е добре, паника свърши. Това е магически започна да работи. Благодарности, Люк |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Wireless Network Работилница за моя лаптоп, не Desktop | roscoe72003 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 30 септември, 2009 18:04 |
| Безжична връзка настройка за моя лаптоп | dewbach | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 20 май 2009 18:19 |
| Dell Лаптоп мрежа Свързване Проблеми | Ltcompt21 | В мрежа, модеми & VoIP | 11 | 26 Март 2009 07:33 |
| Безжични Лаптоп отпаднали от домашната мрежа. | xarzu | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 28 Окт 2008 02:42 |
| Uni безжичната мрежа не работи с компютъра - няма мрежов адрес | Samantha0101 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 16-то Oct 2008 07:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |