menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Začátečník Nápověda - Laptop k bezdrátové síťové připojení

Reply

Thread Nástroje
Old 22.prosince 2007, 07:25
Nový člen skupiny

Default Začátečník Nápověda - Laptop k bezdrátové síťové připojení

Nazdar

Velmi vděčný, pokud mi někdo mohl pomoci udělat trochu diagnózu. Mám novou práci notebooku (Dell D630 šířka), který snímá bezdrátových sítí ok při práci (pokud je nastaveno na "domácí stránky" o nové přihlašovací obrazovky), ale nebude zdá se pick-up pro bezdrátové sítě můj mateřský domu (je-li nastavena na "Vůbec Hlavní stránka"). Mám jiný Dell loptop který navazuje moje rodiče síť v pořádku, takže není problém s tím.

K D630 je dostupný na webu dokonale přes ethernetový kabel připojen k Virging Media kabelové služby v mém bytě. Měl jsem problémy při připojování k této první ale byly vyřešeny spuštění set-VM nahoru CD.

By někdo vědět, jestli existuje způsob, jak vyřešit tento?

Mnoho díků,

Luke
Old 22.prosince 2007, 07:44
Nový člen skupiny

Default Začátečník Nápověda - Laptop k bezdrátové síťové připojení

Je to v pořádku, během paniky. Je zázračně začal pracovat.

Díky,

Luke
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.