μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Αρχάριοι Βοήθεια - Laptop με ασύρματη σύνδεση δικτύου θέμα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 07:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου

Τα περισσότερα ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει λίγο το κάνετε διάγνωση. Έχω ένα νέο έργο laptop (Dell Latitude D630) που παραλαμβάνει τα ασύρματα δίκτυα ok στο χώρο εργασίας (όταν είναι στο "site στο σπίτι" για τα νέα οθόνη σύνδεσης), αλλά δεν φαίνεται να pick-up του ασύρματου δικτύου στο μητρική μου το σπίτι του (όταν στο "Δεν σε Αρχική Σελίδα"). Έχω μια άλλη Dell loptop οποία συλλέγει το δίκτυο της μητρικής μου πρόστιμο, οπότε το θέμα δεν είναι ότι με.

Η D630 μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω μιας απόλυτα συνδεδεμένο με καλώδιο Ethernet καλώδιο Virging Media υπηρεσία σε διαμέρισμά μου. Είχα τα θέματα που συνδέουν σε αυτή την πρώτη, αλλά έχουν λυθεί με τη λειτουργία του VM δημιουργία CD.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό;

Πολλές ευχαριστίες,

Luke
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 07:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Είναι εντάξει, πάνω από τον πανικό. Έχει αρχίσει να λειτουργεί μαγικά.

Ευχαριστώ,

Luke
Reply

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ασύρματο Δίκτυο Έργα για φορητό μου, δεν Desktop roscoe72003 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 30 Σεπτεμβρίου 2009 18:04
Ασύρματη σύνδεση συνδετικότητας setup μου για laptop dewbach Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 20 Μαΐου 2009 18:19
Dell Laptop Δίκτυο Συνδεσι Θέματα Ltcompt21 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 11 26 Μαρ 2009 07:33
Ασύρματη σύνδεση Laptop μειώθηκε από οικιακό δίκτυο. xarzu Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 28 Οκτ 2008 02:42
Uni Ασύρματο Δίκτυο δεν λειτουργεί με την επιφάνεια εργασίας - δεν διεύθυνσης δικτύου Samantha0101 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 16 Οκτ 2008 07:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.